Elgato - Eve Thermo:

Elgato - Eve Thermo

SKU
10EAR1701
Izboljšajte vaše udobje. V vašem domu se počutite bolje z ravno pravšnjo temperaturo. Z Eve Thermo nastavite odlično raven udobja z enostavnim dotikom ali z uporabo Siri in ustvarite urnike za samodejno ogrevanje vašega doma, da se ujema z vašo dnevno rutino.

Izboljšajte vaše udobje.

V vašem domu se počutite bolje z ravno pravšnjo temperaturo. Z Eve Thermo nastavite odlično raven udobja z enostavnim dotikom ali z uporabo Siri in ustvarite urnike za samodejno ogrevanje vašega doma, da se ujema z vašo dnevno rutino.

Ogrevajte pametnejše.

Nadgradnja vaše sobe na resnično pametno ogrevanje ne bi mogla biti enostavnejša. Preprosto zamenjajte vaš obstoječi radiatorski ventil z Eve Thermo in pozabite na ročno kontrolo vaše sobne temperature. Vse kar morate storiti je, da nastavite želeno stopnjo udobja in Eve Thermo bo poskrbel za vse ostalo.

Ustvarite urnike.

Enostavno povežite ogrevanje z vašo dnevno rutino z urniki. Izberite eno od vgrajenih prednastavitev ali z nekaj dotiki prilagodite različne temperature in čase. In ker je res pameten, bo Eve Thermo natančno vedel, kdaj pričakujete, da se boste vrnili v udobje doma – brez zanašanja na vas ali da bo v bližini iPhone.

Uporabite vaš glas.

Na vašem iPhonu, iPadu ali iPod Touchu uporabite Siri, da samo z glasom nastavite želeno temperaturo. V vašem domu nadzorujte posamezne prostore ali več radiatorjev in s pomočjo aplikacije Eve ustvarite skupine, da lahko istočasno dostopate do njih. In ne skrbite, da bi morali spet kdaj izklopiti vaše ogrevanje – Eve Thermo se bo samodejno ujemal z vašo dnevno rutino pred naslednjo načrtovano spremembo.

Pridobite vpogled.

Iz lepih grafov, razvrščenih glede na dan, mesec ali leto, razberite vzorce ogrevanja in dejansko sobno temperature. Pridobite vpogled, ki vam pomaga izboljšati vaše udobje in naredi vaš dom pametnejši.

Enostavna namestitev.

Eve Thermo se s pomočjo Bluetooth tehnologije poveže neposredno z vašim iPhonom ali iPadom, brez potrebe po kakšnih hubih, prehodih ali mostovih. Avtonomni urniki zagotavljajo, da je temperatura vaše sobe vedno nastavljena na pravo.

Oddaljeni dostop.

Greste prej iz službe? Upravljajte pametno napravo Evo Thermo tudi če ste zdoma. Vse kar potrebujete je Apple TV in že ste pripravljeni, da na daljavo nastavite želeno temperaturo in že lahko prispete v prijetno udobje.

Napredna zaščita

HomeKit tehnologija zagotavlja napredno zaščito z “end-to-end” šifriranjem in avtentikacijo med Evom in vašim iPhonom, iPadom ali iPod touchom.

Proizvajalec
EVE
EAN/UPC koda
4260195391581
Prejšnja serija
Ne
Barva
Bela
Barva
White
Kapaciteta
Ne
Povezljivost
Bluetooth
Združljivost iOS
iOS 11 ali novejši
Združljivost iPhone
iPhone 5s/SE
Združljivost iPad
iPad Pro 12,9" (3. gen), iPad Pro 11", iPad Pro 12.9" (2. gen), iPad Pro 12,9, iPad Pro 10.5", iPad Pro 9,7, iPad (5. gen - 2017), iPad Air 2, iPad Air, iPad mini 4, iPad mini 3, iPad mini 2, iPad (6. gen - 2018), iPad mini
Napajanje in baterija
2x AA
Dimenzije in teža
54 x 67 x 85 mm
X