Postani del naše ekipe!

Preveri prosta delovna mesta.

iSTYLE je vodilni Apple Premium Reseller v centralni in vzhodni Evropi. V svojih več kot tridesetih poslovalnicah in devetih online trgovinah, iSTYLE ponuja velik nabor Apple produktov, skupaj s skrbno izbranimi dodatki. Delovno skupino iSTYLE Slovenija predstavlja mlada, zabavna in sproščena ekipa.

Prodajalec
iSTYLE Citypark

Opis delovnega mesta

Ekipa iSTYLE išče nove sodelavce za delo v prodaji v poslovalnici Citypark. Poleg prodaje Applovih izdelkov, samo delovno mesto od prodajalca zahteva tudi nudenje pomoči strankam ob nakupu Applovih produktov.

Nudimo

  • Redno plačilo v enem od najbolj uveljavljenih Apple Official Resllerjev v Evropi.
  • Dobro in energično vzdušje v mladi ekipi Apple navdušencev.
  • Stalna izobraževanja s strani Appla o novih tehnikah prodaje in aktualnih izdelkih.

Od prodajalcev pričakujemo poznavanje in predvsem zanimanje za vse Applove produkte in Applov ekosistem. Prodaja omenjenih izdelkov stalno zahteva spremljanje novo predstavljenih produktov in učenje o njih. Zanimanje za zabavno elektroniko, predvsem znamke Apple v prostem času je ključnega pomena na tem delovnem mestu, za uspešno prodajo in zadovoljstvo strank.

  • Predhodno znanje v prodaji ni ključnega pomena, vendar pa je dobrodošlo.
  • Od prodajalca pričakujemo, da pozna Applove produkte in jih tudi zna uporabljati.
  • Pričakujemo zabavno, sporoščeno in predvsem komunikativno osebo, katera bo znala strankam predstaviti in prodati naše produkte.

Prijava

Če se želiš pridružiti ekipi iSTYLE, pošlji svoj CV v slovenskem in angleškem jeziku s klikom na spodnji gumb. Prijave zbiramo do vključno 15. 8. 2021.

Želim se prijaviti
Vodja poslovalnice
iSTYLE Citypark

Opis delovnega mesta

V iSTYLU iščemo vodjo trgovine v nakupovalnem centru Citypark, ki bo zadolžen_a za vodenje trgovine in njenega osebja. Iščemo zagnano osebo, ki bo samostojno vodila in izboljševala trgovino.

Vodja trgovine je odgovoren_a za poslovanje trgovine oz. za prodajo. Vodja trgovine je zadolžen_a, da delo v trgovini poteka v skladu z veljavnimi zakoni ter obveznostmi in priporočili lastnika in distributerja. Vodja trgovine je zadolžen_a za upravljanje ekipe prodajalcev, ki delajo na prodajnem mestu, logističnih procesov, skladišča ter za tehnično infrastrukturo in vseh premičnin v trgovini. Vodja trgovine je zadolžen_a tudi za skrb za nepremičnino, v kateri je trgovina. Zadolžen_a je tudi za vodenje prodajnega procesa, katerega cilji so opredeljeni v letnem proračunu podjetja. Pri prodajnem procesu je poudarjen odnos s kupci, pri čemer velja obveznost za upravljanje teh odnosov v vseh pogledih: od statistike in povratnih informacij do reševanja konfliktnih situacij in težav. Odgovornosti vključujejo tudi stalno izboljševanje, izpopolnjevanje znanja in spretnosti celotne ekipe. Nujno je znanje angleškega jezika.

Nudimo redno zaposlitev za nedoločen čas s 6-mesečnim preizkusnim delom v mladem kolektivu, z visoko stopnjo samostojnosti, stimulativno plačilo. Delovno mesto omogoča širok spekter osebnostne rasti v različne aspekte trgovine, prodaje in oglaševanja.

Pričakujemo dobre vodstvene sposobnosti, odlične sposobnosti prodaje in dela v ekipi, zmožnost hitrega navezovanja stikov, kreativnost pri prodajnih tehnikah, sposobnost hitre presoje, poznavanje trgovinskega poslovanja in samoiniciativnost pri izboljšavah trgovine in trgovinskih procesov. Pričakujemo izkušnje iz trgovine in/ali vodenja, računalniško pismenost in vsaj osnovno poznavanje Apple oz. tehnologije.

Prijava

Če se želiš pridružiti ekipi iSTYLE, pošlji svoj CV v slovenskem in angleškem jeziku s klikom na spodnji gumb. Prijave zbiramo do vključno 15. 8. 2021.

Želim se prijaviti