FiftyThree Pencil - Gold:

FiftyThree Pencil - Gold

SKU
53PA05
Velika orodja navdihujejo velike ideje. Pisalo FiftyThree je najbolj naraven in izrazit način ustvarjanja na iPadu in iPhonu. Napredna tehnologija se zliva v čudovit dizajn in te navdihuje z ustvarjalnim tokom brez potrebe po menjavi orodja. S površinskim pritiskom, radirko, efekti prelivanja in tehnologijo programskega zavračanja dlani, bo Pencil predal kreativnost v tvoje roke.

Kje je na zalogi?

Najdi trgovino, kjer je na zalogi

PENCIL

STYLUS ZA VSAKOGA.

SVOBODA IZRAŽANJA.

Velika orodja navdihujejo velike ideje. Pisalo FiftyThree je najbolj naraven in izrazit način ustvarjanja na iPadu in iPhonu. Napredna tehnologija se zliva v čudovit dizajn in te navdihuje z ustvarjalnim tokom brez potrebe po menjavi orodja. S površinsskim pritiskom, radirko, efekti prelivanja in tehnologijo programskega zavračanja dlani, bo Pencil predal kreativnost v tvoje roke.

Površinski pritisk

Izrazit pod vsakim kotom. Unikatna konica pisala Pencil je oblikovana tako, da je z njo mogoče ustvariti linije vseh oblik in velikosti brez kakršnih koli nastavitev. Uporabi točko za majhne podrobnosti in rob konice za široke poteze.

Radirka

Bodi drzen/-na in se moti. Unikatna, vgrajena radirka, ki dovoljuje natančno brisanje, ne bo le popravljala tvojih napak, temveč bo postala ključen element pri tvojem ustvarjanju. Brez potrebe po menjavi orodij. Le obrni in briši.

Prelivi

Vzami svoje ideje v svoje roke. Pencil poskrbi za linije zato, da lahko tvoji prsti zgladijo grobe robove in poskrbijo za prelivanje elementov tvoje kreacije v celovit zaključek. Ustvari čudovite barvne prehode, nebo in sence.

Zavračanje dlani

Naša prilagodljiva tehnologija zavračanje dlani ve, kdaj se zaslona dotika tvoja roka in kdaj Pencil. Naj tvoja glan počiva na zalonu, piši pod kakršnem koli naklonu. Brez kalibrazije ali namestitve. Pozabil/-a boš, da ustvarjaš na tablici.

Navdih obrti

Mizarski svinčnik že stoletja uporabljajo gradbeniki in ustvarjalci. Brez kotaljenja in s stožičasto konico za širok nabor pisanja, risanja in naklonov senčenja. Po njem smo oblikovali Pencil, ki je tanek kot pravi mizarski svinčnik in z nortranje uravnoteženimi komponentami, ki dajejo občutek pristnega.
Proizvajalec
FiftyThree
EAN/UPC koda
858357005007
Barva
Zlata
Povezljivost
Bluetooth
Združljivost iPhone
iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 5s/SE, iPhone 5c, iPhone 5, iPhone 4s
Združljivost iPad
iPad Pro 12,9, iPad Pro 9,7, iPad Air 2, iPad Air, iPad mini 4, iPad mini 3, iPad mini 2, iPad mini, iPad z Retina zaslonom, iPad (3. gen), iPad 2
Napajanje in baterija
Rechargeable Lithium-Ion battery
1 month of normal use on a single charge
90 minutes charge time via USB
Kaj je v škatli?
Pencil
Rechargeable battery
Extra tip
Extra eraser