Parrot Flower Power - zelen

SKU
PF900001

Na žalost izbrani izdelek trenutno ni na zalogi. Z oddajo vašega elektronskega naslova in s klikom na gumb Interes vas bomo obvestili takoj, ko bo izdelek na voljo.

Parrot Flower Power - zelen
 
Preveri možnosti
obročnega plačila
Več o tem >

Zaloga

Brezplačna dostava za naročila nad 50 €
Več o tem >

Podrobnosti

Parrot Flower Power senzor spremlja počutje vaših rož ali lončnic in podatke pošilja brezžično na vašo iOS napravo.

Dajte vašim rastlinam kar najboljšo priložnost v življenju s tem Flower Power senzorjem, ki spremlja okolje vaših rastlin in sporoča njihove potrebe naravnost v vaš iPhone, iPad ali iPod touch z brezplačno Flower Power aplikacijo.

Zapičite ga v neposredno bližino rastline, bodisi v zemljo ali lonec, povežite s Flower Power aplikacijo in že ste na dobri poti do najlepših in najbolj zdravih rastlin daleč naokoli.
Flower Power meri atribute, ki so ključnega pomena za zdravje rastlin, med drugim vlažnost tal, količino gnojila, temperature okolja in intenzivnost svetlobe.

Parrot Flower Power podatke preko Bluetooth vmesnika pošilja na Bluetooth Smart v analizo ter nato na telefon, kjer lahko spremljamo zgodovino in podatke.
br>Flower Power je visok 20 cm, tehta pa le 340 g.

Več informacij

Proizvajalec
Apple
EAN/UPC koda
3520410018039
Barva
Zelena
Model
Ne
Velikost
Ne
Povezljivost
Bluetooth
Kapaciteta
Ne
HomeKit compatibility
Ne
Združljivost
iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5c, iPhone 5s/SE, iPad (3. gen), iPad (4.gen), iPad Air, iPad mini, iPad mini 2, iPod touch (5. gen)
Kaj je v škatli?
1 x Parrot Flower Power - zelen
1 x Baterija AAA
1 x Priročnik za uporabo

Product declaration