Kenu Airframe+ Car kit Set:

Kenu Airframe+ Car kit Set

SKU
CK1-KK-NA
Airframe+ Car Kit združuje dva najboljša Kenujeva izdelka v ultimativnem potovalnem paketu. Zagotavlja poenostavljeno in varno izkušnjo za voznike, ki si želijo namestiti pametni telefon ali tablični računalnik v svojem vidnem polju in hkrati pri najvišji hitrosti napolniti več naprav sebi in svojim potnikom.

Kje je na zalogi?

Najdi trgovino, kjer je na zalogi

Airframe+ Car Kit združuje dva najboljša Kenujeva izdelka v ultimativnem potovalnem paketu. Zagotavlja poenostavljeno in varno izkušnjo za voznike, ki si želijo namestiti pametni telefon ali tablični računalnik v svojem vidnem polju in hkrati pri najvišji hitrosti napolniti več naprav sebi in svojim potnikom. AIRFRAME+ AirFrame+, originalno prenosno držalo za v avto, deluje z vsemi pametnimi telefoni in tabličnimi računalniki do velikosti zaslona 6” in se pritrdi na skoraj vsako odprtino za zračenje, ohranja vašo pametno napravo na spregledu v višini oči in pripravljeno je za GPS vodenje, pretakanje glasbe in prostoročne klice. DUALTRIP Dualtrip. ultimativni polnilec, ima dva visoko hitrostna USB izhoda, ki lahko pri polni hitrosti sočasno polnita dva pametna telefona ali tablična računalnika. Njegova podolgovata oblika je zasnovana tako, da ostane hladen in varno preprečuje pregrevanje, medtem ko je v vsakem vhodu na voljo 2.4A, zaradi česar je to najhitrejši način za polnjenje vaših naprav. Kabli za polnjenje niso priloženi. KOMPATIBILNOST Airframe+ ima vzmetno razširljivo čeljust, ki je ustvarjena, da se prilega vsem pametnim telefonom tabličnim računalnikom do velikosti zaslona 6”. Njegova vrtljiva objemka je združljiva z večino odprtin za zračenje. Dualtrip je združljiv z vsemi USB kabli in je idealen za polnjenje več naprav hkrati pri polni hitrosti, vključno s pametnimi telefoni, tabličnimi računalniki in zvočniki Bluetooth. SHRANJEVANJE, POTOVANJE Dualtrip je tanek in eleganten, zaradi česar je idealen za potovanja. Udobno se prilega znotraj AirFrame+ za kompaktno shranjevanje na poti.
Proizvajalec
Kenu
EAN/UPC koda
858160003375
Material
Copper, Plastika, Stainless Steel, TPE (Thermoplastic Elastomers)
Barva
Črna
Združljivost iPhone
iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 5/5s/SE, iPhone 5s/SE, iPhone 5c, iPhone 5, iPhone 4s, iPhone 4, iPhone 3G/3GS