B&O BeoPlay A9 White with maple legs:

B&O BeoPlay A9 White with maple legs

SKU
1200219
Posodobljena moderna klasika z inovativnim uporabniškim vmesnikom in dodanimi digitalnimi storitvami. BeoPlay A9 je dovolj močan, da zapolni katerikoli prostor v vašem stanovanju.

A9

Posodobljena moderna klasika z inovativnim uporabniškim vmesnikom in dodanimi digitalnimi storitvami.

LEP Z VSEH STRANI

A9 je oblikovan in izdelan kot lep kos pohištva – s pazljivo izbranimi materiali in veliko poudarka na detajlih. Dnevi, ko ste želeli skriti vaš okorni, črni glasbeni sistem, so mimo. Ne glede na to kam si želite postaviti A9, bo izgledal odlično.

POVEŽITE KATEREKOLI NAPRAVE

LE DODAJTE GLASBO

Ikona v obliki, eleganci in pojavi ter veličasten v zvoku. BeoPlay A9 je glasbeni sistem v enem kosu, zmožen zadovoljevati vse vaše glasbene potrebe. Vse kar pri A9 potrebujete, je izvor digitalne glasbe in glasbeni sistem bo poskrbel za vse ostalo – in lep zvok bo lahkotno zavel skozi vaš dom.

Povežite se s pomočjo AirPlay, DLNA ali Bluetooth 4.0 in v nekaj sekundah boste predvajali glasbo. Vgrajen dostop do Spotify Connect, Deezer in TuneIn omogoča dostop do milijonov skladb in radijskih postaj.

POSTAVITEV

ŠTEVILNE MOŽNOSTI POSTAVITVE VAŠE GLASBE

BeoPlay A9 je oblikovan, da spremeni, tako kot se spreminjata vaše življenje in dom. Postavite ga v kot ali prosto-stoječe v prostor.

Ali pa ga obesite na steno s pomočjo stenskega nosilca. Ne glede na to kakšno postavitev izberete, popoln dizajn in možnost zvočne prilagoditve bosta zagotovila, da bo vedno izgledal in igral lepo.

LEPOTICA & BAS

Vsak majhen detajl BeoPlay A9 je oblikovan kot je le mogoče funkcionalno in lepo. Primer tega je roč na hrbtu, ki je hkrati ročaj, nosilec za stensko konzolo in odprtina za bas.

Ko že omenjamo bas, moramo povedati, da smo precej prepričani, da vas bo prevzela gola moč te zvočne zverine. Ko želite pognati izvrstno glasbo na visoko glasnost, A9 enostavno nima para.

BeoPlay A9:

Proizvajalec
Bang & Olufsen
EAN/UPC koda
5705260045529
Prejšnja serija
Ne
Barva
Bela
Povezljivost
3.5 mm, AirPlay, Bluetooth, DLNA, Optical, USB audio
Združljivost iPhone
iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 5s/SE, iPhone 5c, iPhone 5
Združljivost iPad
iPad Pro 12,9, iPad Pro 9,7, iPad Air 2, iPad Air, iPad mini 4, iPad mini 3, iPad mini 2, iPad mini, iPad z Retina zaslonom
Združljivost iPod
iPod shuffle, iPod nano 7th Generation, iPod nano 6th Generation, iPod touch (6th gen.), iPod nano 5th Generation, iPod touch (5th gen.), iPod nano 4th Generation, iPod touch 4th Generation, iPod touch 3rd Generation, iPod touch 2nd Generation, iPod classic (160 GB), iPod classic (120 GB)
Združljivost Mac
iMac, Mac mini, Mac Pro, MacBook 12, MacBook 13 (2006-2010), MacBook Air 11, MacBook Air 13, MacBook Pro 13 (2012), MacBook Pro 15 (2012), MacBook Pro 17, MacBook Pro 13 Retina, MacBook Pro 15 Retina
X