Postani del naše ekipe!

Preveri prosta delovna mesta.

Študensko delo - pomoč pri prodaji

O podjetju

iSTYLE je vodilni Apple Premium Reseller v centralni in vzhodni Evropi. V svojih več kot tridesetih poslovalnicah in devetih online trgovinah, iSTYLE ponuja velik nabor Apple produktov, skupaj s skrbno izbranimi dodatki. Delovno skupino iSTYLE Slovenija predstavlja mlada, zabavna in sproščena ekipa.

Opis delovnega mesta

Iščemo pomoč študenta/ko, kateri/a bo lahko delo (pomoč v trgovini) opravljal/a dlje časa, tudi med študijskim letom. Od študenta/ke pričakujemo resnost in fleksibilnost za delo večkrat na teden (občasno tudi cel teden). Osebo iščemo za dlje časa.

Delo v trgovini obsega prodajo izdelkov (primarno), pomoč pri spletni prodaji, skrb za čistočo in izgled trgovine ter še marsikaj drugega.

Izkušnje v prodaji so zaželjene, niso pa pogoj za delo. Predvsem iščemo komunikativno osebo, katera zna sporoščeno in profesionalno nastopati pred strankami. Od osebe katero iščemo je zaželjeno zanimanje in poznavanje Apple produktov, kar pa ni nujno pogoj. Želja in samoinciativnost pri učenju poznavanja Apple izdlokov je najpomebnejša.

Povzetek:

  • Študent/ka z dovolj časa med študijskim letom (lahko se dela tudi po cel teden)
  • Flexibilnost
  • Komunikativnost (sporočenost pri pogovoru / profesionalnost)
  • Poznavanje / zanimanje za Apple

Prijava

V iSTYLE ekipi smo mladi ter zagnani in prav tako osebo iščemo tudi za nadaljno pomoč. V kolikor se vidiš v opisu, se prijavi na delo in morda se nam pridružiš.

Ob tem bi te radi opomnili, da bodo podatki iz tvoje prijave obdelani in hranjeni v naši bazi skladno z našo izjavo o zasebnosti do konca postopka zaposlovanja za delovno mesto, na katerega se prijavljaš.

Želim se prijaviti