Nokia Thermo - Pametni Termometer:

Nokia Thermo - Pametni Termometer

SKU
SCT01-ALL-INTER
16 senzorjev. En dotik. Wi-Fi. Termometer na novo zasnovan.

Thermo
16 senzorjev. En dotik. Wi-Fi. Termometer.
Najbolj trendi termometer z odlično tehnologijo
Klasični termometri uporabnika prisilijo, da izbira med udobnostjo in natančnostjo, obenem pa niso posebej v pomoč pri spremljanju zdravja celotne družine. Termometer Termo je spremenil vse! S pomočjo revolucionarne HotSpotSensor™ tehnologije zelo natančno prikaže telesno temperaturo in s samodejno brezžično povezavo preko Thermo aplikacije omogoča precizno spremljanje temperature, obvešča ter kaže na simptome in spremlja jemanje zdravil – vse to lahko vidite na vašem pametnem telefonu.
4000 meritev v 2 samo sekundah
S 16 infrardečimi senzorji in patentiranim senzorjem HotSpot Sensor™ Thermo termometer poišče najbolj vročo točko v telesu in tako v samo 2 sekundah zagotovi natančno branje telesne temperature.
Povezan termometer
Termometer se samodejno poveže z aplikacijo preko brezžičnega omrežja ali Bluetooth povezave. V aplikaciji se nahajata dnevnik temperature in preprosta analiza, v katero lahko vključite pomembne informacije, kot so zdravila in simptomi. Dnevnik lahko tudi delite z ostalimi v zgolj enem samem kliku.
Preprost, zanesljiv in higieničen
Majhen dotik je vse, kar potrebuje: Thermo omogoča barvni prikaz stanja temperature, ki ga uporabnik sam nastavi, tako da je enostaven in razumljiv za branje. In ker ni nobenega kontakta z ušesnim maslom, slino ali podobnimi telesnimi tekočinami, je Thermo ena najbolj higienskih naprav za spremljanje telesne temperature.
2016 nagrada za inovacije CES
Nokia Thermo je bil razglašen za revolucijo v domačem zdravstvu. V več kategorijah je namreč že prejel priznanja nagrado za inovacije CES 2016.
Proizvajalec
Withings
EAN/UPC koda
3700546702464
Prejšnja serija
Ne
Barva
Bela
Kapaciteta
Ne
Povezljivost
Ne
Združljivost iOS
iOS 8 ali novejši
Združljivost iPhone
iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 5/5s/SE, iPhone 5c, iPhone 4s
Združljivost iPad
iPad Pro 12,9, iPad Pro 10.5", iPad Pro 9,7, iPad (5. gen - 2017), iPad Air 2, iPad Air, iPad mini 4, iPad mini 3, iPad mini 2, iPad mini, iPad z Retina zaslonom, iPad (3. gen)
Združljivost iPod
iPod touch (6th gen.), iPod touch (5th gen.)
X