Apple AirPods:

Apple AirPods

SKU
MMEF2ZM/A
Predstavljamo brezžične slušalke AirPods. V trenutku, ko jih vzameš iz škatle, so že pripravljene na uporabo z vsemi napravami Apple, ki jih imaš.1 Ko jih vstaviš v ušesa, se takoj povežejo. Ko uporabiš mikrofon, bo tvoj glas slišati jasno. Preprostost in tehnologija, združeni kot še nikoli doslej. Rezultat je popolnoma magičen.

Kje je na zalogi?

Najdi trgovino, kjer je na zalogi

Brezžične. Preproste. Magične.
V trenutku, ko jih vzameš iz škatle, so že pripravljene na uporabo z vsemi napravami, ki jih imaš. Ko jih vstaviš v ušesa, se takoj povežejo. Ko uporabiš mikrofon, bo tvoj glas slišati jasno. Predstavljamo slušalke AirPods. Preprostost in tehnologija, združeni kot še nikoli doslej. Rezultat je popolnoma magičen.
Brezžične slušalke.
Končno razvozlane.
Slušalke AirPods se po preprosti nastavitvi z enim dotikom samodejno vklopijo in ostanejo povezane.1 Tako enostavno pa jih je tudi uporabljati. Slušalke zaznajo, ko jih vstaviš v ušesa, in začasno ustavijo predvajanje, ko jih vzameš ven. Izkušnja slušalk AirPods je neverjetna, ne glede na to, ali z njimi poslušaš glasbo v iPhonu, iPadu ali Macu.
Kaj v slušalkah počne čip?
Vse.
Vse inovativne funkcije, ki jih zagotavljajo slušalke AirPods, poganja čip W1, ki ga je Apple zasnoval po meri. Omogoča izjemno učinkovito brezžično povezavo za izboljšano kakovost zvoka. Obenem čip W1 upravlja čas delovanja baterije tako dobro, da lahko zdaj z enim polnjenjem poslušaš glasbo 5 ur.2 Za takšno zmogljivost tako majhne naprave doslej še nismo slišali.
Vedo, kaj govoriš.
Merilnik glasu zazna, kdaj govoriš, skupaj s parom mikrofonov z oblikovanjem snopa izloči zunanji hrup in se osredotoči na zvok tvojega glasu.
Vedo, kaj poslušaš.
Optični senzorji in merilniki gibanja skupaj s čipom W1 samodejno upravljajo zvok ter aktivirajo mikrofon, zato lahko uporabiš eno ali obe slušalki AirPods. Obenem slušalkam AirPods omogočajo, da predvajajo zvok takoj, ko jih vstaviš v ušesa.
24 ur svobode.
S slušalkami AirPods lahko z enim polnjenjem poslušaš glasbo 5 ur2, česar ne omogočajo nobene druge slušalke v panogi3. Narejene so, da sledijo tvojemu ritmu, saj polnilni ovitek omogoča več dodatnih polnjenj za več kot 24 ur poslušanja4. Potrebuješ hitro polnjenje? Z le 15-minutnim polnjenjem v ovitku si zagotoviš dodatne 3 ure poslušanja.5 Če želiš preveriti, koliko je baterija napolnjena, pridrži slušalke AirPods ob iPhonu.
.
Več kot24ur
delovanja baterije
s polnim ovitkom
.
Do5ur
delovanja baterije
z enim polnjenjem
.
.
15minut
polnjenja zagotavlja
3 ure delovanja
Jasno je, da je zvok vrhunski.
Glasba, filmi in druge vsebine - vse se sliši odlično. Slušalke AirPods zagotavljajo bogat in visokokakovosten zvok AAC. Ko pa želiš, da te odlično slišijo tudi drugi, dva mikrofona z oblikovanjem snopa pri opravljanju klicev odstranita zvoke iz ozadja.
Samodejna nastavitev.
Nemoteno preklapljanje.
Slušalke AirPods se samodejno povežejo s tvojim iPhonom in vsemi drugimi napravami Apple. Želiš poslušati glasbo v Macu ali iPadu? Preprosto izberi slušalke AirPods v želeni napravi.1
Proizvajalec
Apple
EAN/UPC koda
888462858519
Prejšnja serija
Ne
Tip slušalk
In-Ear slušalke
Združljivost iPod
iPod touch (6th gen.)
Barva
Bela
Povezljivost
Bluetooth