Postani del naše ekipe!

Preveri prosta delovna mesta.

Skrbnik ključnih kupcev

O podjetju

iSTYLE je vodilni Apple Premium Reseller v Centralni in Vzhodni Evropi. V svojih več kot tridesetih poslovalnicah in devetih online trgovinah, iSTYLE ponuja velik nabor Apple produktov, skupaj s skrbno izbranimi dodatki. Delovno skupino iSTYLE Slovenija predstavlja mlada, zabavna in sproščena ekipa.

Opis delovnega mesta

Skrbnik ključnih kupcev je zadolžen za pripravo dnevnih ponudb in odgovorov na vprašanja, ki so s strani podjetij naslovljena na iSTYLE. Skrb za ohranjanje dobrih odnosov z obstoječimi strankami, priprava in pošiljanje tedenskih e-novic za poslovne uporabnike, priprava posebnih ugodnosti in promocij za podjetja. Skrbnik ključnih kupcev ureja tudi tedenska poročila in pripravo mesečnih planov za obisk in nagovor potencialnih kupcev. Skrbnik ključnih kupcev je zadolžen tudi za javne ustanove, kot so osnovne šole, fakultete, ministrstva ter ostali javni zavodi.

Posebne zadolžitve in obveznosti

Delovno mesto skrbnika ključnih kupcev v iSTYLU prinaša veliko odgovornosti.
Tvoj seznam zadolžitev in obveznosti zajema:

  • pridobivanje novih poslovni priložnosti
  • tržno komuniciranje potencialnim strankam
  • obiskovanje šol in ravnateljev za ugotavljanje potencialnih priložnosti
  • priprava načrta prodaje podjetjem preko e-pošte
  • skrb za korektne odnose in ažurno pripravo ponudb kupcem

Pogoji za prijavo

V. stopnja strokovne izobrazbe ekonomsko poslovne smeri, vozniški izpit B kategorije, razvite pogajalske sposobnosti, prodajne veščine in poznavanje procesov pri poslovanju s podjetji.

Zaželene kompetence

Zelo dobre komunikacijske sposobnosti in samozavest, samoiniciativnost, sposobnost za hitro navezovanje stikov, mreženje in poznavanje javni zavodov in šol, predznanje za prijavo na javne razpise.

Prijava

Če se želite prijaviti, vas prosimo za vaš CV in spremno besedilo, v katerem se lahko na oseben način opišete in izrazite, zakaj menite, da ste pravi/-a kandidat/-ka za to pozicijo. Generičnih prijav brez spremnega besedila ne bomo upoštevali.

Želim se prijaviti
X