Elgato Eve Door & Window - Wireless Contact Sensor:

Elgato Eve Door & Window - Wireless Contact Sensor

SKU
1ED109901001
Izboljšajte svoje ugodje. Živite bolje s tem, da veste več o kraju, ki vam je najbolj pri srcu. S sistemom Eve lahko pokukate v svoj dom z vašo iPhone ali iPad napravo. Z brezžičnim senzorjem za okna in vrata, boste pridobite pridobili večji nadzor nad vašim domom. Elgato pametne naprave vam naredijo vaš dom pametnejši.

Elgato Eve senzor za okna in vrata omogoča uporabo z Applovo HomeKit tehnologijo!

Izkoristite najboljše možno od Applove tehnologije za naš dom. Eve omogoča vzporedno lahkotno uporabo, napredno varovanje, in tesno integracijo s Siri.

Uporabite brezplačno Eve aplikacijo za pregled vseh podatkov, ki jih sistem zbere in nadzirajte vse dodatke, ki jih omogoča domači sistem HomeKit.

Preprosto eleganten.

Družina Eve je bila pozorno oblikovana tako, da se mirno vključi v vaše domače okolje. Elegantnost je vidna tudi v brezžičnem procesu, zahvaljujoč pametni tehnologiji Bluetooth. Ker Eve napajajo dolgo delujoče, zamenljive baterije, ni potrebe po številnih kablih, ki znajo biti precej moteči in nerodni.

Eve senzor za vrata in okna razume in ve ali so vaša okna in vrata odprta ali zaprta.

Naprave, ki podpirajo sistem

Eve deluje z iPhoneom, iPadom ali iPod touchem, ki imajo operacijski sistem iOS 8.4 ali novejšega medtem, ko HomeKit deluje že z operacijskim sistemom 8.1. Če želite nadzirati dodatke, ki jih omogoča HomeKit tudi, ko niste doma, potrebujete Apple TV (tretja generacija ali novejši TV), ki ima naloženo programsko opremo 7.0 ali novejšo ter iPhone, iPad ali iPod touch z operacijskim sistmom 8.1.

Energija 1x ½ AA (ER14250 3.6V) Zamenljiva baterija brezžična povezava bluetooth 4.0 smart

Proizvajalec
EVE
EAN/UPC koda
4260195391260
Prejšnja serija
Ne
Barva
Bela
Kapaciteta
Ne
Povezljivost
Bluetooth
Združljivost iOS
iOS 8 ali novejši
X