Moikit Gene - pametna športna steklenica - 700ml - Black:

Moikit Gene - pametna športna steklenica - 700ml - Black

SKU
MK-G1206-BK
Moikit Gene - pametna športna steklenica - 700ml

Kje je na zalogi?

Najdi trgovino, kjer je na zalogi

Prilagojena hidracija iz katerega koli zornega kota
Tradicionalne športne steklenice nudijo ljudem samo enega izmed dveh načinov pitja: srebanje ali pitje s pomočjo slamice. Molkit-ova revolucionarna tehnologija SmartStrawTM razbija te omejitve. Ni pomembno ali se vozite na prostem, tečete ali delate doma, Gene vam omogoča, da se hidrirate udobno, ne glede na vašo trenutno aktivnost.

Zephair-jev natančen sledilec hidriranosti
Gene vsebuje patentirano tehnologijo sledenja hidriranosti ZephairTM, ki ne le da odpravlja vse tradicionalne elektronske elemente iz steklenice, ampak tudi izboljšuje natančnost meritev do ±5ml*. Ta nova tehnologija omogoča steklenici Gene, da se jo prenaša naokoli kot katerokoli drugo konvencionalno športno steklenico. Gene je mogoče čistiti enostavno, brez skrbi, da bi se naredile usedline.
*Temelji na dnevni porabi vode 100ml, Zephair-ov zelo natančen senzor ima razpon morebitnega odstopanja meritve ±5%.

DPAT algoritem sledenja hidriranosti
Za vašo vsakodnevno vadbo in trening je optimalna hidracija bistvenega pomena. DPAT algoritem sledenja hidriranosti izračuna potrebe po hidraciji vašega telesa, ki temelji na vašem dejanskem vnosu vode, telesni teži, zdravstvenem stanju in vaši dnevni vadbi. Ugotovil bo, če se boste morali med vašo vadbo hidrirati.
*Gene bo spremljala vašo aktivnost med vadbo, če jo boste prenašali (imeli pri semi med vadbo); ko pa bo mirovala, morajo biti športni podatki sinhronizirani s pomočjo aplikacij kot so npr. Apple health.

Vaš motivator pri hidriranosti
Več kot steklenica, Gene vam lahko pomaga razviti vašo zdravo navado hidriranosti. V Moikit aplikaciji si lahko kadarkoli ogledate vaš napredek pri hidriranosti in prejmete podrobno osebno analizo vašega napredka.

LCD zaslon odporen na bleščanje
Visoko kvaliteten LCD zaslon steklenice Gene je dobro viden tudi pri močni sončni svetlobi.

Slovo od mokrih torb
Prvi varni zaklep pokrova na svetu. Preprosto ga zavrtite in popolnoma zaklenite. Ko je Gene v vaši torbi, ni nobene bojazni, da bi se tekočina razlila.

Brez BPA, robusten dizajn
Glavni material steklenice Gene je Tritan, ki ne spušča BPA-jev ali kakršnih kolih drugih škodljivih snovi. Odobren je bil s strani ameriške agencije za hrano in zdravila in ima tudi oznako, da je primeren za izdelke za dojenčke. Implementacija Tritan-a daje steklenici Gene trdnost. Telo steklenice je močno in se ne bo polomilo, četudi bi jo zadela močna sila. Gene ostane trdna, ne glede na vašo dejavnost.

Eno polnjenje zadošča za 25 dni
Gene uporablja 150 maH litijevo baterijo. Mikro USB priključek se nahaja na pokrovu. Eno polnjenje zadošča za do 25 dni.

Popolnoma vodoodporna, brezskrbno pomivanje
Celotno telo steklenice je dizajnirano kot vodoodporno (IPX6). Lahko jo redno pomivate ali uporabljate tudi na deževen dan.
* IPX6 omogoča izpostavljenost vodnemu curku, ne potapljajte pokrovčka.

Zmogljiva in zabavna
Aplikacija Moikit 4.0 ima popolnoma prenovljen uporabniški vmesnik, ki deluje še bolje. Spremlja vaše podatke hidracije in analize dnevnih navad hidriranosti in vas opominja, da kaj popijete še preden dehidrirate. Aplikacija Moikit vam pomaga razviti boljše navade hidriranosti.

Združljivost z aplikacijo Apple Healthkit
Podatke o hidraciji lahko sinhronizirate in pregledujete v aplikaciji Apple Healthkit.
*Pogoj je najmanj iOS 9.0 ali novejši.

Proizvajalec
Moikit
EAN/UPC koda
6920513701307
Prejšnja serija
Ne
Barva
Črna
Kapaciteta
Ne
Povezljivost
Ne