Pametni zvočnik Sonos ONE - bela - Razstavni izdelek

SKU
D_ONEG1EU1
 
Preveri možnosti
obročnega plačila
Več o tem >

Zaloga

Brezplačna dostava nad 99 €
Več o tem >

Podrobnosti

Sonos je eno izmed vodilnih imen med pametnimi zvočniki in Sonos One to dokazuje. V sebi skriva močne zvočnike, ki ponujajo odlično glasbeno izkušnjo, Sonos One pa jih prilagaja glede na vašo sobo. Tako zagotavlja najvišjo kvaliteto glasbe v majhnem paketu. Namestitev zvočnika doma je zelo enostavna, da lahko hitro začnete uživati v glasbi. Sonos One podpira AirPlay 2, ki omogoča, da predvajate in upravljate z glasbo iz svojega iPhona, iPada ali Mac računalnika, lahko pa uporabite tudi gumbe na zvočniku.

Deluje lahko tudi v povezavi z drugimi Sonos zvočniki. Dva Sonos One zvočnika lahko povežete v stereo par ali pa kombinirate z zvočniki Beam, Playbar ali Playbase za epski zvok v celi hiši in kinematografski užitek pred televizijo.

Sonos One je najboljši zvočnik za katerokoli sobo vašega doma. S kompaktno in dovršeno obliko je primeren za postavitev praktično kjerkoli, odporen je na vlago, tako da lahko z glasbo napolni tudi prostore, ki sicer tega niso deležni, recimo kopalnico ali teraso – potrebujete le vtičnico in WiFi povezavo. 

Več informacij

Proizvajalec
Sonos
Prejšnja serija
Ne