Postani del naše ekipe!

Preveri prosta delovna mesta.

iSTYLE Maribor - prodajalec / svetovalec

Opis delovnega mesta

Si pripravljen/-a preizkusiti svoje prodajne spretnosti z izdelki računalniškega giganta Apple?

Najdi svoje mesto v hitro razvijajočem se okolju, kjer je potrebno zadovoljiti kupce in doseči visoko zastavljene poslovne cilje. Nudimo ti delovno mesto, kjer je vsak dan nov izziv, kjer si sam/-a postavljaš meje svojih kariernih možnosti in kjer sta tvoja osebnostna rast in razvoj za nas enako pomembna, kot naš posel.

Za delovno mesto »prodajalec / svetovalec«, iščemo iznajdljivo, komunikativno ter samoiniciativno osebo, ki je osredotočena na rezultate. Pozicija vključuje prodajo izdelkov in svetovanje strankam v trgovini iSTYLE v Mariboru, s poudarkom na izpostavitvi in povečanju prodaje asortimana dodatne opreme.

Nudimo

Če se želite prijaviti, vas prosimo za vaš CV in kratko spremno besedilo, v katerem se lahko na oseben način opišete in izrazite, zakaj menite, da ste pravi/-a kandidat/-ka za to pozicijo. Generičnih prijav brez spremnega besedila ne bomo upoštevali. Prijave sprejemamo na email naslov zaposlitev@istyle.si.

Pričakujemo

Delovno mesto prodajalca / svetovalca v iSTYLU prinaša veliko odgovornosti – in veliko zabave.
Tvoj seznam zadolžitev zajema:

  • Nuditi izvrsten servis strankam na vseh ravneh
  • Sledenje prodajnim ciljem
  • Zagotavljanje, da se vsi postopki v trgovini izvajajo v skladu z našimi predpisi in standardi
  • Zelo dobro poznavanje Apple ekosistema

O podjetju

iSTYLE je vodilni Apple Premium Reseller v Centralni in Vzhodni Evropi. V svojih več kot tridesetih in devetih online trgovinah, iSTYLE ponuja velik nabor Apple produktov, skupaj sskrbno izbranimi dodatki. Delovno skupino iSTYLE Slovenija predstavlja mlada, zabavna in sproščena ekipa v prodajalnah v Mariboru in Ljubljani.

Povzetek oglasa

Pozicija vključuje prodajo izdelkov in svetovanje strankam v trgovini iSTYLE v Mariboru. Iščemo iznajdljivo, komunikativno in samoiniciativno osebo, ki je osredotočena na rezultate. Od kandidatov pričakujemo najmanj 2 leti delovnih izkušenj v prodaji in dobro poznavanje Apple produktov.

Želim se prijaviti