Netatmo Urban Weather Station:

Netatmo Urban Weather Station

SKU
NWS01-EC
Netatmo je vremenska postaja, ki omogoča sledenje vašim lokalnim vremenskim razmeram in kakovosti zraka. Brezplačna aplikacija za iPhone, iPad ali Android.
Netatmo vremenska postaja

Uporabniki so si ogledali tudi

Apple Pencil
Apple Pencil
110,00 €

Na zalogi

Apple Pencil Case
Apple Pencil Case
38,00 €

Na zalogi


Netatmo je pametna vremenska postaja, ki omogoča sledenje vašim lokalnim vremenskim razmeram in kakovosti zraka. Vključuje notranji in zunanji modul, ki vam meri podnebne spremembe v zaprtih prostorih in na prostem:
• temperatura
• vlažnost
• tlak
• koncentracija CO2
• raven hrupa
Vsi podatki se preko Wi-Fi omrežja prenesejo na uporabniku prijazno Netatmo aplikacijo, ogledate pa si jih lahko na vašem pametnem telefonu, tablici (iPhone, iPad, Android) ali osebnem računalniku.
Oglejte si zemljevid, na katerem je možno preveriti temperaturo, vlago in zračni tlak iz zunanjih modulov vseh Netatmo vremenskih postaj uporabnikov po svetu, ki so v nastavitvah omogočili javno deljenje.
Trenutne vremenske razmere
Možnost vpogleda temperature, vlage, zračnega tlaka, koncentracije CO2 in hrupa v realnem času na vašem pametnem telefonu, tablici ali računalniku, kjerkoli se nahajate. S pomočjo enostavnih grafov lahko vpogledate tudi v zgodovino za željeno časovno obdobje.
Vremenska napoved
Natančna 7 dnevna vremenska napoved, ki temelji na natančni lokaciji senzorja.
Dogodki in obvestila
Bodite obveščeni ob dogodkih, kot je visoka raven CO2, neobičajno visoke ali nizke temperature, nepričakovana sprememba zračnega tlaka. Ste vedeli, da je običajna raven CO2 zunaj okoli 400 ppm, v primerno prezračevanem prostoru pod 1.000 ppm, vrednosti preko 2.000 ppm pa povzročajo zaspanost in glavobol?

Proizvajalec
Netatmo
EAN/UPC koda
3700730500104
Prejšnja serija
Ne
Barva
Srebrna
Kapaciteta
Ne
Povezljivost
Ne
Združljivost iOS
iOS 9 ali novejši
Združljivost iPhone
iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 5/5s/SE, iPhone 5c, iPhone 5, iPhone 4s, iPhone 4
Združljivost iPad
iPad Pro 12,9, iPad Pro 9,7, iPad (5. gen - 2017), iPad Air 2, iPad Air, iPad mini 4, iPad mini 3, iPad mini 2, iPad mini, iPad z Retina zaslonom, iPad (3. gen), iPad 2
Združljivost iPod
iPod touch (5th gen.)
Android Compatibility
4.0.3 and higher
Kaj je v škatli?
Netatmo vremenska postaja
Notranja enota
Zunanja enota
Pritrditveni trak in nastavek za zunanjo enoto
220V USB napajalnik
USB kabel
4 baterije (1.5V AAA)
X