Apple iPad Pro 12,9 Wi-Fi 256GB - Gold:

Apple iPad Pro 12,9 Wi-Fi 256GB - Gold

SKU
ML0V2HC/A
iPad Pro ni le naslednja generacija iPada. Je brezkompromisna vizija osebnega računalnika za sodobni svet. Izjemna zmogljivost, ki je večina prenosnih računalnikov ne dosega, je zdaj na dosegu tvojih prstov. Tudi najzahtevnejše delo lahko opraviš s tako naravnimi gibi, kot so dotiki, poteze ali pisanje s svinčnikom. Vseeno je, ali izbereš 12,9 (32,77 cm) ali 9,7-palčni (24,64 cm) model. V vsakem primeru dobiš še zmogljivejši, bolj vsestranski in prenosen iPad Pro kot karkoli doslej. Z eno besedo - izjemen.

Kje je na zalogi?

Najdi trgovino, kjer je na zalogi

iPad Pro

iPad Pro ni le naslednja generacija iPada. Je brezkompromisna vizija osebnega računalnika za sodobni svet. Izjemna zmogljivost, ki je večina prenosnih računalnikov ne dosega, je zdaj na dosegu tvojih prstov. Tudi najzahtevnejše delo lahko opraviš s tako naravnimi gibi, kot so dotiki, poteze ali pisanje s svinčnikom. Vseeno je, ali izbereš 12,9 (32,77 cm) ali 9,7-palčni (24,64 cm) model. V vsakem primeru dobiš še zmogljivejši, bolj vsestranski in prenosen iPad Pro kot karkoli doslej. Z eno besedo - izjemen.

iPad Pro
Zaslon Retina

Osupljiv prikaz napredka

Ključ do izkušnje iPada je zaslon. Gre za poseben način interakcije z zaslonom Multi-Touch in za to, kako neverjetno podrobno vidiš vsebino. 12,9-palčni iPad Pro ima največjo ločljivost med napravami iOS. 9,7-palčni iPad Pro ima tudi najsvetlejši in najmanj odseven zaslon na svetu.

iPad Pro

iPad Pro

iPad Pro
Bartvni standard dovolj dober,
za Hollywood.

Zaslon 9,7-palčnega iPad Proja uporablja enak barvni prostor, kot ga uporabljajo v digitalni kinematografiji. iPad Pro ima širši barvni razpon, zato so pri njem barve do 25 odstotkov bolj nasičene kot pri prejšnjih modelih. Barve so bolj žive, bližje naravnim in še bolj navdušujoče.

Glej stvari v najboljši luči.
Ne glede na osvetlitev.

Ljudje iPad radi uporabljajo vsepovsod. Zato ima 9,7-palčni iPad Pro zaslon True Tone. Uporablja napredne senzorje s štirimi kanali, ki zaznavajo osvetlitev prostora. Barve in intenzivnost ekrana zato samodejno usklajuje s svetlobo iz okolja. To pomeni, da je branje naravnejše in udobnejše – kot da bereš s papirja.

iPad Pro
Štirje zvočniki

Kakorkoli obrneš,
zveni izjemno.

S štirimi visoko kakovostnimi zvočniki iPad Pro ustvari bogat, širok in razločen zvok. Smer visokih frekvenc samodejno usmerja h gornjim zvočnikom, ne glede na to, kako ga držiš. Vseeno, če igraš igro ali gledaš film - ti in tvoja ušesa boste popolnoma prevzeti z zvokom.

iPad Pro

Mad Max: Fury Road is available on iTunes.

A9X čip

Hitrosti, o katerih prenosni
računalniki le sanjajo.

64-bitni čip A9X iPad Proju omogoča preprosto izvajanje opravil, ki jih je prej zmogel le osebni računalnik. In seveda vseh tistih, ki jih na osebnem računalniku nikoli niti ne poskušaš opraviti. Navkljub tej osupljivi zmogljivosti pa čip A9X zaradi svoje učinkovite zgradbe omogoča kar do 10 ur delovanja baterije.1

iPad Pro
Smart Keyboard za iPad Pro

Tipkaj. Na tipkovnici
najnovejšega tipa.

Ne glede na to, kateri iPad Pro izbereš, je zanj na voljo tipkovnica Smart Keyboard.2 S kombinacijo novih tehnologij in materialov je Apple ustvaril prenosno, neverjetno tanko tipkovnico, ki je obenem lahko tudi lahek, a trpežen pokrov za iPad. Priključek Smart Connector poskrbi, da ne potrebuješ nobenih kablov, povezovanja ali vtičev. Tipkovnico le priklopiš in že lahko tipkaš.

iPad Pro
Apple Pencil za iPad Pro

Tako znan, a tako revolucionaren.

Pisalo Apple Pencil je neverjetno odzivno že od trenutka, ko ga vzameš v roke.2 Zazna nagib in pritisk, zato lahko ustvariš različne umetniške poteze in učinke. In ker je do slikovne pike natančno, pisalo Apple Pencil odpira nove ustvarjalne možnosti.

iPad Pro
iSight in FaceTime HD kameri

Capture every detail
in greater detail.

iPad Pro ima izjemni kameri tako spredaj kot zadaj. 12,9-palčni (32,77 cm) model ima kamero iSight z 8 milijoni slikovnih pik, s katero lahko posnameš čudovite fotografije in videoposnetke. 9,7-palčni iPad Pro ima kamero iSight z 12 milijoni slikovnih pik, ki lahko posname videoposnetke ločljivosti 4K, upočasnjene videoposnetke z 240 posnetki na sekundo in omogoča funkcijo Live Photos. Je tudi prvi iPad z bliskavico True Tone, s katero koža ne glede na osvetlitev izgleda čudovito.

Tudi na drugi strani iPad Proja so stvari ostrejše. Najnovejši senzor kamere FaceTime HD na sprednji strani še dodatno poživi videoklice.3 Pri 9,7-palčnem iPad Proju pa ima kamera FaceTime HD s 5 milijoni slikovnih pik tudi bliskavico Retina Flash s funkcijo True Tone, ki omogoča čudovite selfije.

iPad Pro

iPad Pro

iPad Pro
Design

Neverjetna zmogljivost še nikoli
ni bila tako obvladljiva.

Čeprav iPad Pro obvlada opravila, ki jih ponavadi izvajajo le računalniki, je lažji, kot bodo računalniki kdajkoli. Kljub težkokategorni zmogljivosti tehta 9,7-palčni iPad Pro manj kot pol kilograma. 12,9-palčni iPad Pro je tanjši kot iPhone 7 in tehta le dobrih 700 gramov. Enotno aluminijasto ohišje pri obeh modelih zagotavlja zanesljiv, trden oprijem.

iPad Pro

iPad Pro

iPad Pro
Wi-Fi + 4G LTE

Hitro brezžično povezovanje.

iPad Pro se lahko poveže s hitrimi omrežji Wi-Fi ali mobilnimi omrežji, zato lahko skoraj vsepovsod brskaš po spletu, prenašaš filme in dokumente deliš v skupno rabo. Model Wi-Fi + Cellular podpira prenos prek širokega nabora pasov LTE za primere, ko omrežje Wi-Fi ni na voljo.4

iPad Pro

iPad Pro

iPad Pro
Touch ID

Geslo si ti.

iPad Pro uporablja tehnologijo Touch ID, s katero tvoj prstni odtis spremeni v geslo, ki ga ne moreš nikoli pozabiti. Tako lahko svojo napravo odkleneš že z dotikom. Prav tako lahko opraviš varne nakupe v okviru storitev iTunes, iBooks in trgovini App Store.

iPad Pro
Programska oprema

iOS 10 in iPad.
Ustvarjena, da skupaj
naredita več.

iPad Pro deluje s sistemom iOS 10, ki je najnaprednejši, najbolj intuitiven in najvarnejši operacijski sistem na svetu. iOS ima vgrajene zmogljive aplikacije in omogoča večopravilnost - narejen je tako, da lahko svoj iPad čimbolje izkoristiš.

iPad Pro
Odlični načini za razširitev
funkcionalnosti iPad Proja.

Dodatki, ustvarjeni za velikost, zmožnosti in zmogljivost iPad Proja, omogočajo popolnoma nove razsežnosti za tvojo ustvarjalnost in storilnost. (Naprodaj ločeno.)

1. Čas delovanja baterije je odvisen od uporabe in konfiguracije. Za več informacij obišči www.apple.com/si/batteries.
2. Pisalo Apple Pencil in tipkovnica Smart Keyboard sta naprodaj ločeno.
3. Za klice FaceTime klicatelj in prejemnik potrebujeta napravo, ki podpira FaceTime, in Wi-Fi povezavo. Razpoložljivost prek mobilnega omrežja je odvisna od pravilnika mobilnega operaterja; pri prenosu podatkov v mobilnem omrežju lahko nastanejo dodatni stroški.
4. Potrebuješ naročnino za prenos podatkov. Omrežji LTE Advanced in LTE sta na voljo na izbranih trgih in pri izbranih operaterjih; za podrobnosti o tem, ali sta na voljo, se obrni na svojega operaterja. Hitrosti temeljijo na teoretičnih podatkih, v praksi pa se lahko razlikujejo glede na lokacijo in operaterja. Za podrobnosti o podpori za omrežje LTE se obrni na operaterja in obišči www.apple.com/ipad/LTE.

Proizvajalec
Apple
EAN/UPC koda
888462524506
Prejšnja serija
Da
Brezžična in mobilna povezljivost
Wi-Fi
Dimenzije in teža
Višina: 305.7 mm
Širina: 220.6 mm
Debelina: 6.9 mm
Teža: 713 gramov
Zaslon
32,77 cm (12,9-palčni)
Zaslon
Retina zaslon
32,77 cm (diagonala) LED-backlit zaslon širokega formata z Multi-Touch tehnologijo 2732 x 2048 ločljivost pri 264 pikah na palec Oleofobičen premaz proti prstnim odtisom Polno laminiran zaslon Premaz proti bleščanju
Čip
A9X čip s 64‑bitno arhitekturo
M9 koprocesor gibanja
Čip
A9X chip with 64‑bit architecture
Kamera
iSight kamera
8 MP iSight kamera
Samodejno ostrenje
ƒ/2.4 zaslonka
5-elementa leča
Hibridni IR filter
Osvetlitev od zadaj
Izboljšano prepoznavanje obrazov
Nadzor izpostavljenosti
Panorama (do 43MP)
Sosledni način
Ostrenje z dotikom
Geografsko označevanje fotografij
Fotografiranje s časovnim zamikom
FaceTime HD kamera
1.2 MP fotografije
ƒ/2.2 zaslonka
720p HD video zajemanje
Osvetlitev od zadaj
Samodejni HDR način za fotografije in video
Izboljšano prepoznavanje obrazov
Sosledni način
Nadzor izpostavljenosti
Fotografiranje s časovnim zamikom
Video zajem
1080p HD video zajemanje (30 fps)
Slo-mo način (120 fps)
Zajemanje časovnega intervala s stabilizacijo
Stabilizacija video posnetkov
Izboljšano prepoznavanje obrazov
3x video povečava
Geografsko označevanje video posnetkov
Video klici
FaceTime klici
FaceTime video na katerokoli FaceTime napravo preko Wi‑Fi ali mobilne povezave
Touch ID
Odklepanje iPada Zaščita osebnih podatkov znotraj aplikacij Varen nakup v iTunes Store, App Store in iBooks Store spletnih trgovinah
Povezovanje
Wi‑Fi (802.11a/​b/​g/​n/​ac); dva kanala (2.4GHz in 5GHz); HT80 z MIMO
Bluetooth 4.2 tehnologija
UMTS/​HSPA/​HSPA+/​DC‑HSDPA (850, 900, 1700/2100, 1900, 2100 MHz); GSM/EDGE (850, 900, 1800, 1900 MHz)
CDMA EV-DO Rev. A in Rev. B (800, 1900 MHz)
LTE (pasovi 1, 2, 3, 4, 5, 7, 8, 13, 17, 18, 19, 20, 25, 26, 28, 29, 38, 39, 40, 41)
Samo prenos podatkov
Pozicioniranje
Digitalni kompas
Wi‑Fi
iBeacon mikrolocianje
Asistiran GPS in GLONASS
Mobilna povezava
Avdio klici
FaceTime klici
FaceTime zvok na katerokoli FaceTime napravo preko Wi-Fi ali mobilne povezave
Napajanje in baterija
Vgrajena 38.5 Wh polnilna Li-ion polimerna baterija
Do 10 hours internetnega brskanja na Wi‑Fi povezavi, gledanja filmov ali poslušanja glasbe
Polnenje preko stenskega polnilca ali z preko USB priključka na računalniku
Do 9 internetnega brskanja na mobilni povezavi
Operacijski sistem
iOS 9 Z novim izgledom in popolnoma novimi fukcionalnostmi je iOS 9 najbolj napreden mobilni operacijski sistem. V njegovi najbolj napredni obliki.
iOS 9 vsebuje: AirDrop, AirPlay, AirPrint, Control Center, Notification Center, Siri, Spotlight Search, Apple Music, Family Sharing, iCloud Drive, Multitasking, QuickType Keyboard in še več.
Tipala
Touch ID Three-axis gyro Accelerometer Barometer Ambient light sensor
Aplikacije
Camera, Photos, Messages, FaceTime, Mail, Music, Safari, Maps, Siri, Calendar, iTunes Store, App Store, Notes, Contacts, iBooks, Game Center, Reminders, Clock, Videos, Photo Booth, Podcasts, News, Find My iPhone, Find My Friends, iCloud Drive in še več.
SIM kartica
Podpora za Nano-SIM in Apple SIM
(samo Cellular modeli)
Kaj je v škatli?
iPad Pro
Lightning na USB kabel
USB Power Adapter
Garancija
1 leto z možnostjo podaljšanja in nezgodnega zavarovana za 3 ali 5 let. Vse o iSTYLE asistenci si lahko preberete na www.istyle.eu/si/asistenca.
Kapaciteta
256 GB
Barva
Zlata
Povezljivost
Wi-Fi