iSTYLE Comfort za MacBook Pro - 1 leto

SKU
ISTYLE_COMFORT_MBP_1YEAR
 
Preveri možnosti
obročnega plačila
Več o tem >

Zaloga

Brezplačna dostava za naročila nad 50 €
Več o tem >

Podrobnosti

Storitve in podpora strokovnjakov, ki najbolje poznajo tvoj Mac računalnik.

Apple izdeluje strojno opremo, operacijski sistem in številne aplikacije. Tako naši strokovnjaki dobro razumejo, kako vse skupaj deluje, in ti lahko pomagajo rešiti večino težav v samo enem pogovoru.

Z nakupom paketa iSTYLE Mac Comfort si zagotoviš dodatno leto garancije.

Vsak Mac ima enoletno kritje popravila računalniške opreme z omejeno garancijo in do 90 dni brezplačne tehnične podpore. Paket iSTYLE Comfort za Mac prenosnike podaljša garancijo. Paket vključuje posebno 15-minutno individualno posvetovanje z enim od naših strokovnjakov za Apple in bon v vrednosti 25 EUR, ki ga lahko uporabite za nakup Mac dodatne opreme.


Podaljšana garancija za kupljeno napravo.


15 minut individualnega posvetovanja s strokovnjaki za Apple.


Bon za dodatno opremo v vrednosti 25 EUR.


Tehnična podpora za nastavitev in uporabo funkcije Find My.

Garancija za računalnik


1 leto podaljšane garancije
za kupljeno napravo.

Zavaruj svoj Mac prenosnik z nadgradnjo garancije in brezskrbno uživaj. Če se medtem s tvojim računalnikom Mac kaj zgodi, ga bo naš pooblaščeni servisni center Apple popravil in ti ga vrnil v brezhibnem stanju.

Programska podpora


Obrni se na Apple strokovnjake,
ko potrebuješ podporo pri uporabi macOS.

Če te daje negotovost, kako ustvariti račun, nastaviti Apple storitve, namestiti aplikacijo ali uporabiti funkcijo, ne skrbi. Pri nakupu izdelkov vprašaj naše Apple strokovnjake in z veseljem ti bodo pomagali.

  1. Uporaba macOS-a in iClouda.
  2. Hitre informacije o aplikacijah Apple, kot so Photos, iMovie, GarageBand, Pages, Numbers in Keynote, ter profesionalnih aplikacijah, kot so Final Cut Pro, Logic Pro itd.
  3. Povezovanje s tiskalniki in omrežno opremo.

Bon za dodatke


Bon v vrednosti 25 EUR za nakup
Mac dodatkov v naših trgovinah.

Iščeš najboljšo rešitev za povezavo ali samo želiš, da je tvoj Mac vedno v prvotnem stanju? Ponujamo ti bon v višini 25 EUR za nakup dodatne Mac opreme, ki ustreza tvojim potrebam. Bon ni veljavem za nakup izdelkov znamke Apple.

Funkcija "Find My"


Tehnična podpora za nastavitev in uporabo funkcije Finf My, ki vključuje iskanje približne lokacije tvoje macOS naprave.

V primeru, da pozabite svoj MacBook, recimo na nedavni vožnji s taksijem ali v kavarni, je ključnega pomena, da ostanete mirni in hitro ukrepate.

Pomagali ti bomo, da ga najdeš na zemljevidu in postaviš v izgubljeni način, z namenom, da ga nemudoma zakleneš. Če izgubiš napravo, se na zaklenjenem zaslonu prikaže sporočilo s številko za stik, tako da se lahko vsak, ki ga najde, obrne na nate, ne da bi imel dostop do tvojih podatkov.

  1. Odvisno od izbranega izdelka je veljavnost paketa iSTYLE Comfort do 3 leta od datuma nakupa za fizične osebe in 2 ali 3 leta od datuma nakupa za pravne osebe.
  2. Storitve v paketu iSTYLE Comfort niso prenosljive na tretje osebe, lahko jih uporablja samo oseba, ki je opravila nakup, in za napravo, za katero je bila kupljena.
  3. Od nakupa do treh mesecev po nakupu paketa iSTYLE Comfort Mac lahko zahtevate 15 minut individualnega posvetovanja z našim Apple strokovnjakom za prodajo in tehnično podporo. Posvetovanje je mogoče zahtevati v trgovini, kjer je bila naprava kupljena, ali v kateri koli drugi trgovini iSTYLE v Republiki Sloveniji.
  4. Podaljšane garancije zagotavlja izključno Apple-ov pooblaščeni ponudnik storitev iSTYLE. Storitev je mogoče koristiti samo v poslovalnicah iSTYLE. Udeleženci programa bodo morali napravo vrniti v katero koli trgovino iSTYLE v Republiki Sloveniji, kjer bo opravljen servis naprave.

Več informacij

Proizvajalec
iSTYLE
Prejšnja serija
Ne

Product declaration