Brskaj po vseh

Fascinologija. iPhone 15 ti nudi funkcijo Dynamic Island, glavno kamero z 48 milijoni slikovnih pik in priključek USB-C - vse to v trpežnem ohišju iz barvno obogatenega stekla in aluminija. Več o tem
DYNAMIC ISLAND ZDAJ V IPHONU 15 - Dynamic Island v središče pozornosti postavlja opozorila in Dejavnosti v živo, da jih ne zamudiš, medtem ko počneš kaj drugega. Vidiš lahko, kdo te kliče, preveriš stanje svojega leta in še veliko več.
INOVATIVNA OBLIKA - iPhone 15 ima trpežno obliko iz barvno obogatenega stekla in aluminija. Odporen je na pljuske, vodo in prah. Sprednja zaščita Ceramic Shield je trša od stekla kateregakoli pametnega telefona. 6,1-palčni zaslon Super Retina XDR je na soncu do 2-krat svetlejši v primerjavi z iPhonom 14.
GLAVNA KAMERA Z 48 MILIJONI SLIKOVNIH PIK S FUNKCIJO TELEFOTO 2x - Glavna kamera z 48 milijoni slikovnih pik snema fotografije v supervisoki ločljivosti. Zato lahko posnameš izjemne fotografije z neverjetnimi podrobnostmi lažje kot kdajkoli prej. Optična kakovost funkcije Telefoto 2x ti omogoča, da posnameš popoln daljinski posnetek.
PORTRETI NASLEDNJE GENERACIJE - Ujemi portrete z dramatično več podrobnostmi in barvami. Le tapni in premakni fokus med subjekti tudi potem, ko že narediš posnetek.
SUPERZMOGLJIV ČIP A16 BIONIC - Izjemno hiter čip omogoča napredne funkcije, kot so računalniška fotografija, tekoči prehodi v funkciji Dynamic Island in Glasovna izolacija za telefonske klice. Čip A16 Bionic je neverjetno učinkovit in omogoča celodnevni čas delovanja baterije.
POVEZLJIVOST USB-C - S priključkom USB-C lahko Maca ali iPada polniš z istim kablom, kot ga uporabljaš za polnjenje iPhona 15. Z iPhonom 15 lahko celo polniš uro Apple Watch ali slušalke AirPods.
ŽIVLJENJSKO POMEMBNE VARNOSTNE FUNKCIJE - S funkcijo Zaznavanje trka lahko iPhone zazna hudo prometno nesrečo in samodejno pokliče nujno pomoč, ko je ti ne moreš.
ZASNOVAN TAKO, DA NAREDI RAZLIKO - iPhone ima zaščite zasebnosti, ki ti pomagajo ohraniti nadzor nad tvojimi podatki. Izdelan je iz več recikliranih materialov, kar zmanjšuje vpliv na okolje. Zaradi vgrajenih funkcij je iPhone dostopnejši vsem.


Uporabne povezave: