Vrnite se v šolo z odličnimi iSTYLE ponudbami

September je takoj za vogalom, kar hkrati pomeni tudi vrnitev v šolo. Začnite letošnje šolsko leto z najboljšimi iSTYLE ponudbami in preživite čudovit semester!

Ko govorimo o nakupu novih naprav, se iSTYLE-ov program Back to School osredotoča na zagotavljanje najboljših možnih ponudb za študente. Da bi dosegali kar najboljše rezultate, morate ob sebi imeti profesionalno opremo! Ne glede na to, ali bo to novi Mac ali iPad z Apple Pencilom in pametno tipkovnico, stavimo, da boste v zbirki našli najprimernejšo kombinacijo.

Letos se naš redni program Back to School odvija od 26. avgusta do 31. oktobra 2019 in vam ponuja izjemne popuste za številne Applove izdelke.

Ponujamo

  • 250 € popusta za nove Retina MacBook Air računalnike (julijska izdaja 2019) - stane samo 1 099 €, na voljo tudi s plačilom preko kartice Mastercard/Maestro
  • Do 11% popusta na vse druge Mac Izdelke, kot so izbrani MacBook Proji in druge MacBook Air konfiguracije

Vsi študenti, starejši od 18 let, so upravičeni do popustov, zagotovljenih v programu, z veljavno študentsko izkaznico ali potrdilom aktivnega študija za tekoče šolsko leto 2019–2020 ali avgustovskim potrdilom za leto 2018–2019. Popustov, ki jih zagotavlja program Back to School, ni mogoče kombinirati z nobenimi drugimi ugodnostmi.

Izbirate pa lahko med številnimi ugodnimi programi za obročno odplačevanje, več informacij pa lahko izveste v naši spletni trgovini ali eni izmed naših lokalnih trgovin.

Plačilo lahko izvedejo tudi osebe, ki niso študenti. V primeru nakupa preko podjetja mora biti na računu navedeno ime študenta, ki je enako potrdilu o študiju/študentski izkaznici. Pri spletnem nakupu preprosto vpišete ime podjetja in ID za DDV kot naslov za izstavitev računa.

Če želite uveljaviti spletni popust, se registrirajte v naši spletni trgovini. V razdelku Moj račun naložite obojestransko kopijo trenutne in podpisane študentske izkaznice ali potrdilo o študiju/zaposlitvi. Tako boste ustvarili račun, s katerim boste lahko po odobritvi nakupovali s popustom.

Obiščite istyle.si, da aktivirate svoj popust in kupite svojo najljubšo napravo ali pa obiščite eno izmed naših trgovin, kjer vam bodo naši zaposleni s svojo profesionalnostjo pomagali, da se kar najbolje odločite.