Apple AirPort Extreme (2013):

Apple AirPort Extreme (2013)

SKU
ME918Z/A
Z novim Apple AirPort Extreme je brskanje po spletu do 3x hitrejše in varnejše, vzpostavitev omrežja enostavnejša in deljenje svojih datotek in tiskalnikov breztrudno.

Kje je na zalogi?

Najdi trgovino, kjer je na zalogi

Ultra hiter 802.11ac Wi-Fi.

Zahvaljujoč 802.11ac in pametni snopni antenski tehnologiji Beamforming, ki Wi-Fi signal usmeri neposredno proti napravi, je novi AirPort Extreme še bolj stabilen in do 3x hitrejši od prejšnje generacije. Zaradi istočasnega oddajanja signala po obeh frekvencah, 2,4GHz in 5GHz, se bo tvoja naprava samodejno povezala na najustreznejšo kar pomeni, da ti ni potrebno skrbeti katero frekvenco podpira. 

Oblikovan z mislijo na zmogljivost.

Zaradi pokončne oblike in večjega števila anten, tri za 2,4GHz frekvenco in tri za 5GHz frekvenco, lahko AirPort Extreme lažje in bolj učinjkovito pošilja svoj signal do naprav v omrežju. Skupaj s tehnologijo 802.11ac se lahko nanj povežeš hitreje, z daljše razdalje in z večjo močjo. Majho podnožje in vgrajen napajalnik pa pomenita, da bo na vaši mizi več prostora za druge reči. 

Upravljanje omrežja z iOS napravo ali Mac računalnikom.

Brezžično omrežje lahko vzpostaviš ali upravljaš kar neposredno s svojega iPhona, iPada, iPod toucha ali Mac računalnika. AirPort Utility aplikacija za iOS ali OS X omogoča grafično prezentacijo vseh tvojih AirPort dostopnih točk in naprav povezanih nanje, zato je spreminjanje nastavitev in posodabljanje neverjetno lahko. 

Deljenje trdih diskov in tiskalnikov.

Poleg že vgrajenega 2TB ali 3TB trdega diska, lahko na AirPort Extreme enostavo priključite katerikoli zunanji USB disk in tako varno delite svoje dokumente, video posnetke, fotografije ali ostale datoteke s komerkoli, ki je povezan v omrežje. USB reža na AirPort Extreme pa je prav tako odlična za deljenje kateregakoli tiskalnika ali multifunkcijske naprave. Brez kablov, brez težav. 

Združljivost in varnost.

Z AirPort Extreme se zaradi vgrajenega požarnega zidu varno povežeš na internet. Storiti ti ni potrebno prav ničesar, saj je požarni zid je vključen samodejno. AirPort Extreme omogoča pozdravni zaslon za vse goste, ki se povežejo v tvoje brezžično omrežje. Zaradi tehnologij 802.11a, 802.11b, 802.11g, 802.11n, in 802.11ac se lahko nanj poveže Mac, PC, iPhone, iPad, Apple TV ali katerakoli Wi-Fi naprava. Če želiš, pa se lahko nanj povežeš tudi brezžično.

Proizvajalec
Apple
Barva
Bela