Sveže: Tukaj je novi iPod touch!

Apple je posodobil iPod touch. Strojno opremo je namreč nadgradil s čipom A10. Zdaj lahko prikazuje razširjeno resničnost, na voljo pa je akr 256 GB pomnilnika.

Znane govorice o tem, da ima Apple v letu 2019 resne načrte z iPodom, so bile komaj verjetne. Ampak zgodilo se je – iPod touch je bil posodobljen!

V samem dizajnu je le nekaj majhnih sprememb, dokaj rertro Home gumb ostaja enak, 4-palčni zaslon pa je lahko popoln za vse, ki menijo, da so današnji iPhoni preveliki. 3,5 mm priključek je enak in še vedno se lahko povežete z Bluetooth napravami.

Kamera z 8 MP posname popolne slike, prednja kamera pa ima 1,2 MP in omogoča snemanje videov v 720p. Ker uporablja iOS 12, ga lahko uporabite za skupinske FaceTime klice, pošiljate sporočila in prenesete aplikacije iz App Store. Potrebujete le močno Wi-Fi povezavo.

Novi iPod touch ima fuzijski čip A10, ki ga lahko najdemo tudi v iPhonu 7 in iPadu 6. generacije, kar je idealno za vsakodnevno uporabo. Na voljo bo v šestih različnih barvah: Roza, srebrna. Vesoljsko siva, zlata, modra in (PRODUCT)RED.

Ostanite z nami na iMagazinu. Kmalu se bomo vrnili z več podrobnostmi o izdelkih in razpoložljivosti.