Veliko je razlogov
za prehod na Mac.

Intuitiven. Neverjetno zmogljiv. Zasnovan tako, da ti pomaga pri delu, ustvarjanju ali igranju. Na načine, o katerih lahko le sanjaš. Je poln aplikacij in pripravljen za uporabo takoj, ko ga vzameš iz škatle.

Pripravljeno, nastavljeno, pojdi.

Začetki na Macu so lahko zelo enostavni. Preprosto se prijavi v svoj račun iCloud in tvoj Mac bo prevzel podatke iz tvojega iPhona ali iPada. Čarovnik za prenos podatkov ti bo pomagal pri hitrem prenosu nastavitev, uporabniških računov in druge vsebine. Če imaš kakršna koli vprašanja ali potrebuješ nasvet, se oglasi pri nas in prejmi nasvet našega usposobljenega osebja ali pa pokliči Apple podporo na 0800 80321, ki ti je na voljo brezplačno prvih 90 dni od nakupa.

Čarovnik za prenos podatkov

Enostavno prenese nastavitve, uporabniške račune in druge podatke iz starega Maca ali PC-ja.

iCloud

Začetek je z iCloudom preprost. Preprosto se prijavi in takoj lahko dostopaš do vseh fotografij, videoposnetkov, dokumentov, zapiskov, stikov in drugih stvari.

iCloud Keychain

Pozabi na pozabljena gesla. V svoje račune se lahko preprosto prijaviš z iCloud Keychain in samodejnim izpolnjevanjem. Niti si jih ne potrebuješ zapomniti ali zapisati.

14- in 16-palčni MacBoook Pro

Do 10-jedrna CPE.

Vrtoglavo hitra čipa M1 Pro in M1 Max — prva Apple čipa, zasnovana za profesionalce — zagotavljata vrhunsko zmogljivost in izjemno življenjsko dobo baterije. K temu pa dodaj še fantastičen zaslon Liquid Retina XDR, najboljšo kamero in zvočnike v Macu doslej ter in vse priključke, ki jih potrebuješ.

Skrb za okolje

Apple si prizadeva zmanjšati vpliv njihovih izdelkov na okolje z uporabo recikliranih in obnovljivih materialov v vseh izdelkih in embalaži.

Indikator mikrofona

V nadzornem centru lahko ugotoviš, katere aplikacije dostopajo do mikrofona. Kadar koli aplikacija uporablja mikrofon, lahko na zaslonu vidiš indikator.

Privzete aplikacije

Na vsakem Macu je nameščen obsežen nabor aplikacij za zabavo, ustvarjalnost in produktivnost. Od trenutka, ko ga vklopiš, si lahko v stiku s prijatelji, delaš na projektih ali morda kupuješ prek spleta.

Ekosistem

Začneš tu. Končaš tam.

Ko se prijaviš v svoj Apple ID na vseh svojih napravah, lahko uporabiš funkciji Continuity in Handoff za nemoteno preklapljanje med napravami. Naprimer, svoj Mac lahko odkleneš z uro Apple Watch, razširiš namizje Maca z iPadom ali začneš ttipkati e-pošto na Macu in jo dokončaš na iPhonu.

Podpora iSTYLE

Ko potrebuješ nasvet pri uporabi svojega Maca, ti je v iSTYLU vedno nekdo na voljo.

iSTYLE krije tvoj hrbet

macOS Monterey

Sistem na katerega se zaneseš.

Poveži se, deli in ustvarjaj kot še nikoli. Uživaj v odličnih novih funkcijah FaceTima. Razišči na novo zasnovan Safari. Odkrij in izumi nove učinkovite načine za delo z univerzalnim nadzorom in bližnjicami. Izkoristi nov način osredotočenosti. In še veliko več.

Tvoj Mac, tvoj ••••.

Apple čip in macOS naredita Mac najbolj varen osebni računalnik doslej. Maci že imajo vgrajeno protivirusno zaščito. Omogoča ti, da se natančno odločiš, kaj želiš deliti in kdaj. FileVault celo šifrira celoten sistem, da je varnost še bolj temeljita. Skratka, karkoli narediš, bodo tvoji zasebni podatki na Macu ostali zasebni.

Varnost trgovine App Store

App Store je najboljši vir za varne in zaupanja vredne aplikacije. Jasne oznake zasebnosti vam pomagajo izbrati aplikacije glede na to, kako ravnajo z vašimi podatki.

Touch ID

Odklepaj računalnik, vnašaj gesla, plačuj prek Apple Pay in prenašaj aplikacije s prstom.

Nadzor gesel

Safari varno spremlja tvoja shranjena gesla in nenehno pazi na duplikate — pa tudi na gesla, ki so morda ušla ob kršitvi podatkov.

Apple Pay

Vsak nakup, opravljen z Apple Pay, uporablja številko, specifično za napravo, in edinstveno transakcijsko kodo — tako da se vaši podatki o plačilu nikoli ne shranijo ali delijo.

Varna komunikacijae

End-to-end encryption protects your iMessage and FaceTime conversations across all your devices, keeping them safe from prying eyes.

Inteligentno preprečevanje sledenja

Safari samodejno ščiti vašo zasebnost med brskanjem. Na voljo je z inteligentnim preprečevanjem sledenja, ki pomaga preprečiti, da bi vam oglaševalci sledili po spletu.

Mac naredi več.
Torej lahko tudi ti.

Mac je močan, zmogljiv in poln vsega, kar potrebuješ, da svoje delo dvigneš na višjo raven. Povečaj svojo produktivnost in ustvarjalnost z aplikacijami za vse, kar si lahko zamisliš. Uporabljaj celo aplikacije iz Microsoft 365 in Adobe Creative Cloud. Ne glede na to, kdo si ali kaj želiš početi, lahko Mac to uresniči.

M1

Apple čip prinaša neverjetno zmogljivost, prilagojene tehnologije in revolucionarno energijsko učinkovitost. Torej, ne glede na to, če skrbiš za vsakodnevna opravila ali premikaš svoje meje z intenzivnimi profesionalnimi aplikacijami, lahko vse to storiš na Macu hitreje kot kdaj koli prej.

macOS

V središču vsakega Maca je macOS — zmogljiv, lep in intuitiven operacijski sistem, zasnovan posebej za Apple silikon. To je najbolj zmogljiva Apple programska oprema doslej, ki deluje na naši najnaprednejši strojni opremi doslej.

Produktivnost

Mac ti olajša delo. Tvoje najljubše aplikacije za produktivnost delujejo gladko in brezhibno – celo Microsoft 365 deluje tako, kot smo navajeni.

App Store

App Store ima aplikacije za vse in vsakogar. Poišči na tisoče aplikacij za delo, igranje iger, učenje, urejanje ali karkoli drugega, o čemer lahko sanjaš.

Do 21 ur
baterije

Baterija

Zahvaljujoč Apple čipu in macOS lahko prenosniki delujejo do 21 ur z enim polnjenjem.

Vedno intuitiven.
Nikoli zastrašujoč.

Mac ti omogoča, da preprosto najdeš, kar potrebuješ, organiziraš svoje delo in se lotiš katere koli naloge. Njegova jasna, preprosta zasnova je smiselna – še posebej, če imaš iPhone. Tako so stvari, kot je upravljanje več oken in spremljanje datotek, preprosto. S hitrim dostopom do vseh kontrolnikov, ki jih potrebuješ, točno takrat, ko jih potrebuješ, pa je krmarjenje po tvojem Macu lažje kot kdaj koli prej.

Mac je intuitiven

Spotlight

S Spotlightom hitro poiščite aplikacije, dokumente, datoteke in drugo na vašem Macu.

Mission Control

Oglejte si vsa svoja odprta okna na enem zaslonu in zlahka poišči tistega, ki ga potrebuješ.

Control Center

Tvoji najljubši elementi menijske vrstice so zbrani na enem mestu – za takojšen dostop do kontrolnikov, ki jih največ uporabljaš.

Notification Center

Vsa tvoja obvestila in pripomočki so zbrani v enem stolpcu, tako da lahko hitro najdeš informacije, ki jih potrebuješ.

Deluje popolnoma z vsemi
tvojimi Apple napravami.

Mac je popoln spremljevalec tvojih drugih Apple naprav. Preberi sporočilo na uri Apple Watch in odgovori z računalnika Mac. Začnite predstavitev na svojem Macu in jo vadi na svojem iPhonu, ko si na poti. Odkleni svoj Mac z Apple Watch. Ali celo deli celotne foto albume s prijatelji na drugem koncu sobe.

Universal Control

Uporabi eno samo tipkovnico in miško ali sledilno ploščico za nemoteno delo med tvojimi Maci in iPadi – povezali se bodo celo z več kot enim Macom ali iPadom. Naprave postavi eno poleg druge in tekoče premikaj kazalec med njimi – nastavitev ni potrebna. Tipkaj na tipkovnici Mac in glej, kako se besede prikažejo na tvojem iPadu. Vsebino lahko celo povlečeš in spustiš z enega Maca na drugega.

Handoff

S Handoffom lahko začneš z delom na tvojem Macu, nato preklopiš na bližnjo napravo in na njej nadaljuješ.

Tekstovna sporočila in klici

Tvoj Mac deluje tako kot tvoj iPhone. Odgovori na vsa sporočila in telefonske klice z velikega zaslona brez preklaplanja.

AirDrop

Preprosto deli fotografije, dokumente
in še več z drugimi Apple
napravami v bližini.

Sidecar

Uporabi svoj iPad kot zaslon, ki razširi ali zrcali tvoje Mac namizje. Apple Pencil na iPadu lahko uporabiš tudi za risanje, urejanje fotografij ali premikanje predmetov.

Universal Clipboard

Kopiraj besedilo, slike, fotografije in videoposnetke na eni napravi Apple in jih prilepi na drugo.

Vseeno zmore.
Mogoče še bolje.

Sistem macOS je pripravljen za uporabo takoj, ko odpreš svoj računalnik Mac. Ni se ti treba bati prehoda s sistema Windows, saj je vse kompatibilno in sistem je že od začetka pripravljen za vse tvoje naloge in potrebne.

MS Office

Word, Excel, Powerpoint in druge aplikacije MS Office so na tvojem Macu takšne, kot jih poznaš na Windows.

Datoteke na Macu

DOC, XLS, CSV, PDF, JPG, PNG in še več. Mac lahko enostavno odpre vsako od tvojih datotek.

Mac v oblaku

Kaj pa Dropbox, OneDrive, Google Drive in druge aplikacije v oblaku? Ne skrbi, Mac to zmore.

Združljivost

Mac je združljiv z večino monitorjev, tiskalnikov, mišk, zunanjih pogonov in drugih zunanjih naprav. Ne boj se povezovanja.

Tvoj novi Mac.
Še nikoli tako dostopen.

Apple izdelki so narejeni tako, da trajajo, zato so odlična naložba. Preveri naše storitve, ki tvoj nakup naredijo še ugodnejši.

Študentski popust

Si študent ali učitelj? Preveri, kakšen popust smo pripravili zate.

Več o tem

Staro za novo

Zamenjajte svojo staro napravo za Mac in prihrani.

Več o tem

Obročni nakup

Izberite popolno financiranje zate in enostavno pridi do Maca.

Več o tem

Nudimo široko izbiro dodatkov.
Za vse, kar potrebuješ.

Poleg velike izbire dodatkov Apple najdeš pri nas še širšo izbiro dodatkov drugih proizvajalcev. Pri nas najdeš vse, da lahko kar najbolje izkoristiš svoj Mac.

Odkrij celotno ponudbo Mac dodatkov

Več o tem

Dodatno zaščiti svoj Mac

Več o tem

Povečaj produktivnost doma ali v pisarni

Več o tem

Še več razlogov,
zakaj se zaljubiš v Maca.

Apple in izobraževanje

Študenti in učitelji privarčujete z nakupom Mac računalnika.

Več o tem

Mac za posel

Naš B2B oddelek lahko pomagati pri implementaciji Maca v tvoj posel.

Več o tem

Dostopnost

Mac se prilagaja tvojemu načinu dela - ne obratno. Na glas ti prebere dolg dokument, omogoča iskanje datotek z glasom in pomaga še ne mnoge druge dostopne načine.

Varovanje okolja

Apple si prizadeva zmanjšati vpliv svojih izdelkov na okolje z uporabo recikliranih in obnovljivih materialov v vseh svojih izdelkih in embalaži.

Starševski nadzor

Screen time ti pomaga razumeti, kako tvoji otroci uporabljajo svoje naprave, in ti omogoča, da nastaviš omejitve glede tega, do česa lahko dostopajo in kako dolgo.

Family Sharing

Ustvari Apple ID za vse v družini in deli dostop do Apple TV+, Apple Arcade, shrambe iCloud, foto albumov ter drugih storitev in vsebin na tvojem Macu in drugih napravah Apple.

Kateri Mac je pravi zate?

MacBook Air

Superzmogljiv.
Superlahek.

od 1.199 €

Izberi >

13-palčni MacBook Pro

Pro v vseh pogledih.

od 1.539 €

Izberi >

14-palčni MacBook Pro

Maksimalna zmogljivost.
Večja mobilnost.

od 2.379 €

Izberi >

16-palčni MacBook Pro

Velik zaslon.
Maksimalna zmogljivost.

od 2.899 €

Izberi >

24-palčni iMac

Motor tvoje kreativnosti.

od 1.579 €

Izberi >

27-palčni iMac

Maksimalen zaslon.

od 2.159 €

Izberi >

Mac mini

Novo srce.
Nova moč.

od 849 €

Izberi >