Z Apple izdelki ne boš nikoli v zaostanku. Izberi popust za učence in učitelje. Lahko se izobražuješ kjer koli, Apple ekosistem pa bo tvoj najboljši pomočnik.

1. Prijavi se

Prijavi se v svoj uporabniški račun. Če ga še nimaš, se preprosto registriraj.

2. Naloži izkaznico

V svojem uporabniškem računu naloži kopijo študentske izkaznice in podpisano soglasje.

3. Prihrani

Izbiraj med znižanimi modeli Mac računalnikov in dodatki iSTYLE.

ZAKAJ MAC?

Z veliko moči pride veliko možnosti.

Mac že desetletja krepi vodilne svetovne inženirje, umetnike, znanstvenike, oblikovalce in glasbenike. In to stori tudi za študente, saj je poln moči za tvoje najambicioznejše ideje. Z visokozmogljivo grafiko in procesorji, naprednim pomnilnikom in shranjevanjem ter osupljivim zaslonom Retina je kos vsem profesionalnim aplikacijam. Možnosti so neomejene.

Kupi Mac računalnik za svoj študij in nagradili te bomo s kuponom za 100 € prihranka.

ZAKAJ IPAD?

Tehnologija, ki je brezmejna kot tvoja domišljija.

Moč in fleksibilnost iPada omogočata študentom svobodo raziskovanja in izražanja novih idej. Kadar koli in kjer koli te zgrabi navdih. Vgrajene aplikacije in intuitivna programska oprema ustvarjajo neverjetno osebno učno izkušnjo za vsakega študenta - takšno, ki je lahko prav tako edinstvena.

SIDECAR

Naj bo tvoj iPad tvoj drugi zaslon.

S Sidecarjem lahko svoj iPad uporabiš kot zaslon, ki namizje tvojega Mac računalnika razširi ali zrcali v dveh preprostih korakih.

Klikni ikono AirPlay v menijski vrstici na tvojem Macu in izberi možnost povezave z iPadom.

Tvoj iPad bi moral zdaj prikazati razširitev namizja Mac. Nanj lahko premikaš okna in ga uporabljaš kot kateri koli drug zaslon. Izbereš pa lahko tudi možnost zrcaljena. To je odličen način da zaslon svojega Maca deliš z drugimi.

Če želiš na iPadu risati, urejati fotografije in manipulirati s predmeti, v načinu Sidecar, lahko namesto miške ali sledilne ploščice uporabiš svoj Apple Pencil. Lahko ga uporabiš tudi za pisanje, skiciranje in označevanje dokumentov, medtem ko posodobitve vidiš v živo na vašem Macu.

PREMIUM DODATKI

Izpopolnite svojo izkušnjo z dodatki iSTYLE.

Izbirajte med našimi najboljšimi dodatki, da lahko kar najbolje izkoristite svoje izdelke. Ne glede na to, ali gre za vaše delo, študij ali zabavo, vas s pravimi dodatki nič ne more ovirati.

Dostava

Brezplačna dostava

Poskrbi za svoje zdravje in za zdravje svojih najbližjih! Naroči preko spleta in prejmi svoje naročilo v 2-3 dneh. Dostava je BREZPLAČNA, ne glede na vrednost naročila.

Nakupuj
Financiranje

Obročni nakupi

Kupite svoje najljubše izdelke s plačilom na obroke, brez obresti. Izkoristite možnost obročnega plačila s karticami Mastercard, Visa in Diners.

Preveri

Povezujemo učence s šolo.

Orodja za spletno učenje za učence in učitelje.

Skype

Skype omogoča enostavno ohranjanje stikov. Pogovor, klepet, sodelovanje. Avdio in HD video klici, skupna raba zaslona, snemanje klicev, zasebni pogovori.

Kréta

Elektronski dnevnik šolskih razredov, ki ga je mogoče učinkovito uporabljati v javnem izobraževanju in poklicnem izobraževanju, od osnovnih šol do različnih PIU.

Classroom

V vmesniku lahko vodite video konferenco, telefonske klice, dodeljujete naloge, delite gradivo in še veliko več.

Classflow

Ustvarite svojo lekcijo, spletno tablo, ki jo lahko delite tudi v realnem času, kvize, teste in drugo.

Quizizz

Spletna aplikacija, primerna za ustvarjanje lastnih kvizov in iger. V učilnico vključite svoje učence.

Quizlet

Spletna aplikacija, primerna za ustvarjanje lastnih kvizov in iger. Primerno tudi za poučevanje angleščine.

Facebook

Omogoča vam ustvarjanje skupin, v katere lahko vstavite videoposnetke, datoteke, sporočila in dodelite naloge. Brezplačno.

Socrative

Zasnovan posebej za šolo za ustvarjanje kvizov in spremljanje dosežkov učencev.

Pogosta vprašanja

Kdo lahko koristi izobraževalno ugodnost?

Ugodnost lahko uveljavljajo študent starejši od 18 let ali učitelji v izobraževalnih ustanovah, akreditiranih s strani Ministrstva za šolstvo. Za uveljavljanje promocije je potrebno dokazilo, ki je lahko obojestranska kopija veljavne študentske izkaznice, potrdila o vpisu za tekoče študijsko leto ali potrdila o zaposlitvi. Potreben je tudi podpis soglasja za obdelavo osebnih podatkov, ki ga najdete tukaj. Vaši podatki se bodo hranili skrbno in so potrebni za dokazovanje pravice do uveljavljanja te ugodnosti.

Za katere modele velja izobraževalna ugodnost in za katero obdobje?

Ugodnost je veljavna do vključno 31. julija 2020.

Kupon za 100 € popusta velja za vse prenosne in namizne računalnike Mac, z izjemo MacBook Air brez zaslona Retina (oznaka mqd32).

Za dražje računalnike se namesto 100 € popusta prizna popust v višini 5 %. Velja v primeru, ko je 5-odstotna vrednost računalnika višja od 100 €.

Ali lahko s tem popustom naročim konfiguracijo po meri?

Da, konfiguracije po meri prav tako spadajo v to ugodnost.

Ali se ta ugodnost sešteva z ostalimi ugodnostmi, promocijami in popusti?

Da, ugodnost se sešteva z drugimi promocijami, ugodnostmi in popusti, z izjemo vsakoletne promocije Back to School in izdelkov, ki nosijo posebno oznako na produktni strani izdelka.

Ali lahko kupim na obroke?

Da, izdelke, ki sodijo v to ugodnost lahko plačujete v obrokih skladno z razpoložljivimi načini obročnih plačil, ki jih nudimo v naših poslovalnicah in na spletu. Več o obročnih plačilih si lahko preberete na istyle.si/financiranje.

Ali lahko izdelek kupim preko programa Staro za novo?

Seveda. Če imate star izdelek, ki ga želite odprodati, obiščite našo trgovino, kjer ga bodo naši svetovalci pregledali in ocenili. Več podrobnosti o programu je na voljo tukaj na istyle.si/trade-in/.