Nadgradnja prinaša
velik preskok.

Še nedavno je računalnik Mac potreboval več procesorjev, da bi vam zagotovil vse želene funkcije. Ampak to se spreminja. Od zdaj naprej je vse združeno v enem procesorju, ki ni le zmogljiv, ampak tudi varčen in preprosto takšen, kot si ga zaslužite.

Majhen čip.
Valikanski preskok.

Prvi procesor, zasnovan posebej za računalnike Mac. Apple M1 je sistem na čipu (SoC) z neverjetnimi 16 milijardami tranzistorjev. En sam miniaturni čip ima integriran osrednji procesor, grafično kartico, pogon Neural Engine, vmesnike in številne druge komponente. To ni le še en korak v razvoju Maca. To je povsem nova dimenzija.

Strašno hiter.

do 10-jedrna CPE
do 16-jedrna GPE
do 32 GB enodnega pomnilnika
do 200 GB/s prepustnosti pomnilnika

Strašno hitrejši.

do 10-jedrna CPE
do 32-jedrna GPE
do 64 GB enodnega pomnilnika
do 400 GB/s prepustnosti pomnilnika

Zmogljivosti macOS Monterey
s čipom M1

Operacijski sistem macOS Monterey izkorišča poln potencial procesorja M1 in prinaša popolnoma nove možnosti za delo ali zabavo na Macu. Prek FaceTime in Messages ostanite povezani, delite in ustvarjajte kot še nikoli doslej. Odkrijte splet v optimiziranem brskalniku Safari, najhitrejšem brskalniku na svetu. Z Universal Control pa svoje delo delite med vašim računalnikom Mac in drugimi napravami Apple. Poleg tega macOS Monterey vključuje najsodobnejše funkcije varovanja zasebnosti in najboljšo varnost v svojem razredu.

Zaščita zasebnosti

Mac in vsi izdelki Apple so zasnovani tako, da zaščitijo vašo zasebnost in vam omogočijo nadzor nad vašimi podatki.

Vse skupne fotografije, videoposnetki in glasovni zapiski so zaščiteni in varni.

Varna komunikacija

Sporočila IMessage in klici FaceTime so šifrirani do konca na vseh napravah, tako da nihče drug ne more dostopati do njih.

Inteligentni preventivni nadzor

Safari samodejno ščiti vašo zasebnost, medtem ko brskate po spletu. Vsebuje inteligentno preprečevanje sledenja, ki preprečuje, da bi vam oglaševalci sledili med različnimi spletnimi mesti.

Avtonomija baterije

Prenosni računalniki Apple z macOS Monterey ter procesorjem M1 so tako varčni, da z enim polnjenjem baterije delujejo do 21 ur.

Avtonomija
baterije
do 21 ur

Touch ID

Odklenite računalnik, vnesite gesla, plačajte prek Apple Pay in prenesite aplikacije – vse zgolj z dotikom prsta.

Zaščita gesel

V nadzornem centru lahko ugotovite, katere aplikacije dostopajo do mikrofona. Kadarkoli aplikacija uporablja mikrofon, boste na zaslonu videli ustrezen indikator.

Od iPhona do Maca.
Iste prednosti.

Apple in drugi razvijalci lahko optimizirajo svoje aplikacije in funkcije za procesorje M1, M1 Pro in M1 Max, da zagotovijo hitrost delovanja in zmogljivosti, ki delajo razliko. Tako imate na vašem Macu tudi aplikacije in funkcije, ki jih poznate iz svojih telefonov iPhone in tablic iPad.

LumaFusion

Priljubljeno video aplikacijo, ki jo hvalijo uporabniki iPadov in iPhone-ov, je mogoče namestiti tudi na Mac s procesorjem Apple M1.

Prenesite iz App Store >

Headspace

Bodite manj pod stresom. Svojo najljubšo aplikacijo za meditacijo lahko prenesete tudi na svoj Mac. Poskrbela bo za vaše dobro razpoloženje in pripomogla k boljšemu počutju.

Prenesite iz Appe Store >

Portretni način

Novi video učinek, ki ga je navdihnil portretni način na iPhonu in ga podpira procesor M1, se osredotoča na vas – in ne na tisto, kar je za vami.

Bere besedilo na fotografijah

Mac lahko zdaj obdeluje katerokoli besedilo na katerikoli sliki. Kliknite naslov in odprl se bo v Zemljevidih. Pokličite ali pošljite sporočilo na katerokoli telefonsko številko na sliki. Ali pa številko takoj shranite. Kopirajte in prilepite besedilo tako kot vsako drugo vsebino. Osebni podatki in podatki s slik ne bodo nikoli zapustili vašega računalnika.

Popolnoma nov pogled na mesto

Odkrijte mesta v izjemno podrobnem pogledu na ceste, stanovanjska območja, drevesa, zgradbe in še več. Znane zgradbe, kot je most Golden Gate, so prikazane na zemljevidih v dnevnem in nočnem načinu v impresivnem 3D-pogledu.

Nove funkcije javnega prevoza

Integracija javnega prevoza prikazuje bližnje postaje, čas potovanja in vam omogoča, da svoje najljubše poti pripnete na vrh seznama.

*Ni podporto v Sloveniji.

Interaktivni globus

Odkrijte naravne lepote našega planeta na bogato izrisanem interaktivnem globusu. Raziščite izboljšane podrobne poglede na gore, puščave, gozdove, oceane in drugo.

MacBook Pro

Turbo zmogljivost.
Na ravni strojne opreme.

Najzmogljivejši MacBook Pro je tukaj. Vrtoglavo zmogljiva procesorja M1 Pro in M1 Max – prva Appleova procesorja, zasnovana za profesionalce – zagotavljata prebojne zmogljivosti in izjemno avtonomijo baterije. Dodajte k temu fantastičen zaslon Liquid Retina XDR, najboljšo kamero in zvok na vašem Macu ter vse vmesnike, ki jih potrebujete. To je prvi prenosnik te vrste. In je prava pošast.

Kupi MacBook Pro >

XDR. Razvaja vaše oči.

Z revolucionarno tehnologijo osvetlitve ozadja Pro Display XDR dvigne svetlost, kontrast in barve na novo raven. Gre dlje od visokega dinamičnega razpona barv (HDR), to je ekstremni dinamični razpon (XDR). Uživajte v izjemni sliki.

Povezljivost.

Prenesite fotografije in videoposnetke z bralnikom kartic SDXC, povežite monitor prek kabla HDMI in poslušajte glasbo iz slušalk, priključenih na 3,5 mm priključek. Iščete MagSafe? Tu je. Kot tudi Thunderbolt 4.

Tako hiter, da riše nasmešek.

SSD-pogon zmogljivosti do 8 TB bere podatke z vrtoglavo hitrostjo do 7,4 GB/s. Je do dvakrat hitrejši od prejšnje generacije. Tako se bodo vaši videoposnetki ločljivosti 8K odprli takoj, obenem pa lahko na računalnik preprosto shranite več sto ali tisoč fotografij v zapisu RAW hkrati.

Wi-Fi 6

Brezžični Wi-Fi vmesnik nove generacije ni samo hitrejši, ampak tudi zagotavlja, da ima vaš Mac stabilno povezavo, čeprav se vse več naprav povezuje v omrežje.

Wi-Fi 6

prepustnost do 1,2 GB/s

Drsna ploščica Force Touch.

Natančen nadzor z veliko prostora za premikanje, povečavo ali pomanjšavo.

Prostorski zvok.

Sistem šestih zvočnikov v MacBook Pro podpira prostorski zvok v povezavi z naprednimi algoritmi. Ko predvajate glasbo ali video v načinu Dolby Atmos, zapolni celotno sobo s prefinjenim tridimenzionalnim zvokom.

Kamera polne visoke ločljivosti.

Biti povezan je zdaj pomembnejše kot kadarkoli prej. Zato ima novi MacBook Pro kamero z dvakrat večjo ločljivosto – 1080p, lečo z manjšo zaslonko, ki zajame več svetlobe, in večji slikovni senzor z bolj občutljivimi slikovnimi pikami. Kamera tako doseže dvakrat večjo zmogljivost ob šibki svetlobi.

Touch ID

Svoj MacBook lahko odklenete in zaklenete z enim dotikom. S prstnim odtisom potrdite izposojo filma, nakup aplikacije, dostopate do zaščitenih dokumentov ali spremenite sistemske nastavitve. Brez ponovnega vnosa gesla.

do

32 GB

enotnega pomnilnika

Prepustnost pomnilnika do

200 GB/s

do

64 GB

enotnega pomnilnika

Prepustnost pomnilnika do

400 GB/s

Zamenjajte svoj stari
MacBook z novim.

Apple izdelki so zasnovani tako, da trajajo. Zato so odlična naložba. Svoj stari MacBook lahko kadarkoli prodate za odličen denar. Prinesite ga k nam in nov MacBook vas lahko stane le nekaj deset evrov na mesec.

Več o tem >

Študentski popust

Ste študent ali učitelj? Preverite, kakšen popust smo pripravili za vas.

Več o tem >

Obročni nakup

Izberite popolno financiranje za vas in enostavno pridite do Maca.

Več o tem >

Velika izbira dodatkov.
Za vse, kar potrebujete.

S širokim naborom dodatkov Apple in še širšim izborom dodatkov drugih proizvajalcev imate na voljo vse, kar potrebujete, da kar najbolje izkoristite svoj Mac.

Odkrij celotno ponudbo Mac dodatkov

Več o tem

Dodatno zaščiti svoj Mac

Več o tem

Povečaj produktivnost doma ali v pisarni

Več o tem

Še več razlogov,
zakaj se zaljubiš v Maca.

Apple in izobraževanje

Studenti, rodiče a učitelé ušetří nákupem produktů Apple za ceny pro školství.

Více informací >

Mac ve firmě

Naše B2B oddělení je připraveno pomoci s nákupem Maců a implementací.

Více informací >

Zpřístupnění

Mac se přizpůsobí tomu, jak pracuješ – ne naopak. Nahlas ti přečte dlouhý dokument, umožní ti vyhledat soubor jenom pomocí hlasu a pomůže se spoustou dalšího.

Životní prostředí

Apple se snažtí snižovat dopady svých produktů na životní prostředí tím, že ve všech produktech a obalech používá recyklované a obnovitelné materiály.

Rodičovský dohled

Čas u obrazovky tě informuje, co děti dělají na svých zařízeních, a umožňuje nastavit limity toho, k čemu se dostanou – a na jak dlouho.

Rodinné sdílení

Všem členům rodiny můžeš vytvořit Apple ID a potom se s nimi podělit o přístup k Apple TV+, Apple Arcade, iCloudu, úložišti, fotoalbům a dalším službám a obsahu. Na Macu i na jiných zařízeních Apple.

Kateri Mac je pravi zate?

MacBook Air

Superzmogljiv.
Superlahek.

od 1.199 €

Izberi >

13-palčni MacBook Pro

Pro v vseh pogledih.

od 1.539 €

Izberi >

14-palčni MacBook Pro

Maksimalna zmogljivost.
Večja mobilnost.

od 2.379 €

Izberi >

16-palčni MacBook Pro

Velik zaslon.
Maksimalna zmogljivost.

od 2.899 €

Izberi >

24-palčni iMac

Motor tvoje kreativnosti.

od 1.579 €

Izberi >

Mac mini

Novo srce.
Nova moč.

od 849 €

Izberi >