Pokaži kategorije

Veliko funkcij, s katerimi ohraniš povezanost, aktivnost, zdravje in varnost. Več o tem
ZAKAJ APPLE WATCH SE - vse bistvene funkcije, s katerimi se motiviraš in aktiviraš, ohraniš povezanost, spremljaš svoje zdravje in ostaneš varen. Funkcija Smart Stack in prenovljene aplikacije v sistemu watchOS 10 omogočajo hiter pregled več informacij. Ura Apple Watch SE s funkcijami, kot je Zaznavanje trka, in izboljšanimi meritvami vadbe še nikoli ni imela takšne vrednosti.
OGLJIČNO NEVTRALNA - ura Apple Watch SE (2. generacije) v kombinaciji z najnovejšim paščkom Sport je ogljično nevtralna. Več informacij o zavezanosti družbe Apple k varovanju okolja lahko najdeš na naslovu apple.com/2030.
FUNKCIJE ZA ZDRAVJE IN VARNOST - prejmi pomoč, ko jo potrebuješ, s funkcijami Zaznavanje padca, Zaznavanje trka in Klic v sili. Pridobi podroben vpogled v svoje zdravje, vključno z obvestili, če imaš nenavadno visok ali nizek srčni utrip.
ENOSTAVNO ZDRUŽLJIVA - nemoteno deluje s tvojimi napravami in storitvami Apple. Samodejno odkleni svojega Maca. Enostavno poišči svoje naprave. Apple Watch SE zahteva iPhone XS ali novejši model s sistemom iOS 17 ali novejšo različico.
PRIMERNA ZA PLAVANJE IN ELEGANTNA - odpornost na vodo do globine 50 m. Tri obdelave. Barvno ujemajoče se zadnje ohišje, izdelano s proizvodnim postopkom, ki zmanjša emisije ogljika.
ENOSTAVNO PRILAGODLJIVA - uro lahko prilagodiš svojemu počutju s paščki različnih barv in materialov ter s popolnoma prilagodljivimi številčnicami ure.
ZMOGLJIV PARTNER ZA TRENING - aplikacija Workout ti omogoča številne možnosti treninga in napredne meritve za še boljši vpogled v učinkovitost treninga.
OHRANI POVEZANOST - pošlji sporočilo, sprejmi klic, poslušaj glasbo in podkaste ali pokliči na pomoč s funkcijo Klic v sili. Apple Watch SE (GPS) deluje s tvojim iPhonom ali omrežjem Wi-Fi, da lahko vedno ohraniš povezavo.
NAPREDNE FUNKCIJE ZA ZDRAVJE - spremljaj čas, ki ga porabiš v fazah spanja, kot so REM, rahlo ali globoko spanje. Zabeleži svoje duševno stanje, da se lahko osredotočiš na čustva in izboljšaš čustveno prožnost.
INOVATIVNE FUNKCIJE ZA VARNOST - funkciji Zaznavanje padca in Zaznavanje trka lahko pokličeta nujno pomoč v primeru hudega padca ali hude prometne nesreče. S funkcijo Klic v sili pa lahko pokličeš na pomoč s pritiskom gumba.


Uporabne povezave: