ELAGO S6 Outfit ovitek za iPhone 6 - Matt Black / Black

SKU
ES6OF-BKBK

Žal izbrani izdelek trenutno ni na zalogi. Z oddajo vašega elektronskega naslova in s klikom na gumb Interes vas bomo obvestili takoj, ko bo izdelek na voljo.

 
Preveri možnosti
obročnega plačila
Več o tem >

Zaloga

Brezplačna dostava nad 99 €
Več o tem >

Podrobnosti

Kvaliteta, ne kvantiteta
Za zagotovitev proizvodnje visoke kvalitete ovitkov so elago Outfit ovitki narejeni v Koreji. Večina ovitkov je narejenih na Kitajskem, s čemer si prodajalec poveča dohodek, kupec pa dobi izdelek slabše kvalitete. To je le ena od mnogih razlik, ki loči elago od ostalih proizvajalcev.
Čisti dizajn
»Izboljšan dizajn« je moto elaga, za katerim stojijo in omogočajo uporabnikom iPhona eleganten in brezhiben ovitek. Odstranili so nepotrebne elemente, ki jih imajo drugi ovitki na trgu, in s tem dokazali, da njihovega klasičnega videza ne morejo premagati.
Skrb za zaščito
Ovitek je tako tanek, kolikor je le mogoče, da ne škoduje izkubi funkcije zaščite.
Konsistentnost
elago Outfit ovitek ima unikaten dizajn, narejen iz mešanice med polikarbonatne plastike s trdimi aluminijastimi platišči. Na voljo je v različnih barvah in aluminiju. Izberete si lahko tak Outfit ovitek, da se najbolje ujema z vašo osebnostjo, garderobo ali celo najljubšo športno ekipo.
Direktni dostop
Popolni izrezi ovitka dovolijo lahko uporabo gumbov, vhodov in zvočnika. Izrezi ne motijo uporabe vhoda za slušalke in polnilca.
Visoko kvalitetna dvojna prevleka.
Polikarbonatski materiali so dvojno obloženi, kar izboljša oprijem in teksturo. Dvojna obloga je posebno odlična pri preprečevanju vnetljivosti in je odporna proti udarcem iz vsakdana.
«Anti-ghost« izrez
»Anti-ghost« izrez optimizira uporabo kamere in prepreči znane fenomene, kot so odboji svetlobe in podobno.
Dvignjen zaslon
Outfit ovitek dvigne zaslon za 0.5mm od podlage. To vam omogoča položiti telefon z zaslonom na podlago in nekaj zaščite, če vam telefon pade.
Popolna zaščita
V paketu dobite elago Outfit ovitek, HD Profesionalno folijo za zaščito zaslona, krpico iz mikrovlaken in ovoj za ponovno uporabo.
Reciklirani večnamenski podstavek
Polipropenska embalaža lahko uporabite večkrat za različne namene. Z lahkoto jo očistite in uporabite za shranjevanje hrane, svinčnikov in drugih pisarniških materialov. elago stremi pozitivnem vplivu na okolje in uporabi čim manj odpadnih materialov.

Več informacij

Proizvajalec
Elago
EAN/UPC koda
8809345039704
Prejšnja serija
Ne
Barva
Črna
Material
Aluminij, Polikarbonat
Združljivost iPhone
iPhone 6