Elgato Eve Energy EU - Wireless Power Sensor & Switch ( Apple Home Kit ):

Elgato Eve Energy EU - Wireless Power Sensor & Switch ( Apple Home Kit )

SKU
1EE108301002
Izboljšajte svoje ugodje. Živite bolje s tem, da veste več o kraju, ki vam je najbolj pri srcu. S sistemom Eve lahko pokukate v svoj dom z vašo iPhone ali iPad napravo. Z brezžičnim merilcem porabljene električne energije, pridobite vpogled v porabo in večji nadzor. Elgato pametne naprave vam naredijo vaš dom pametnejši.

Elgato Eve Energy senzor omogoča podporo in uporabo z Applovo HomeKit tehnologijo!

Izkoristite najboljše možno od Applove tehnologije za naš dom. Eve omogoča vzporedno lahkotno uporabo, napredno varovanje, in tesno integracijo s Siri.

Uporabite brezplačno Eve aplikacijo za pregled vseh podatkov, ki jih sistem zbere in nadzirajte vse dodatke, ki jih omogoča domači sistem HomeKit.

Preprosto eleganten.

Družina Eve je bila pozorno oblikovana tako, da se mirno vključi v vaše domače okolje. Elegantnost je vidna tudi v brezžičnem procesu, zahvaljujoč pametni tehnologiji Bluetooth. Ker Eve napajajo dolgo delujoče, zamenljive baterije, ni potrebe po številnih kablih, ki znajo biti precej moteči in nerodni.

Eve energija

Eve razume koliko energijo porabite z vašimi električnimi napravami in električno vtičnico, zato lahko s sistemom vidite koliko energije vaše naprave trenutno porabljajo ter jih s pomočjo preprostega tapa ali Siri, ugasnete.

Naprave, ki podpirajo sistem

Eve deluje z iPhoneom, iPadom ali iPod touchem, ki imajo operacijski sistem iOS 8.4 ali novejšega medtem, ko HomeKit deluje že z operacijskim sistemom 8.1. Če želite nadzirati dodatke, ki jih omogoča HomeKit tudi, ko niste doma, potrebujete Apple TV (tretja generacija ali novejši TV), ki ima naloženo programsko opremo 7.0 ali novejšo ter iPhone, iPad ali iPod touch z operacijskim sistmom 8.1.

Eve energijski senzor je primern za vse evropske vtičnice (tipa E in F) ter vse gospodinjske aparate (tipa C in F).
vhodni signal: AC 100-240 V, 50/60 Hz
izhodni signal: AC 100-240 V
Max.: 11A / 2500 Q

brezžična povezava
bluetooth 4.0 smart

Proizvajalec
EVE
EAN/UPC koda
4260195391277
Prejšnja serija
Ne
Barva
Bela
Kapaciteta
Ne
HomeKit compatibility
Ne
Povezljivost
Bluetooth
Združljivost iOS
iOS 8 ali novejši
Komentar

N/A

X