Apple Special Event
2018

Apple Special Event 2018 se je odvil! Spoznali smo katere izdelke je Apple tokrat pripravil za nas in kako nam bodo ti izdelki olajšali življenje ali nas bolje povezali z našimi prijatelji in družino. Predstavitev je potekala v Coupertinu, v Steve Jobs Theatru, kjer se je odvijal tudi prenos v živo po vsem svetu.

Pričakovanja so bila velika. Preberi vse o novih izdelkih v našem iMagazinu:
Apple Watch Series 4
iPhone Xs in iPhone Xs Max
iPhone Xr

Kako do novega iPhona?

  1. Faza 1 - Spremljaj razpoložljivost - po dogodku bomo vneto delali, da bodo novi izdelki čim prej na voljo na naši strani. Če še nimaš uporabniškega računa na naši strani, priporočamo, da si ga predhodno ustvariš, saj je obvezen za oddajo zanimanja. Ko bodo izdelki vidni na naši spletni strani, izberi svoj model in klikni na gumb ZANIMAM SE, izpolni podatke in oddaj zanimanje. Če želiš svoj izdelek prejeti čim prej, priporočamo ta korak.
  2. Faza 2 - Rezervacija - Če smo prejeli tvoje zanimanje, te bomo obvestili o datumu pričetka rezervacij v Sloveniji. Rezervacijo lahko potrdiš s preprostim klikom na gumb v sporočilu, ki ti ga bomo poslali.
  3. Faza 3 - Razpoložljivost - Ko bomo vedeli, kdaj tvoj rezervirani izdelek prispe k nam, ti bomo poslali sporočilo, da je izdelek na poti in vas bomo prosili za potrditev rezervacije, ki jo bo spremenil v naročilo. Medtem, ko bo izdelek na poti k tebi, lahko udobno zaključiš nakupni proces. Opomba: za potrditev rezervacije imaš 48 ur, po pretečenem roku pa se izdelek sprosti in dodeli naslednjemu kupcu. Če veš, da izdelka ne želiš več, lahko svojo rezervacijo prekličeš in polepšaš dan drugemu.

Če te zanimajo iPhone modeli, ki jih je Apple predstavil na letošnjem dogodku, hitro obišči eno od spodnjih povezav, saj že lahko oddaš zanimanje za svoj najbolj pričakovani iPhone.

O vseh korakih in datumih te bomo obveščali po elektronski pošti.

Ostani z nami in uživaj v najnovejših Apple izdelkih, ki bodo kmalu premikali svet!