Circle with Disney:

Circle with Disney

SKU
CIR0001-EU
Upravljanje povezanih naprav tvoje družine je praktično nemogoče, a s pomočjo Circla nič več. Circle je enostaven za namestitev, poveže se na tvoj domači Wi-Fi in ti omogoča, da upravljaš vse naprave na svojem omrežju, žičnem in brezžičnem, brez da bi kadj koli moral nanje naložiti programsko opremo.

Kaj pravzaprav je Circle?
Upravljanje povezanih naprav tvoje družine je praktično nemogoče, a s pomočjo Circla nič več. Circle je enostaven za namestitev, poveže se na tvoj domači Wi-Fi in ti omogoča, da upravljaš vse naprave na svojem omrežju, žičnem in brezžičnem, brez da bi kadaj koli moral nanje naložiti programsko opremo.

Upravljanje časovnega dostopa in vsebine še nikoli ni bilo lažje.
Vsak otrok je drugačen in zakaj ne bi njegova povezana izkušnja odražala tega? S Circlom lahko nastaviš časovno omejitev za aplikacije in spletne strani. Nastaviš lahko filtre glede na starost za vse njihove naprave. In ko so pridni, jih lahko celo nagradiš. Tako bo kočno vse v redu.

Naj si tvoj otrok odpočije od naprav.
Otroku je težko oditi pravočasno v posteljo ali na igrišče, če iPad kliče njegovo ime. Circle omogoča, da nastaviš čas odhoda v posteljo za delovne dni in vikende ter čas odmora za vse te trenutke skozi dan. Dobiš celo gumb "premor" za internet, kako kul je to?!

Bodi na tekočem z vsako napravo v tvojem domu.
V naših domovih imamo vse vrste naprav; tablične računalnike, pametne telefone, prenosnike, TV-je in še več. Circle je enostavna rešitev za njihovo upravljanje. Bodi na tekočem s tem, kaj tvoji otroci počnejo in najdi ravnovesje v svojem domu.

Namestitev v 5 minutah, brez heca!
Ni ga hujšega kot odpreti svojo novo igračo in porabiti cel dan za nastavitve in še več za upravljanje. Circle je zasnovan za starše, ki nimajo časa na pretek, zato je super lahek za namestitev in še lažji za upravljanje. Respect geekov ni zahtevan.

Več o napravi Circle

Proizvajalec
Circle
EAN/UPC koda
860795000209
Prejšnja serija
Ne
Barva
Bela
Barva
White
Kapaciteta
Ne
Povezljivost
Ethernet
Združljivost iOS
iOS 9 ali novejši
Združljivost iPhone
iPhone X, iPhone 8 Plus, iPhone 8, iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 5s or later, iPhone 5/5s/SE, iPhone 5s/SE, iPhone 5c, iPhone 5, iPhone 4s
Združljivost iPad
iPad Pro 12.9" (2. gen), iPad Pro 12,9, iPad Pro 10.5", iPad Pro 9,7, iPad (5. gen - 2017), iPad Air 2, iPad Air, iPad mini 4, iPad mini 3, iPad mini 2, iPad mini, iPad z Retina zaslonom, iPad (3. gen), iPad 2
Združljivost iPod
iPod touch (6th gen.), iPod touch (5th gen.)
Android Compatibility
4.3 and higher
Brezžična povezljivost
2.4GHz Wi-Fi (802.11 b/g/n)
Žična povezljivost
10/100 Ethernet
Napajanje in baterija
100-240v power supply
Rechargeable lithium-ion battery
Charges via USB
Dimenzije in teža
Dimensions:
8,26 cm x 8,26 cm x 8,26 cm

Weight:
570 g
X