Vse je lažje,
če imaš iPhone.
Od trenutka, ko ga prižgeš.
iPhone Hero
Zamenjaj svoj stari telefon za novi iPhone in prejmi do 374 € prihranka. V naši poslovalnici ali na spletu.*
Preberi več o odkupu
Ali bo prehod na iPhone zahteven?
Niti malo. Pri prehodu na iPhone podatkov ni potrebno posebej shranjevati. Preprosto prenesi aplikacijo Move to iOS, ki je na voljo v Google Play Store in prenesi vsebino na iPhone. Hitro, varno, brezžično. Od fotografij in video posnetkov, do kontaktov, sporočil in aplikacij. Tvoj stari telefon pa lahko celo odkupimo.
Switch to iOS
Ali bo iPhone enostaven za uporabo?
Na to lahko staviš. Enostavna in intuitivna uporaba je glavno vodilo iOS razvijalcev. S preprostimi dotiki lahko kupuješ aplikacije, zajemaš fotografije in brskaš po spletu. iPhone nadomesti tvojo beležko, uro, koledar in še marsikaj. Vse, kar nudi računalnik, imaš sedaj v žepu na dosegu svojih prstov.
Easy to use
Zakaj ljudje obožujejo iPhone kamero?
iPhone prinaša najboljšo fotografsko izkušnjo v pametnem telefonu. Portretni način ustvarja učinek globine, predmet tvoje fotografije pa tako pride bolj do izraza. Portretna osvetlitev omogoča izbiro med odličnimi učinki, ki tvoje fotografije naredijo bolj dramatične. iPhone 11 in iPhone 11 Pro pa gresta še dlje, saj omogočata snemanje videoposnetkov najvišje kakovosti v pametnem telefonu. Odlikuje ju tudi nočni način za čudovite slike pri drastično slabši svetlobi.
App Store
Zakaj je iPhone tako hiter?
iPhone deluje na visokozmogljivih čipih, ki so posebej prilagojeni za Apple naprave — vključno z najmočnejšim in najpametnejšim čipom kdaj koli v pametnem telefonu. Ker pa so ti čipi tako varčni, nudi iPhone tudi dolgotrajno delovanje baterije. Združi vse to z najnovejšimi iOS posodobitvami, ki nudijo nove pametne funkcije, in vse, kar počneš na svojem iPhonu, bo delovalo hitro in tekoče.
Power
Kako varni so moji osebni podatki?
Za razliko od mnogih drugih telefonov so podatki na iPhonu od samega začetka varovani z enkripcijo in nato še z varnostno kodo, Touch ID-jem ali Face ID-jem. Apple aplikacije, kot sta Maps in Safari, ne razkrivajo tvojih poti in spletnih strani, ki jih obiščeš. Apple tvojih podatkov ne prodaja nikomur, ne glede na razlog, redne posodobitve pa skrbijo, da tvoj iPhone in podatki ostanejo varni.
Security
Zakaj je aplikacija Messages tako dobra?
Aplikacija Messages je preprosta, močna in bolj ekspresivna kot kdajkoli prej. Lahko postaneš Animoji. Ustvari svoj Memoji, ki bo ustrezal tvoji osebnosti in razpoloženju. Zasuj prijatelje s konfeti. Streljaj z laserji. Praznuj z ognjemetom. Vsi vaši pogovori so zasebni, saj se vsako sporočilo šifrira End-to-End. Uporabljate pa lahko tudi druge aplikacije, kot so WeChat, WhatsApp ali Facebook Messenger.
App Store
Zakaj je App Store preprosto najboljši?
Za vsebino App Store skrbi ekipa urednikov, ki so strokovnjaki na področju aplikacij. S tem kurirajo milijone aplikacij in iger ter tako skrbijo, da vedno znova odkrivaš nove. Aplikacije preizkusijo in preverijo, da delujejo kot obljubljeno. Za nameček pa objavljajo edinstvene zgodbe o inovativnih razvijalcih in kulturi, ki se je razvila okoli aplikacij.
App Store
Plačaj v obrokih in odnesi še danes
Izkoristi odlične možnosti obročnega plačila s karticami Mastercard, Visa in Diners.
Preveri možnosti
Prinesi staro napravo in odnesi novo
Zamenjaj svojo staro napravo za novi iPhone, iPad, Mac ali Apple Watch in prihrani.
Preveri kako