Izenačimo ceno

Ste Apple izdelke drugje našli ceneje? Predložite dokazilo in ceno vam bomo izenačili!

V spletni trgovini iSTYLE Slovenija z veseljem predstavljamo našo novo akcijo. Cene bomo prilagodili vsem ponudbam, ki jih boste našli v fizičnih ali spletnih trgovinah trgovcev E.P.L., iStore, Big Bang, mimovrste=), Harvey Norman in Pro23 v Republiki Sloveniji. Če najdete identičen izdelek po nižji ceni pri zgoraj opisanih konkurentih, bomo ceno v skladu z veljavno slovensko zakonodajo, ki določa način določanja in oglaševanja cen ter spodnjimi pravili, prilagodili konkurenčni ponudbi:

  • Izenačitev cene je mogoča le za tekočo generacijo Apple izdelkov,
  • Akcija se nanaša na redne in akcijske cene izdelkov pri konkurenčnih ponudnikih, razen v primeru Black Friday ponudb. Primerjana cena konkurenta je tista, ki bi jo stranka dejansko plačala ob nakupu.
  • Izdelek, ki ga ponuja konkurenčen trgovec mora biti enak izdelku v naši ponudbi, z enako EAN kodo, specifikacijo in barvo. Izdelek mora biti nov, dobavni rok pa ne sme biti daljši od 4 dni.
  • Izenačitev cene ne velja za promocije, ki niso osnovane na ceni: brezplačna darila, vrednostni boni, vračila kupnine, storitve, različni načini financiranja, kartice programov zvestobe ali kakršnakoli druge cenovne promocije konkurenta,
  • Akcija Izenačimo ceno je na voljo le preko spletne trgovine.
  • Akcija Izenačimo ceno ni združljiva z ostalimi akcijami in promocijami v naši ponudbi.

Dokazilo

Za dokazilo se smatra predračun ali ponudba konkurenta, ki ne sme biti starejša od 48 ur, ali letak konkurenta, ki mora biti veljaven na dan, ko želite opraviti nakup, ali URL povezava do izdelka na spletni strani konkurenta. Dokazilo nam pošljite z odgovorom na potrditev naročenega izdelka, ki ga prejmete ob oddaji naročila.

Izdelka ni na zalogi?

V primeru, da primerjan izdelek ni na zalogi na naši spletni strani, a ga je še mogoče dobaviti, vam bomo podali informacijo o dobavnem roku. Ne glede na čas dobave, vam bomo ceno prilagodili in izenačili.

Veljavnost akcije

Akcija Izenačimo ceno velja do preklica.