Izobraževalni popusti

Posebne ugodnosti za študente, profesorje in izobraževalne ustanove pri nakupu Mac in iPad naprav.

MacBook Pro and iPad

Mac in iPad sta osnovana na najnaprednješih operacijskih sistemih na svetu. Mac OS X in iOS sta izjemno lahka za uporabo, a hkrati več kot dovolj zmogljiva za prav vse učne obveznosti.

  Narejena, da sta boljša
Mac in iPad nudita presežek najnovejših tehnoloških inovacij in sta ustvarjena za dolgoročno delovanje. Nad njima boste navdušeni še dolgo po tem, ko ju boste vzeli iz škatle.

  Microsoft Office
Zahteva vaš študij ali delo uporabo programskega paketa Microsoft Office? Brez skrbi, Microsoft Office za macOS in Office za iOS poskrbita, da bodo vaši dokumenti vedno oddani v zastavljenem roku.

   App Store
Najboljše mesto za odkrivanje in prenos aplikacij na vašem Macu ali iPadu. Vse potrebne aplikacije so le en klik stran.

  Varno okolje
Na Macu ali iPadu ste varni pred virusi. Vgrajena zaščita preprečuje vdor zlonamernih aplikacij in vas ščiti pred PC virusi.

  Združjivost
Mac in iPad z lahkoto poiščeta Wi-Fi dostopno točko in se povežeta na omrežje vaše fakultete. Prav tako sta združljiva s skoraj vsemi Bluetooth napravami, kamerami in tiskalniki.

  Vzdržljiva baterija
Včasih je skoraj nemogoče najti prosto vtičnico, zato imata tako Mac kot iPad zelo vzdržljivo baterijo, ki bo poskrbela, da bo vaša naprava z energijo preskrbljena cel dan.

Ugodnosti za študente in profesorje

5 % popust
na Mac in Mac dodatke

Popust lahko uveljavljajo študenti in dijaki starejši od 18 let ter vsi učitelji, profesorji, vzgojitelji ali drug izobraževalni kader zaposlen v izobraževalnih ustanovah.

Ugodnosti za izobraževalne ustanove

7 % popust
na Mac in Mac dodatke

5 % popust
na iPad in iPad dodatke

Popust lahko uveljavljajo vse ustanove, ki se ukvarjajo z izobraževalno dejavnostjo. Sem sodijo ustanove, kot so:

  • vrtci
  • osnovne šole
  • srednje šole
  • fakultete
  • inštituti
  • knjižnice
  • muzeji
  • itd.

Kako uveljavljati popust kot študent ali profesor?

Preko spleta

Želeni izdelek dodajte v nakupovalno košarico.

V polje za promocijsko kodo v košarici vtipkajte kodo STUDENT in kliknite na gumb UPORABI KUPON.

Po končanem nakupu nam z odgovorom na potrditv naročila preko e-pošte pošljite fotografijo ali sken potrdila o vpisu, študentske izkaznice ali potrdila o zaposlitvi na eni izmed izobraževalnih ustanov s pripisom, da se strinjate, da vaše podatke uporabimo za namen izvajanja storitve.

V iSTYLE poslovalnicah

Obiščite našo poslovalnico v Ljubljani in si izberite izdelek na katerega želite uveljavljati popust.

Najkasneje pred izvedbo plačila prodajnemu osebju predložite fotografijo ali sken potrdila o vpisu, študentske izkaznice ali potrdila o zaposlitvi na eni izmed izobraževalnih ustanov.

Podpišite dokumen, o uporabi vaših podatkov za namen izvajanja storitve.

Kako uveljavljati popust kot izobraževalna ustanova?

Pošljite nam e-poštno sporočilo s prošnjo za ponudbo na edu@istyle.si in predložite podatke o vaši ustanovi (naziv, naslov, davčna številka, kontaktna oseba in telefonska številka). Pripravili vam bomo punudbo in na vsak izdelek, ki spada v izobraževalni program, ponudili ustrezen popust.

Zakaj iSTYLE?

Prepričani smo, da lahko z Apple izdelki in vašo pomočjo dvignemo učni nivo, ter izboljšamo pogoje za vse učence in študente. Pripravljeni smo pomagati obstoječim in novim uporabnikom Apple izdelkov ter s splošnimi nasveti ne le pomagamo pri uporabi izdelkov, temveč tudi pri predaji znanja.

Zanesljive izkušnje

iSTYLE Slovenija je vodilni Apple Premium prodajalec v regiji. Naša ekipa ima dolgoletne izkušnje na področju uporabe Apple izdelkov, naše storitve pa zagotavljajo celostno rešitev tako učiteljem, kot učencem.

Podpora in svetovanje

Nakup v iSTYLU je šele začetek. Tudi po odhodu iz naše trgovine se lahko zanesete na nas, saj nudimo brezplačne delavnice in individualna izobraževanja. S poslovnimi partnerji in izobraževalnimi ustanovami pa organiziramo seminarje na področju uporabe Apple izdelkov v pametnih učilnicah.

Prilagojene rešitve

Potrebe vsakega uporabnika so dugačne in po naših izkušnjah to še zlasti drži v izobraževanju. Z našim strokovnjakom boste skupaj našli ustrezno rešitev, ki vam bo omogočala dosego ciljev na kratek in dolgi rok.

Pogosta vprašanja