Booq Cobra Slim Brief for MacBook pro 15:

Booq Cobra Slim Brief for MacBook pro 15

SKU
CSL2-GRY

Torba Kobra je idealen sopotnik za vsakogar, ki išče izredno lahko, lepo oblikovano rešitev za prenašanje prenosnega računalnika vse do 15.6” (39,62cm), tablice, pametnega telefona in nepogrešljivih dodatkov.

KOMPAKTNA PROSTORNOST
Torbo Kobra lahko uvrstimo nekje vmes med torbo za prosti čas in profesionalno torbo za prenosne računalnike. Je idealen sopotnik za vsakogar, ki išče izredno lahko, lepo oblikovano rešitev za prenašanje prenosnega računalnika vse do 15.6” (39,62cm) , tablice, pametnega telefona in nepogrešljivih dodatkov.

HITER DOSTOP
Torba je oblikovana tako, da omogoča hiter dostop do dobro zavarovanih predalov, ki ščitijo vaše dragocene predmete. Predal za prenosni računalnik je lepo podložen. Njegova prostornina je dovolj velika, tako da enostavno vanj spravite svoj MacBook Pro 15 ali PC prenosni računalnik do 15.6” (39,62cm). OStali hitro dostopni predali vam omogočajo da ostanete organizirani.

UDOBJE
Gladek pas za nošenje čez ramo je narejen iz trpežnega un vzdržjivega materjala iz katerega so narejeni pasovi za pripenjanje v avtu. Pas je mehko podložen in prekrit z materialom, ki preprečuje drsenje.

PROSTORNOST
Priročen in hitro dostopen predal je dovolj velik, da boste vanj spravili iPad. Poleg je tudi predel za pametni telefon. Velik sprednji predal na zadrgo je dovolj velik da boste vanj spravili polnilec, pisala in vse potrebne dodatke. Omogoča vam izredno organiziranost. 

KOMPATIBILNOST S POTOVALNIM KOVČKOM
Torba Kobra je kompatibilna z vsemi potovalnimi kovčki. Enostavno jo boste namestili na ročaj vašega potovalnega kovčka med tem ko se boste sprehajali po letališču.

IZDELAN IZ PRAVIH MATERJALOV
Zunanjost torbe je nedvomno najboljša stvar te torbe. Torba je vodoodporna in vzdržljiva vendar kljub temu mehka. Izdelana je po najvišjih standardih kar jih industrija premore.

ORIGINALNA YKK ZADRGA
Enostavno zadrge, ki delujejo in imajo zelo dolgo življensko dobo.

Proizvajalec
Booq
EAN/UPC koda
898296004204
Prejšnja serija
Ne
Barva
Siva
Material
Najlon
Velikost
do 39,15 cm (15,4")
Vrsta zaščite
Torba
Združljivost Mac
MacBook Pro 15 (2012), MacBook Pro 15 Retina
Dimenzije in teža
430 × 300 × 100 mm 1.63 kg
X