iSTYLE delavnice

Najboljši način, kako razširiti znanje o tvojih Apple napravah.

Brezplačne delavnice  Individualne delavnice 

Brezplačne delavnice

V trgovini iSTYLE skozi celo leto potekajo brezplačne delavnice, ki obstoječim in novim Apple uporabnikom pomagajo izkoristiti neverjeten potencial Apple naprav.

Delavnice potekajo na lokacijah naših poslovalnic, kjer v času delavnice rezerviramo mizo, prinesemo stole in pripravimo velik zaslon. Udeleženci lahko uporabljate naše, ali pa prinesete svoje naprave in spoznate trike ter uporabnost Apple izdelkov.

Vsak teden je razpisana tema delavnice, vedno pa se z veseljem potrudimo odgovoriti na vsa različna vprašanja. Na delavnici izdelke predstavimo ter pokažemo različne načine in možnosti uporabe.

Z izdelki Apple si lahko bolje organiziran in z manj truda bolj pripravljen na svoje delo, zato nas obišči in ugotovi, kako ti lahko iPad, iPhone ali Mac obogatijo življenje.

Rezerviraj termin:

iSTYLE Ljubljana

Kristalna palača, Ameriška ulica 8, 1000 Ljubljana
Četrtki ob 18:30

iSTYLE Maribor

Europark Maribor, Pobreška cesta 18, 2000 Maribor
Četrtki ob 18:30

Individualne delavnice

V trgovini iSTYLE nudimo najugodnejšo ceno individualnega izobraževanja v Sloveniji. Naši strokovnjaki se ti v okviru te storitve popolnoma posvetijo in pomagajo tudi pri zahtevnejših vprašanjih.

V okviru storitve individualnega izobraževanja ti lahko pomagamo pri prvem stiku z Apple produkti, od začetnih nastavitev do uporabniških trikov.

Nauči se sinhronizirati glasbo in urejati fotografije ali video posnetke. Bodi organiziran z Apple produktivnostnimi aplikacijami. Ustvari profesionalne prezentacije, dokumente ali tabele in se nauči uporabljati Apple izdelke za delo in življenje.

Ne glede na to, če si novi Mac uporabnik ali pa že imaš določeno znanje, individualna delavnica ti pomaga izboljšati osebnostno izkušnjo z Apple izdelki. Storitev poteka na lokaciji v trgovinah iSTYLE ali pa na lokaciji po vaši izbiri — doma, v šoli, v službi itd. Skupaj lahko poiščemo odgovore na tvoja vprašanja in poskrbimo, da izkoristiš neverjeten potencial Apple naprav.

Oddaj poizvedbo:

Ena-na-Ena v Ljubljani

Ena ura Ena-na-Ena delavnice v trgovini iSTYLE v Kristalni palači.
29,00 €

POIZVEDBA

Ena-na-Ena v Mariboru

Ena ura Ena-na-Ena delavnice v trgovini iSTYLE v Europarku.
29,00 €

POIZVEDBA

Na drugi lokaciji

Ena ura Ena-na-Ena delavnice na lokaciji po tvoji želji.
49,00 €

POIZVEDBA