Smart Battery Case z brezžičnim polnjenjem za iPhone 11

SKU
conf-apple-iphone-11-smart-battery-case-charging-si
 
Preveri možnosti
obročnega plačila
Več o tem >

Zaloga

Brezplačna dostava nad 99 €
Več o tem >

Podrobnosti

Smart Battery Case je ovitek z vgrajeno baterijo, ki ponuja še daljšo uporabo z enim polnjenjem in obenem brezhibno zaščito telefona. Na notranji strani mehka obloga iz mikrovlaken pomaga pri zaščiti telefona. Na zunanji strani pa je silikon ponuja na dotik mehko, svilnato površino za odličen občutek v roki.Mehek gumijasti tečaj na vrhu omogoča enostavno nameščanje in odstranjevanje ovitka.

Smart Battery Case je kompatibilen s Qi brezžičnimi polnilci. Hkrati lahko polnite iPhone in ovitek, ki vam skupaj nudita povečan čas uporabe: do 33 ur pogovora, do 21 ur uporabe interneta ali še daljše predvajanje glasbe in videa.  Smart Battery Case inteligentno komunicira s telefonom za najbolj optimalno polnjenje, napolnjenost baterije v ovitku pa lahko v vsakem trenutku preverite na vašem zaklenjenem zasllonu ali centru za obvestila.  Ovitek deluje tudi z USB-C PD polnilci za še hitrejše polnjenje in podpira uporabo drugih Lightning dodatkov, kot na primer slušalke EarPods z Lightning konektorjem ali Lightning Digital AV Adapter (na voljo ločeno).

Na ovitku je poseben gumb za dostop do kamere ne glede na to, ali je telefon zaklenjen ali odklenjen. S hitrim pritiskom gumba lahko naredite fotografijo, z nekoliko daljšim pa krajši video. Deluje tudi za sprednjo kamero.

Več informacij

Proizvajalec
Apple
Prejšnja serija
Ne
Barva
Black
Združljivost iPhone
iPhone 11
Proizvajalec
Apple
Barva
Črna
Material
Microfiber, Silikon
Združljivost iPhone
iPhone 11
Proizvajalec
Apple
Barva
Bela
Material
Microfiber, Silikon
Združljivost iPhone
iPhone 11