Knomo NEWBURY Single Zip Leather Briefcase 15inch - Black

SKU
155-256-BLK

Žal izbrani izdelek trenutno ni na zalogi. Z oddajo vašega elektronskega naslova in s klikom na gumb Interes vas bomo obvestili takoj, ko bo izdelek na voljo.

 
Preveri možnosti
obročnega plačila
Več o tem >

Zaloga

Brezplačna dostava nad 99 €
Več o tem >

Podrobnosti

LASTNOSTI:
Newbury torba je narejena iz luksuznega usnja, ki se zapira z zadrgo. V njej se nahaja glavni velik predal. V njem pa podložen predel, ki je posebej namenjen prenašanju prenosnega računalnika veikosti do 15”. Na sprednji strani ima ta klasična torba dva velika predala, ki se zapirata z zadrgo. Primerna sta za tablični računalnik ali pametni telefon. Odprt hrbtni žep služi kot nastavek s katerim lahko torbo namestite na ročaj potovalne torbe.

MATERIALI:
Za kolekcijo Brompton je uporabljeno luksuzno usnje, ki je mehko in gladko na otip.

PRENAŠANJE:
Torbo lahko nosite za kratke ročaje, ki so mehko podloženi ali pa jo nosite preko rame, saj ima prilagodljiv in snemljiv trak za nošenje. Na zadnji strani se nahaja odprt hrbtni žep, ki služi kot nastavek s katerim lahko torbo namestite na ročaj potovalne torbe.

ORGANIZIRANOST:
V velik in podložen srednji predal lahko varno spravite prenosni računalnik velikosti do 15”. Ostale manjše predmete lahko spravite v velik spredji predal, ki ima dolgo zadrgo tako, da se odpira popolnoma, kar omogoča lažje shranjevanje predmetov.

Več informacij

Proizvajalec
Knomo
Teža
43466.0000
EAN/UPC koda
5055385418112
Prejšnja serija
Ne
Barva
Črna
Barva
Black
Material
Usnje
Velikost
43,18 cm (17")
Vrsta zaščite
Torba
Kapaciteta
Ne
Dimenzije in teža
Dimensions: H30 x W41 x D11 cm
Drop 9.5cm
Weight: 1.7kg