Spletne novice

S prijavo na iSTYLE spletne novice se uporabnik strinja s prejemanjem promocijskih sporočil na elektronski naslov, ki ga vnese ob prijavi. Namen spletnih novic je obveščanje uporabnikov o aktualnih ponudbah in promocijah. Prijava na spletne novice ni obvezujoča, a v primeru nesoglasja uporabnik nima pravice do uveljavljan morebitnih dodatnih ugodnosti, ki bi jih s prijavo na novice pridobil.

Frekvenca objav

Frekvenca spletnih novic je običajno do dvakrat tedensko.

Omejitev odgovornosti

iSTYLE si pridržuje pravico, da spletne novice kadarkoli spremeni ali ukine brez predhodnega obvestila. iSTYLE si pridržuje pravico tudi do implementacije novih funkcij, ki razširijo ali izboljšajo delovanje storitve. iSTYLE si prav tako pridržuje pravico do prekinitve naročnine posameznega uporabnika brez predhodnega obvestila, iSTYLE pa bo to pravico uveljavljal kadar smatra, da se je uporabnik prijavil z ponarejenimi podatki.

Dvojna prijava

iSTYLE od naročnikov zahteva, da svoj elektronski naslov tekom prijave potrdijo. S klikom na gumb za oddajo prijave bo porabnik na vnešeni elektronski naslov prejel sporočilo s povezavo za potrditev naslova. S klikom na potrditveno povezavo je prijava zaključena.

Varovanje in obdelava osebnih podatkov

iSTYLE se zavezuje, da bo podatke pridobljene preko prijav na spletne novice uporabil izključno za namen izvajanja storitve. iSTYLE se zavezuje, da podatkov ne bo posredoval tretjim osebam.

Uporabnik se lahko prijavi na sledeče sezname prejemnikov spletnih novic:

  • Ponudba in promocije - Za obveščanje o aktualnih promocijah, novih izdelkih in prihajajočih iSTYLE dogodkih.
  • iMagazin novice - Za obveščanje o aktualnih novicah iz sveta Appla.

iSTYLE v prijavi na spletne novice zbira in obdeluje sledeče podatke:

  • Elektronski naslov - Za obveščanje o spletnih novicah po elektronski pošti.
  • Ime - Za poimensko naslavljanje spletnih novic.
  • Datum rojstva (neobvezno) - Za dodatne ugodnosti ob rojstnem dnevu uporabnika.