iSTYLE delavnice

Najboljši način za širitev znanja o tvojih Apple napravah.

Brezplačne delavnice  Individualne delavnice 

Brezplačne delavnice

V trgovini iSTYLE v Ljubljani skozi celo leto potekajo brezplačne delavnice, ki obstoječim in novim Apple uporabnikom pomagajo izkoristiti neverjeten potencial Apple naprav. Na delavnici predstavimo Applove izdelke in storitve ter pokažemo različne načine in možnosti uporabe, da lahko svoje naprave izkoristite do maksimuma.

Delavnice se izvajajo v trgovini v Kristalni palači v nakupovalnem središču BTC. Najbolje je, da na delavnico prinesete svoj iPhone, iPad in/ali Mac, vedno pa se lahko poslužite naprav, ki so na voljo v trgovini, če določene naprave nimate ali bi radi preizkusili funkcije, ki jih vaša naprava ne omogoča.

Teme so vnaprej določene, vljudno pa ste vabljeni na vse delavnice, tudi če katere naprave ali storitve ne uporabljate, vedno se najde kaj zanimivega. Prijava prek obrazca spodaj je obvezna, število prostih mest pa omejeno, zato se prijavite čim hitreje. O morebitnih spremembah ali prezasedenosti delavnic vas obvestimo prek e-naslova, zato na dan delavnice preverite svoj elekronski nabiralnik.

Z izdelki Apple si lahko bolje organiziran in z manj truda bolj pripravljen na svoje delo, zato nas obišči in ugotovi, kako ti lahko iPad, iPhone ali Mac obogatijo življenje.

Rezerviraj termin:

iSTYLE Ljubljana

Kristalna palača, Ameriška ulica 8, 1000 Ljubljana
Srede ob 18:30

Individualne delavnice

V trgovini iSTYLE nudimo najugodnejšo ceno individualnega izobraževanja v Sloveniji. Naši strokovnjaki se ti v okviru te storitve popolnoma posvetijo in pomagajo tudi pri zahtevnejših vprašanjih.

V okviru storitve individualnega izobraževanja ti lahko pomagamo pri prvem stiku z Apple produkti, od začetnih nastavitev do uporabniških trikov.

Nauči se sinhronizirati glasbo in urejati fotografije ali video posnetke. Bodi organiziran z Apple produktivnostnimi aplikacijami. Ustvari profesionalne prezentacije, dokumente ali tabele in se nauči uporabljati Apple izdelke za delo in življenje.

Ne glede na to, če si novi uporabnik ali pa že imaš določeno znanje, individualna delavnica ti pomaga izboljšati osebnostno izkušnjo z Apple izdelki. Storitev poteka na lokaciji v trgovinah iSTYLE ali pa na lokaciji po vaši izbiri — doma, v šoli, v službi itd. Skupaj lahko poiščemo odgovore na tvoja vprašanja in poskrbimo, da izkoristiš neverjeten potencial Apple naprav.

Oddaj poizvedbo:

Ena-na-Ena v Ljubljani

Ena ura Ena-na-Ena delavnice v trgovini iSTYLE v Kristalni palači.
29,00 €

POIZVEDBA

Na drugi lokaciji

Ena ura Ena-na-Ena delavnice na lokaciji po tvoji želji.
49,00 € + kilometrina

POIZVEDBA