Brskaj po vseh

Tako močan. Tako lahek. Tako Pro. iPhone 15 Pro Max. Skovan iz titana, z revolucionarnim čipom A17 Pro, prilagodljivim Akcijskim gumbom in najzmogljivejšim sistemom kamer iPhone doslej. Več o tem
SKOVAN IZ TITANA - iPhone 15 Pro Max ima trdno in lahko zasnovo iz titana razreda letalske industrije s teksturirano zadnjo stranjo iz matiranega stekla. Sprednja zaščita Ceramic Shield je trša od stekla kateregakoli pametnega telefona. Obenem je odporen na pljuske, vodo in prah.
NAPREDNI ZASLON - 6,7-palčni zaslon Super Retina XDR s funkcijo ProMotion poveča hitrost osveževanja na 120 Hz, ko potrebuješ izjemno grafično zmogljivost. Dynamic Island v središče pozornosti postavlja opozorila in Dejavnosti v živo. Vedno vklopljeni zaslon ti hkrati omogoča, da na Zaklenjenem zaslonu brez tapa vedno vidiš vse.
ČIP A17 PRO, KI SPREMINJA PRAVILA IGRE - Z enoto GPE razreda Pro mobilne igre nudijo poglobljeno izkušnjo z bogatimi okolji in realističnimi liki. Čip A17 Pro je obenem izjemno učinkovit in pomaga zagotoviti neverjeten celodnevni čas delovanja baterije.
ZMOGLJIV SISTEM KAMER PRO - S sedmimi profesionalnimi objektivi uživaj v neverjetni prilagodljivosti kadriranja. Z glavno kamero z 48 milijoni slikovnih pik posnemi fotografije v supervisoki ločljivosti z več barvami in podrobnostmi. S kamero Telefoto 5x v iPhonu 15 Pro Max naredi ostrejše daljinske posnetke z večjih razdalj.
PRILAGODLJIVI AKCIJSKI GUMB - Akcijski gumb je hitra pot do priljubljene funkcije. Nastavi, karkoli želiš, na primer Tihi način, Fotoaparat, Glasovni opomnik, Bližnjico in drugo. Nato pritisni in pridrži, da začneš dejanje.
PROFESIONALNA POVEZLJIVOST - Z novim priključkom USB-C lahko Maca ali iPada polniš z istim kablom, kot ga uporabljaš za polnjenje iPhona 15 Pro Max. Z USB 3 dosežeš ogromen preskok v hitrostih prenosa podatkov. Datoteke pa lahko prenašaš do 2-krat hitreje s povezavo Wi-Fi 6E.
ŽIVLJENJSKO POMEMBNE VARNOSTNE FUNKCIJE - S funkcijo Zaznavanje trka lahko iPhone zazna hudo prometno nesrečo in samodejno pokliče nujno pomoč, ko je ti ne moreš.
ZASNOVAN TAKO, DA NAREDI RAZLIKO - iPhone ima zaščite zasebnosti, ki ti pomagajo ohraniti nadzor nad tvojimi podatki. Izdelan je iz več recikliranih materialov, kar zmanjšuje vpliv na okolje. Zaradi vgrajenih funkcij je iPhone dostopnejši vsem.


Uporabne povezave: