Apple Multiple Products
150 EUR
Digitalni boni '22
Unovči svojega pri nas!
Kaj je digitalni bon?
Digitalni bon '22 je dobroimetje v informacijskem sistemu Finančne uprave, ki ga lahko unovčiš za nakup računalniške opreme. Zanj ni potrebno zaprositi in ga ne prejmeš v fizični obliki. Namen digitalnega bona je spodbujanje digitalne vključenosti.
Kdo je upravičen?
Digitalni bon '22 prejmejo vsi učenci zadnjih treh razredov osnovne šole, srednješolci in študenti (prva, druga in tretja stopnja ter višje šole). Bon lahko prav tako prejmejo starejši od 55 let, če se udeležijo izobraževanja na področju digitalne pismenosti.
Kdaj bo na voljo?
Bon bo mogoče unovčiti od 15. 6. 2022 dalje. Veljavnost digitalnega bona je do 30. 11. 2022.
Kaj lahko kupim?
Digitalni bon se lahko koristi za nakup računalniške opreme. Ta zajema prenosne, namizne, in tablične računalnike ter pripadajočo dodatno opremo, kot so miške, tipkovnice, slušalke in še več.
+
Bone bo mogoče združiti!
Bratje, sestre, polbratje in polsestre lahko digitalni bon '22 združite z izjavo o združitvi digitalnih bonov '22, ki jo določi vlada, in bone koristite za skupni nakup.
Kako ga lahko unovčim?
Postopek je zelo preprost. Kopiraj spodnjo kodo in jo vnesi v za to namenjeno polje v košarici s klikom na povezavo "Imaš kodo za popust?". S tem bo bo vrednost, ki jo moraš plačati znižana za vrednost bona.
Ko oddaš naročilo, nam v odgovoru na potrditev, ki jo prejmeš po oddaji, pošlji izpolnjeno Izjavo o unovčitvi digitalnega bona. Izjavo prav tako najdeš spodaj.
DIGBON150

DIGBON300
ZDRUŽUJEM 2 BONA
DIGBON450
ZDRUŽUJEM 3 BONE
Želiš združiti več kot 3 bone? Piši nam na webshop@istyle.si.
Digitalne bone je mogoče koristiti skladno s pogolji, ki so objavljeni na spletnih straneh https://www.gov.si/zbirke/storitve/digitalni-bon/ in https://www.gov.si/zbirke/storitve/digitalni-bon/ponudniki-racunalniske-opreme/.
Najnižji znesek nakupa z digitalnim bonom znaša 150 EUR.
Digitalni bon je združljiv z ostalimi promocijami in ugodnostmi ter z vsemi načini plačila, ki jih nudimo.
Naročilo se mora vedno glasiti na ime upravičenca. Računa za kupljene izdelke ni mogoče izdati na pravno osebo.
*Dodatna ponudba je bila na voljo pred začetkom veljave digitalnih bonov, od 1. 6. do vključno 14. 6. Dodaten popust so stranke prejele tako, da so v tem obdobju rezervirale svoj izdelek preko obrazca, ki je bil na voljo zgoraj. Dodatna ponudba je veljala samo za sledeče izdelke:
13-palčni MacBook Pro: M1 512GB - vesoljno sivi (šifra MYD92CR/A)
13-palčni MacBook Air: M1 256GB - vesoljno sivi (šifra MGN63CR/A)
iPad 9. generacije: 64GB Wi-Fi - vesoljno sivi (šifra MK2K3HC/A)
AirPods 2. generacije (šifra MV7N2ZM/A)
Ponudba velja samo, če svoj digitalni bon unovčiš v obdobju od 15. 6. do 21. 6.
Osebni podatki pridobljeni iz obrazca se uporabljajo izključno za namen obdelave rezervacij in naročil. Preberi našo izjavo o zasebnosti.