B&O PLAY - BeoPlay A1 - Sand Stone:

B&O PLAY - BeoPlay A1 - Sand Stone

SKU
1297880
Izjemno prenosen Bluetooth zvočnik, ki bo z vami prepotoval svet in vanj prinesel več zvoka in več basov - kjerkoli se bo dogajalo v tistem trenutku.
BEOPLAY A1
Življenje je pustolovščina. Nekatere so epske. Nekatere vsakdanje.
Izjemno prenosen Bluetooth zvočnik, ki bo z vami prepotoval svet in vanj prinesel več zvoka in več basov - kjerkoli se bo dogajalo v tistem trenutku.
PRAVI 360 ZVOK<
Več zvoka. Več basov.
Udaren zvok, ki presega svojo težo in velikost. Beoplay A1 ima pravi, ambientalen 360 stopinjski zvok, zato je razpršitev zvoka odlična ne glede na to, kam ga postaviš. Z svojo močjo 2x 140 W, pa bo poskrbel, da se ne bo potrebno stiskati okoli njega, da bi s prijatelji uživali v glasbi.
USTVARJEN ZA DOLGE POLETNE NOČI
PRENOSLJIVOST
Celo najtežje melodije so lahke za prenašanje.
Beoplay A1 je dovolj majhen, da sede v tvojo dlan, tehta 600 g in je zaradi svoje oblike (brez izbočenih gumbov ali nožic) enostaven za shranjevanje v tvoji torbi ali žepu. Tako ga lahko odneseš kamorkoli in tam uživaš v avtentičnem Bang & Olufsen zvoku.
MATERIALI
Oblika in funkcionalnost v harmoniji.
Zaobljena aluminijasta rešetka je oboje, odličnega izgleda in moči, in se skupaj z dvojno lito, polimerno bazo zlije v močno lupino, ki ščiti notranje komponente. Hladen aluminij. Topel polimer. Nežno usnje. Če poenostavimo, Beoplay A1 je naravnost neverjeten na dotik.
NE PRENEHAJ ODKRIVATI SVETA
BATERIJA
Naslednji komad, prosim!
Z do 24-urno baterijo* bo Beopaly A1 predvajal tvojo najljubšo glasbo še dolgo po tem, ko bo konkurenca obmolknila. Ko pa ga bo vseeno potrebno napolniti, bo Beoplayev sistem za pametno polnjenje samodejno prilagodil hitrost polnjenja glede na zmogljivost tvojega USB polnilca – tako bo hitro napolnjen za naslednjo pustolovščino.
* Pri zmerni jakosti.
VZDRŽLJIVOST
Vsaka praska ima svojo zgodbo.
Odporen na vlago in prah, Beoplay A1 je zasnovan tako, da bo prenesel svoj delež udarcev in odrgnin, medtem ko bo še vedno zaščitil zvočnike in elektroniko ki se skriva znotraj njegove lupine. Več, kot bo prepotoval, več zgodb bo pripovedoval.
VZEMI GA DOMOV
MIKROFON
Slišim te jasno in glasno.
Beoplay A1 ima vgrajen mikrofon za opravljanje klicev, zaradi okrogle oblike, ki se vije okoli zvočnika, pa nudi enotno, 360-stopinjsko zaznavanje govora. Tako bodo tvoje besede na drugi strani klica zvenele jasno in glasno.
OBLIKA
Sliši se bolje kot slika.
Beoplay A1 is great to use indoors as well. A perfect partner when travelling and staying in hotels, and also super convenient around the home. Hang it up, put it on a table, (it looks good anywhere) and fill your living space with sound.
OBLIKOVALEC
Cecilie Manz
Beoplay A1 je rezultat izčrpnega oblikovalskega procesa usmerjenega v povečanje prenosljivosti in zvok, ki bo definiral svojo kategorijo.
Prenesi Beoplay aplikacijo
Izboljšaj svojo B&O PLAY izkušnjo z brezplačno Beoplay aplikacijo.
POD POKROVOM
Vse pomembno.
Umetnost, kako spraviti največ zvoka iz tako majhnega zvočnika, leži v brezkompromisnem sodelovanju oblikovalca in inženirja. Z Beoplayem A1 smo to sodelovanje ponesli na nov nivo.
1. Gonilniki, ojačevalci in zvočniki so zasnovani in proizvedeni za najboljši možen zvok v svoji kategoriji in zagotavljajo 2x 140 W na višku svoje moči. S frekvenčnim razponom 60 do 24,000 Hz udarja Beoplay A1 precej nad svojo kategorijo.
2. Bas razpon je večji, kot bi si mislili za nekaj tako majhnega, kot je Beoplay A1. Oborožen z aluminijastim nizkotoncem, močnim magnetnim sistemom in ojačevalci lahko pričara poln razpon z izrazitim karakterjem celo pri nizkih frekvencah.
Proizvajalec
Bang & Olufsen
EAN/UPC koda
5705260066135
Prejšnja serija
Ne
Barva
Kamnita
Moč
2 x 30W Class D for woofer and tweeter
2 x 140W peak power
Frekvenca
60 - 24.000Hz
Napajanje in baterija
Up to 24 hours playback at moderate listening level.
Built-in, rechargeable, 7,4V, 2200mAh, Li-Ion
Žična povezljivost
1 x 3.5mm Mini-Jack
1 x USB-C for charging (up to 3A) and speaker phone
Brezžična povezljivost
Bluetooth 4.2, ADK 4.0
Dimenzije in teža
4.8 x 13,3 cm
0,6 kg
Komentar
Designer: Cecilia Manz
X