Zakaj izbrati iPhone?

Ker ima preprosto najboljšo uporabniško izkušnjo.
iPhone 6


Ali bo iPhone enostaven za uporabo?

Na to lahko staviš. Enostavna in intuitivna uporaba je glavno vodilo iOS razvijalcev. S preprostimi dotiki lahko kupuješ aplikacije, zajemaš fotografije in brskaš po spletu. iPhone nadomesti tvojo beležko, uro, koledar in še marsikaj. Vse, kar nudi računalnik, imaš sedaj v žepu na dosegu svojih prstov.

Hand

Zakaj je iPhone tako hiter?

iPhone deluje na visokozmogljivih čipih, ki so posebej prilagojeni za Apple naprave — vključno z najmočnejšim in najpametnejšim čipom kdaj koli v pametnem telefonu. Ker pa so ti čipi tako varčni, nudi iPhone tudi dolgotrajno delovanje baterije. Združi vse to z najnovejšimi iOS posodobitvami, ki nudijo nove pametne funkcije, in vse, kar počneš na svojem iPhonu, bo delovalo hitro in tekoče.

Cyclist

Kako iPhone varuje moje osebne podatke?

Za razliko od mnogih drugih telefonov so podatki na iPhonu od samega začetka varovani z enkripcijo in nato še z varnostno kodo, Touch ID-jem ali Face ID-jem. Apple aplikacije, kot sta Maps in Safari, ne razkrivajo tvojih poti in spletnih strani, ki jih obiščeš. Apple tvojih podatkov ne prodaja nikomur, ne glede na razlog, redne posodobitve pa skrbijo, da tvoj iPhone in podatki ostanejo varni.

Safe

Zakaj je App Store preprosto najboljši?

Za vsebino App Store skrbi ekipa urednikov, ki so strokovnjaki na področju aplikacij. Kurirajo milijone aplikacij in iger ter tako skrbijo, da svoje nove in najljubše najdeš hitro in enostavno. Aplikacije preizkusijo in preverijo, da delujejo kot obljubljeno. Za nameček pa objavljajo edinstvene zgodbe o inovativnih razvijalcih in kulturi, ki se je razvila okoli aplikacij.

App Store

Kaj pa skrb za okolje?

Vsakič, ko Apple ustvari produkt ali storitev, najprej pomisli, kako zmanjšati njihov vpliv na okolje. Naprimer, iPhone je sestavljen brez nastajanja odlagališč odpadkov. Vsakič, ko pošlješ sporočilo preko iMessage, kličeš preko FaceTime ali zastaviš vprašanje Siri, so tvoji podatki obdelani na Applovih strežnikih, ki jih poganja 100 % energija iz obnovljivih virov. Ko se odločiš za prehod na iPhone, pa lahko tvoj stari telefon tudi recikliramo.

Environment

Ali bo prehod na iPhone zahteven?

Niti malo. Pri prehodu na iPhone podatkov ni potrebno posebej shranjevati. Preprosto prenesi aplikacijo Move to iOS, ki je na voljo v Google Play Store in prenesi vsebino na iPhone. Hitro, varno, brezžično. Od fotografij in video posnetkov, do kontaktov, sporočil in aplikacij. Tvoj stari telefon pa lahko celo odkupimo.

Preberi več o odkupu

Move to iOS

In če gre kaj narobe?

iSTYLE Slovenija je edini pooblaščeni servis s poslovalnicama v Ljubljani in v Mariboru. Razbito steklo ali dotrajano baterijo zamenjamo že v istem dnevu. Stojimo za kvaliteto izdelkov ter obenem organiziramo brezplačna izobraževanja in delavnice za nove uporabnike. Smo edini pooblaščeni servis v Sloveniji z nazivom Premium, saj Apple prepoznava kvaliteto opravljanja naših storitev.

Apple premium servisBrezplačne delavnice

Multi-product Image

Preveri iPhone modele:

Item MacBook Pro

iPhone XS & XS Plus

64GB 256GB

Od 1209 €

IZBERI
Item MacBook Pro

iPhone X

64GB 256GB

Od 1077 €

IZBERI
Item MacBook Pro

iPhone 8 & 8 Plus

64GB 256GB

Od 716 €

IZBERI
Item MacBook Pro

iPhone 7 & 7 Plus

32GB 128GB

Od 543 €

IZBERI
Item MacBook Pro

iPhone 6s & 6s Plus

32GB 128GB

Od 416 €

IZBERI
Item MacBook Pro

iPhone SE

32GB 128GB

Od 428 339 €

IZBERI
X