Zakaj iPad? Ker ga zdaj dobiš že od 315€ dalje.

iPad Family ZANIMA ME

Ker ni boljše naprave za branje novic in spremljanje trendov.

Si tudi ti večino tiskanih revijalnih izdaj zamenjal za spletne različice? Tvoje najljubše platforme novic, naj se gre za novinarske, kuharske, modne ali tehnološke portale, so tehnologijo izdajanja že zdavnaj prilagodile tablicam, kot po domače rečemo iPadu. Spremljanje svetovnih trendov v najljubši kavarni ali na domačem kavču še nikoli ni bilo tako udobno.

Ker bo s teboj na službenih prezentacijah.

Pozabi na obračanje računalniškega zaslona na mizi, za katero vitrite kreativne in tehnološke rešitve. iPad ti olajša predstave idej in rezultatov ter pravzaprav nadomesti liste papirja in zvezke, saj po njem enostavno pišete prav vsi sodelavci. Obenem pa estetsko dovršen tehnološki kos izraža tvoj izjemen okus in stil.

Ker ima App Store.

Brskaj po spletni tržnici z aplikacijami, App Store, in jih naloži na svoj iPad. App Store ima več kot milijon aplikacij in iger za tvojo najljubšo iOS napravo.

Spodaj smo pripravili nekaj naših priporočil:

Ker ga enostavno povežeš s svojimi Apple napravami.

Če že telefoniraš, fotografiraš in živiš z iPhone-om ter svoje delo opravljaš z Macom, potem v družino Apple izdelkov nujno vzemi še iPad. Tvoja navdušenost nad tem, kako se naprave povežejo in omogočajo večopravilnost, bo neizmerna. Apple naprave za vedno spremenijo tvoj način shranjevanja ter upravljanja digitalnih in ustvarjenih vsebin.

Ker je lahek, prenosljiv in najboljša družba na potovanju.

Pozabi na počitnice, kot si jih poznal do sedaj. iPad je tako lahek, da bo s funkcijo vklopljenega interneta v tvoji roki vodič po mestu ali pa zemljevid na trekingu. Obenem s tvojo kreativno pomočjo z lahkoto ustvarja slikovne ali video vsebine. Na službeni poti, se bo na jutranji metro vožnji s tabo pripravljal na pomemben sestanek in pravzaprav namesto beležke služil kot podlaga vsem tvojim narisanim ali napisanim (življenjsko) pomembnim idejam.

Ker iPad Pro navdahne poslovni vsakdan.

Poznaš novo različico iPad-a, ki je tu, da v celoti nadomesti računalnik in navdahne tvojo poslovno dejavnost? Večji, zmogljivejši in predvsem inovativen pripomoček, ki z novimi vgrajenimi aplikacijami delo spremeni v izrazito napredno izkušnjo. V naših trgovinah v Ljubljani in v Mariboru lahko preizkusiš najnovejši model iPad PRO in se v živo prepričaš o njegovi izjemnosti.

Vas zanimajo promocijske in akcijske ponudbe?

Prijavite se na naše spletne novičke in prvi boste boš izvedeli o naših posebnih ponudbah, promocijah, novostih in nasvetih, hkrati pa prejeli promocijsko kodo za 7 % popust na vse izdelke, ki niso znamke Apple.

Strinjam se z uporabo mojega elektronskega naslova izključno v namene obveščanja o promocijah, novostih in ugodnostih s strani iSTYLE Slovenija (PowerCom Adria d.o.o.).