B&O PLAY - BeoPlay A9 GVA 4. gen.

SKU
conf-b-o-play-beoplay-a9-gva-4-gen-si
 
Preveri možnosti
obročnega plačila
Več o tem >

Zaloga

Brezplačna dostava nad 99 €
Več o tem >

Podrobnosti

A9

Posodobljena moderna klasika z inovativnim uporabniškim vmesnikom in dodanimi digitalnimi storitvami.

LEP Z VSEH STRANI

A9 je oblikovan in izdelan kot lep kos pohištva – s pazljivo izbranimi materiali in veliko poudarka na detajlih. Dnevi, ko ste želeli skriti vaš okorni, črni glasbeni sistem, so mimo. Ne glede na to kam si želite postaviti A9, bo izgledal odlično.

POVEŽITE KATEREKOLI NAPRAVE

LE DODAJTE GLASBO

Ikona v obliki, eleganci in pojavi ter veličasten v zvoku. BeoPlay A9 je glasbeni sistem v enem kosu, zmožen zadovoljevati vse vaše glasbene potrebe. Vse kar pri A9 potrebujete, je izvor digitalne glasbe in glasbeni sistem bo poskrbel za vse ostalo – in lep zvok bo lahkotno zavel skozi vaš dom.

Povežite se s pomočjo AirPlay, DLNA ali Bluetooth 4.0 in v nekaj sekundah boste predvajali glasbo. Vgrajen dostop do Spotify Connect, Deezer in TuneIn omogoča dostop do milijonov skladb in radijskih postaj.

POSTAVITEV

ŠTEVILNE MOŽNOSTI POSTAVITVE VAŠE GLASBE

BeoPlay A9 je oblikovan, da spremeni, tako kot se spreminjata vaše življenje in dom. Postavite ga v kot ali prosto-stoječe v prostor.

Ali pa ga obesite na steno s pomočjo stenskega nosilca. Ne glede na to kakšno postavitev izberete, popoln dizajn in možnost zvočne prilagoditve bosta zagotovila, da bo vedno izgledal in igral lepo.

LEPOTICA & BAS

Vsak majhen detajl BeoPlay A9 je oblikovan kot je le mogoče funkcionalno in lepo. Primer tega je roč na hrbtu, ki je hkrati ročaj, nosilec za stensko konzolo in odprtina za bas.

Ko že omenjamo bas, moramo povedati, da smo precej prepričani, da vas bo prevzela gola moč te zvočne zverine. Ko želite pognati izvrstno glasbo na visoko glasnost, A9 enostavno nima para.

BeoPlay A9:

Več informacij

Proizvajalec
Bang & Olufsen
Prejšnja serija
Ne
Proizvajalec
Bang & Olufsen
Teža
15.0000
Barva
Bela
Povezljivost
Bluetooth
Proizvajalec
Bang & Olufsen
Teža
15.0000
Barva
Črna
Povezljivost
Bluetooth
Proizvajalec
Bang & Olufsen
Teža
15.0000
Barva
Zlata
Proizvajalec
Bang & Olufsen
Teža
15.0000
Barva
bronze
Povezljivost
Bluetooth