Elgato - Eve Smoke - pametni detektor dima

SKU
10EAP1701
 
Preveri možnosti
obročnega plačila
Več o tem >

Zaloga

Brezplačna dostava nad 99 €
Več o tem >

Podrobnosti

Spoznajte Eve Smoke: detektor dima in vročine, ki vas v primeru ognja v vašem domu glasno opozori in tako preprečuje, da bi se zgodilo najhujše. Tako lahko živite sproščeno in brez skrbi ter popolnoma zaupate vaši pametni napravi, na katero lahko računate leta in leta, saj vas ne bo pustila na cedilu.

Zahvaljujoč učinkoviti Bluetooth tehnologiji ima Eve Smoke zelo vzdržljivo baterijo. Upravljate ga lahko s pomočjo Home appa, ki ga namestite na vaš iPhone, iPad, Apple Watch ali iPod touch, če pa želite uživati v popolni kontroli in čarobnosti vašega povezanega pametnega doma, pa vam ne preostane nič drugega, kot da namestite Eve app. Če se slučajno zgodi, da pride do lažnega alarma pri kuhanju, ga lahko zelo enostavno in hitro izklopite z vašim iPhonom.

Če si torej želite hitro in lahko nastavljiv detektor dima z odličnim odzivnim časom, ki porabi minimalno količino energije, je Eve Smoke prava stvar za vas.

Za Eve Smoke potrebujete iPhone, iPad ali iPod touch z iOS 11.3 ali kasnejšim. 

Več informacij

Proizvajalec
Apple
Teža
0.1000
Prejšnja serija
Ne
Barva
Bela
Barva
White
HomeKit compatibility
Ne
Povezljivost
Bluetooth
Združljivost iOS
iOS 11 ali novejši
Združljivost iPhone
iPhone 5s or later
Združljivost iPad
iPad Pro 12,9" (3. gen), iPad Pro 12.9" (2. gen), iPad Pro 12,9, iPad Pro 11" (1. gen), iPad Pro 10.5", iPad Pro 9,7, iPad Air 2, iPad Air, iPad mini 4, iPad mini 3, iPad mini 2, iPad mini, iPad (6. gen - 2018), iPad (5. gen - 2017)
Združljivost iPod
iPod touch (6th gen.)
Napajanje
CR2032 Lithium elem