Zakaj Mac?

Ker je preprosto najboljši v svojem razredu.

MacBook Air Hero Image
999 €
Prihrani 170 €
36 obrokov
0 % obresti
28 € mesečno
ZANIMA ME
Mac Family Image

Mac za vsakogar

Ko iščeš računalnik, ki je zmogljiv, eleganten in prenosen, je Mac popolna izbira. Vsak Mac računalnik je narejen tako, da nudi izkušnjo na najvišjem nivoju - močni Intel procesorji, visoko zmogljiva grafika, vgrajene najnaprednejše Wi-Fi in Bluetooth tehnologije ter mnogo več. Tudi programska oprema je nekaj posebnega. Z Applovim posebej prilagojenim operacijskim sistemom macOS veš, da te vsakič, ko odpreš svojega Maca, čaka ogromno število zmogljivih aplikacij pripravljenih na delo ali zabavo. Možnosti pa so še večje, ko odkriješ spletno tržnico App Store. Od študentov in poslovnežov do osebnih uporabnikov, tu je Mac za vsakogar.

MacBook

Cilj z MacBookom je bil narediti nemogoče: zasnovati izkušnjo v polni velikosti v najtanjšem in najlažjem Mac prenosniku do sedaj. Ne le, da je kompakten, je bolj zmogljiv kot kdaj koli prej. Novi MacBook prinaša do 20 odstotkov hitrejšo zmogljivost z novimi Intel procesorji i3, i5 in i7 sedme generacije in do 50 odstotkov hitrejši SSD spomin.

MacBook Air

MacBook Air ima neverjetno, do 12-urno baterijo. Delaš lahko od svoje jutranje kave do večerne vožnje domov popolnoma brez kablov. Ko je čas za sprostitev, te čaka do 12 ure predvajanja iTunes filmov. Do 30 dni stanja pripravljenosti pa omogoča, da greš na trdo zaslužen počitek in začneš točno tam kjer si končal, ko se vrneš.

MacBook Pro

Tanek kot britev, lahek kot pero in še hitrejši ter močnejši kot kdajkoli prej. Ima najsvetleši in najbolj barvit zaslon na Mac prenosniku do sedaj. Pa tudi Touch Bar, Multi-Touch steklen trak vgrajen v tipkovnico, ki nudi takojšen dostop do orodij, ki ji potrebuješ, ko jih potrebuješ. MacBook Pro je zgrajen na velikih idejah. Sedaj pa je pripravljen na tvoje.

iMac

Namizna izkušnja, ki te povleče vase in te tam zadrži. To je ideja, ki se skriva za današnjimi iMaci. Sedaj pa je ta ideja še močnejša kot kdaj koli prej in naravnost oživi na najsvetlejšem in najbolj barvitem zaslonu Retina, ki ga je iMac videl. Tako dobiš še bolj vživeto izkušnjo in živahen nov način, kako jo doživeti.

Mac Pro

Mac je bil vedno zgrajen okoli enotne vizije: ustvariti napravo, ki je tako močna in funkcionalna, kot je lepa in intuitivna. Mac Pro je osupljiva realizacija tega ideala. Vsi elementi, ki definirajo pro računalnik: grafika, spomin, reširitev, procesorska moč in pomnilnik, so bili na novo zamišljeni in snovani. Tako imaš moč in zmogljivost s katerima lahko vdahneš življenje v svoje največje ideje.

Mac mini

Mac mini je žepu prijazen računalnik, ki nudi celotno Mac izkušnjo v 19,56 cm kvadratnem ohišju. Samo priklopiš svoj zaslon, tipkovnico in miško ter že si pripravljen na velike stvari.

macOS & iCloud Image

macOS

macOS je operacijski sistem, ki je duša vsakega Maca. Omogoča ti stvari, ki jih ostali računalniki preprosto ne zmorejo. To pa zato, ker je zasnovan posebej za strojno opremo, ki ga poganja in obratno.

iCloud

iCloud varno in zasebno shrani tvoje fotografije, video posnetke, dokumente, sporočila, glasbo, aplikacije in še več ter jih posodablja na vseh tvojih napravah. Tako imaš vedno dostop do tistega, kar potrebuješ, neglede na to, kje si.

Nameščene aplikacije

Zmogljiva orodja sa kreativnost in produktivnost bivajo v vsakem Macu. Aplikacije, ki ti pomagajo raziskovati internet, se povezati z drugimi in delati bolj učinkovito. Odkrij jih tisoče več v spletni tržnici Mac App Store.

Photos

Ohranjaj svojo raztočo zbirko urejeno in dostopno. Izpopolni svoje slike, ustvari čudovita darila in jih deli z najbližnjimi. Z iCloud Photo Library pa shrani za celo življenje fotografij in video posnetkov v oblaku.

iMovie

Pripoveduj svoje zgodbe kot nikoli prej. Preprost izgled in intuitivne funkcije za urejanje ti omogočajo da ustvariš čudovite 4K filme in napovednike v stilu Hollywooda. Z iMovie Theater pa si jih lahko ogledaš na vseh svojih napravah.

GarageBand

Najlažji način kako ustvariti čudovite skladbe na tvojem Macu. Z intuitivnim vmesnikom in dostopom do celotne zvočne knjižnice še nikoli ni bilo lažje igrati, se učiti, snemati in deliti svojo glasbo kot profesionalec.

Pages

Zmogljiv urejevalnik besedila ti nudi vse kar potrebuješ, da ustvariš dokumente, ki dobro izgledajo in se berejo še lepše. Omogoča ti, da dokumente brez težav urejaš na svojem Macu ali iOS napravi. In jih breztrudno deliš z ljudmi, ki uporabljajo Microsoft Word.

Numbers

Ustvari sofisticirane razpredelnice z dramatičnimi interaktivnimi grafi, tabelami in ilustracije, ki ustvarijo prepričljivo sliko o tvojih podatkih. Omogoča ti, da razpredelnice brez težav urejaš na svojem Macu ali iOS napravi. In jih breztrudno deliš z ljudmi, ki uporabljajo Microsoft Excel.

Keynote

Naj tvoje ideje oživijo skozi čudovite prezentacije. Uporabi zmogljiva orodja in efekte, ki bodo poskrbela, da bo tvoje občinstvo ne le poslušalo, ampak tudi sodelovalo. Omogoča ti, da prezentacije brez težav urejaš na svojem Macu ali iOS napravi. In jih breztrudno deliš z ljudmi, ki uporabljajo Microsoft PowerPoint.

Safari

Safari ima vrsto inovativnih funkcij, ki omogočajo, da v brskanju po spletu še bolj uživaš. Zaradi tehnologij za varčevanje lahko brskaš dlje. Vgrajene fukcije zasebnosti so še močnejše. Brskaš lahko preko vseh svojih naprav. In še enostavno je deliti svoje najljubše strani.

Profesionalne aplikacije

Za profesionalce, ki so pripravljeni svojo kreativnost dvigniti na nov nivo. Aplikacije, ki so vodilne v svoji industriji, omogočajo maksimalen nadzor nad montažo, procesiranjem ter izvozom glasbe in filma.

Dodatki za tvojega Maca

Ko že misliš, da tvoj Apple računalnik ne more biti še bolj zmogljiv, so tu Apple dodatki, ki tvojega Maca še dodatno izboljšajo. Oglej si dodatke za tvoj prenosni ali namizni Mac.
Preveri ponudbo