Postani del naše ekipe!

Preveri prosta delovna mesta.

Prodajalec v trgovini

O podjetju

iSTYLE je vodilni Apple Premium Reseller v Centralni in Vzhodni Evropi. V svojih več kot tridesetih poslovalnicah in devetih online trgovinah, iSTYLE ponuja velik nabor Apple produktov, skupaj s skrbno izbranimi dodatki. Delovno skupino iSTYLE Slovenija predstavlja mlada, zabavna in sproščena ekipa.

Opis delovnega mesta

Ekipa iSTYLE (Apple Premium Reseller) išče nove sodelavce za delo v prodaji. Poleg prodaje Applovih izdelkov, samo delovno mesto od prodajalca zahteva tudi nudenje pomoči strankam ob nakupu Applovih produktov.

Kaj pričakujemo?

Od prodajalcev pričakujemo poznavanje in predvsem interes za vse Applove produkte in Applov ekosistem. Prodaja omenjenih izdelkov stalno zahteva spremljanje novo predstavljenih produktov in učenje o njih. Zanimanje za zabavno elektroniko, predvsem znamke Apple v prostem času je ključnega pomena na tem delovnem mestu, za uspešno prodajo in zadovoljstvo strank.

  • Predhodno znanje v prodaji ni ključnega pomena, vendar pa je dobrodošlo.
  • Od prodajalca pričakujemo, da pozna Applove produkte in jih tudi zna uporabljati.
  • Pričakujemo zabavno, sporoščeno in predvsem komunikativno osebo, katera bo znala strankam predstaviti in prodati naše produkte.

Kaj nudimo?

  • Redno plačilo v enem od najbolj uveljavljenih Apple Premium Resellerjev v Evropi.
  • Dobro in energično vzdušje v mladi ekipi Apple navdušencev.
  • Stalna izobraževanja s strani Appla o novih tehnikah prodaje in aktualnih izdelkih.

Prijava

Če se želite prijaviti, vas prosimo za vaš CV in spremno besedilo, v katerem se lahko na oseben način opišete in izrazite, zakaj menite, da ste pravi/-a kandidat/-ka za to pozicijo. Generičnih prijav brez spremnega besedila ne bomo upoštevali.

Ob tem bi vas radi opomnili, da bodo podatki iz vašega CV-ja obdelani in hranjeni v naši bazi skladno z našo izjavo o zasebnosti do konca postopka zaposlovanja za delovno mesto, na katerega ste se prijavili.

Želim se prijaviti
X