Pokaži kategorije

Pametnejša. Svetlejša. Močnejša. Apple Watch Series 9 ohranja povezanost, aktivnost, zdravje in varnost. Z dvojnim tapom, čarobnim načinom upravljanja ure Apple Watch, in še svetlejšim zaslonom. Več o tem
ZAKAJ APPLE WATCH SERIES 9 - tvoj glavni sopotnik za zdrav življenjski slog je postal še bolj zmogljiv. S9 SiP omogoča supersvetel zaslon ter čaroben način hitrega in preprostega upravljanja ure Apple Watch brez dotikanja zaslona. Napredne funkcije za zdravje, varnost in aktivnost ti zagotavljajo še več vpogleda in pomoči, ko jo potrebuješ. Na novo zasnovane aplikacije v sistemu watchOS pa omogočajo hiter pregled več informacij.
OGLJIČNO NEVTRALNA - aluminijasta ura Apple Watch Series 9 v kombinaciji z najnovejšim paščkom Sport je ogljično nevtralna. Več informacij o zavezanosti družbe Apple k varovanju okolja lahko najdeš na naslovu apple.com/2030.
NAPREDNE FUNKCIJE ZA ZDRAVJE - spremljaj kisik v krvi in čas, ki ga porabiš v fazah spanja, kot so REM, rahlo ali globoko spanje.
ZMOGLJIV PARTNER ZA TRENING - aplikacija Workout ti omogoča številne možnosti treninga in napredne meritve za še boljši vpogled v učinkovitost treninga.
INOVATIVNE FUNKCIJE ZA VARNOST - funkciji Zaznavanje padca in Zaznavanje trka lahko pokličeta nujno pomoč v primeru hudega padca ali hude prometne nesreče. S funkcijo Klic v sili pa lahko pokličeš na pomoč s pritiskom gumba.
ENOSTAVNO ZDRUŽLJIVA - nemoteno deluje s tvojimi napravami in storitvami Apple, da lahko samodejno odkleneš svojega Maca. Apple Watch zahteva iPhone XS ali novejši model z najnovejšo različico sistema iOS.
ENOSTAVNO PRILAGODLJIVA - uro lahko prilagodiš svojemu počutju s paščki različnih barv, materialov in stilov ter z elegantnimi in funkcionalnimi številčnicami ure s prilagojenimi funkcijami.
NEVERJETNA VZDRŽLJIVOST - še močnejša. Je odporna na razpoke in prah (stopnja zaščite IP6X) ter primerna za plavanje, saj je odporna na vodo do 50 m.
OHRANI POVEZANOST - pošlji sporočilo, sprejmi klic, poslušaj glasbo in podkaste ter prejmi obvestila na poti. Apple Watch Series 9 (GPS) deluje s tvojim iPhonom ali omrežjem Wi-Fi, da lahko vedno ohraniš povezavo.


Uporabne povezave: