Prenesite oddaje na Apple TV+ in si jih oglejte brez povezave

Se že veselite daljše poti in kar nekaj odvečnega časa? Prihranite mobilne podatke in si oglejte Apple TV+ oddaje brez povezave.

Pretočna storitev Apple TV+ vam z izvirnimi oddajami in super kanali ponuja odličen način, da si ogledate nekaj novega. Druga prednost je, da lahko oddaje prenesete za gledanje brez povezave. To je naravnost odlično, če imate planirano potovanje ali če greste nekam, kjer ne bo internetne povezave.

Če se pripravljate na oddih v mestu, kjer pretakanje ni na voljo, vam bomo pokazali, kako lahko prenesete oddaje za ogled brez povezave in kako dostopate do njih, ko jih enkrat prenesete.

Prenos za ogled brez povezave

V napravi Mac ali iOS odprite aplikacijo TV in poiščite oddajo, ki jo želite prenesti.

Če je na voljo za prenos, bo možnost Download prikazana kot gumb na Macu in oblak z ikono puščice na iPhonu ali iPadu.

Morda boste morali zaustaviti prenos v teku. Na Macu kliknite gumb Download v orodni vrstici aplikacije TV. Kliknite Pause Downloads. Ko kliknete, se gumb spremeni v Resume Downloads, tako da lahko nadaljujete s prenosom, ko boste pripravljeni.

Na iPhonu ali iPadu samo tapnite gumb Stop. Ko ste pripravljeni za nadaljevanje, lahko znova tapnete ikono za prenos.

Ko prenesete oddajo v katero koli napravo, jo boste našli v razdelku Library aplikacije TV. Odvisno od vrste je lahko v meniju na levi strani pod Movies ali TV Shows.

Ko ste pripravljeni na ogled, samo izberite svojo oddajo in uživajte.