DJI - Osmo Mobile 2 stabilizator za iPhone in druge pametne telefone

SKU
DJIOSMOMOBILE2APR

Na žalost izbrani izdelek trenutno ni na zalogi. Z oddajo vašega elektronskega naslova in s klikom na gumb Interes vas bomo obvestili takoj, ko bo izdelek na voljo.

 
Preveri možnosti
obročnega plačila
Več o tem >

Zaloga

Brezplačna dostava nad 99 €
Več o tem >

PodrobnostiPovej svojo zgodbo
Povej svojo zgodbo
Osmo Mobile 2 je ročni gimbal (stabilizator) za pametne telefone, narejen za vse, ki radi pripovedujete svojo zgodbo. Kar koli je tvoja strast, kjer koli je tvoja destinacijo in kadar koli doživiš inspiracijo, ujemi svoje trenutke s filmskimi premiki in neverjetno lahkoto. Z lahkimi materiali, inteligentnimi funkcijami in dolgotrajno baterijo lahko svojo zgodbo prikažeš z novega kota.


ActiveTrack
Motionlapse
Zoom control
Timelapse
Motionlapse
Hyperlapse
Slo-mo
Zoom Control
Stabilni in gladki premiki
Osmo Mobile 2 je narejen za snemanje na poti. Preprosto izberi svoj subjekt in ActiveTrack mu bo sledil s pomočjo vgrajenih senzorjev in brezkrtačnih motorjev. Naj gre za majhne vibracije rolke ali intenzivne skoke, ta stabilizator bo ostal stabilen.
Prikaži širši svet s panramo
Vsake toliko naletimo na pokrajino ali arhitekturo, ki je preprosto osupljiva. Podoživi te trenutke s pomočjo panorame v visoki ločljivosti. Osmo Mobile 2 se premika sam in zajame več fotografij, ki jih neopazno združi v eno. Svoj pametni telefon pa lahko postaviš v ležeči ali portretni način in tako najdeš idealno postavitev za vsako fotografijo.
Lahek in prenosen
Sedaj lahko svojo zgodbo pripoveduješ kjer koli. Osmo Mobile 2 je narejen iz močnega kompozitnega materiala, ki zmanjša težo na 485 g, popolno težo za celodnevno upoprabo. Njegova spremenjena oblika omogoča lažje prepogibanje za povečano prenosljivost. Premikaj, snemaj in deli z Osmo Mobile 2.


Teža
485g
Baterija
do 15 ur
Dimenzije
72 × 113 × 295 mm

Več informacij

Proizvajalec
Apple
Prejšnja serija
Ne
Barva
Črna
Barva
Black
HomeKit compatibility
Ne
Združljivost iOS
iOS 10 ali novejši
Združljivost iPhone
iPhone X, iPhone 8 Plus, iPhone 8, iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 5s/SE