Withings Sleep senzor za nadzor spanja in avtomatizacijo doma

SKU
WSM02-ALL-EUUK

Na žalost izbrani izdelek trenutno ni na zalogi. Z oddajo vašega elektronskega naslova in s klikom na gumb Interes vas bomo obvestili takoj, ko bo izdelek na voljo.

 
Preveri možnosti
obročnega plačila
Več o tem >

Zaloga

Brezplačna dostava za naročila nad 50 €
Več o tem >

Podrobnosti

Enostava namestitev in avtomatična sinhronizacija v aplikacijo Health Mate preko Wi-Fi omrežja. Omogoča IFTTT integracijo za avtomatizacijo doma. To omogoča različne scenarije, recimo zatemnitev luči, ko greste spat ali nastavitev termostata, ko vstanete. 


Naučite se, kaj je pomembno

Vsak dan se zbudite z oceno spanja v aplikaciji Withings Health mate, ugotovite, kaj vpliva na kvaliteto vašega spanca, vključno s trajanjem spanja, globino spanja, motečimi elementi, urnikom vašega spanja in časom, ki ga potrebujete, da zaspite ter se zbudite.

Program Sleep Smarter

Izkoristite trenerja spanja, ki je vgrajen v aplikacijo in pomaga pri zmanjšanju utrujenosti, izboljšanju zdravja in vas vodi k boljšemu urniku spanja. 

Prilagodite svoje jutranje in večerne rutine

Ustvarite scenarije domače avtomatizacije z IFTTT glede na to, kdaj vstanete iz postelje ali se uležete. Withings Sleep lahko deluje kot stikalo za nadzor luči, temperature in drugih pametnih dodatkov.

Enostavna namestitev

Withings Sleep postavite pod vzmetnico in po enkratni namestitvi je ne boste več opazili, saj se bo nevidno zlila v vaše življenje. Z avtomatično sinhronizacijo prek Wi-Fi omrežja morate le spati in se zbuditi, podatki o spanju pa vas že čakajo v aplikaciji.

Več informacij

Proizvajalec
Withings
Teža
0.3000
EAN/UPC koda
3700546703553
Barva
Siva
Velikost
Ne
Povezljivost
Wi-Fi
Barva
Grey
HomeKit compatibility
Ne
Združljivost iOS
iOS 10 ali novejši
Združljivost iPhone
iPhone 5s or later
Združljivost iPad
iPad Pro 12,9" (3. gen), iPad Pro 12.9" (2. - 3. gen), iPad Pro 12,9, iPad Pro 11" (1. gen), iPad Pro 10.5", iPad Pro 9,7, iPad Air 2, iPad Air, iPad mini 4, iPad mini 3, iPad mini 2, iPad mini, iPad (6. gen - 2018), iPad (5. gen - 2017)
Združljivost iPod
iPod touch (6th gen.)
Združljivost
iOS 10 ali novejši, Android 5.0 ali novejši, namestitev s pomočjo računalnika ni mogoča.
Brezžična povezljivost
Wi-Fi 2.4 GHz b/g/n
WEP/WPA/WPA2 Bluetooth Bluetooth 4.0 za namestitev

Product declaration