1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11

razlogov

zakaj je Mac odličen
za vaš posel.

Razlog #1

Resnično zmogljiv čip.

Apple M1 čip spremeni vse. Tehnologije po meri. Izjemno hitra obdelava. In neverjetna energijska učinkovitost. Skratka, to je dosežek vseh dosežkov. Za vašo celotno ekipo.

Preizkusite našo opremo v svojem podjetju

Razlog #2

Poglejte razlog #1.

Tako zelo močan. MacBook Air z zmogljivim s M1 čipom je do 3,5x hitrejši kot prej.1 Delate lahko na več projektih naenkrat, med videokonferenco analizirate tabele in hkrati dokončate tudi projekt, ki zahteva največ zmogljivosti.

Razlog #3

Najdaaaaaaaaaaaaaljša avtonomija baterije

Z izjemno življenjsko dobo baterije - do 18 ur - ima MacBook Air moč, da deluje kjerkoli, kakorkoli in tako dolgo, kot želite.2

18 ur

Razlog #4

Mac se ujame z vašo IT ekipo.

Namestite naprave od koderkoli z namestitvijo brez dotika. In upravljajte svoj Mac na kateremkoli območju z mobilnim nadzorom.

Lahko pomagamo vaši IT ekipi

Razlog #5

Mac je odličen tudi za podjetja brez IT ekipe.

Mac je intuitiven za uporabo in enostaven za upravljanje. Preprosta nastavitev in Apple’s Migration Assistant vam pomagata, da Mac hitro zaženete in nastavite. Zanesljiva strojna oprema vas ne bo pustila na cedilu, zato je Mac kot nalašč za podjetja z IT podporo ali brez nje.

Lahko smo vaša IT ekipa

Razlog #6

Mac je cenejši
na dolgi rok.

Z manj zahtevki za podporo, manj potrebne programske opreme in višjo vrednostjo za rabljeno napravo boste prihranili več. V primerjavi z osebnim računalnikom vam lahko en sam Mac v treh letih prihrani 735,94 €3

Razlog #7

Najbolj inovativna podjetja uporabljajo Mac.

84 odstotkov najboljših svetovnih inovatorjev, kot so Salesforce, SAP in Target, uporablja Mac v velikem obsegu.4

Naj vam predstavimo vse prednosti

Razlog #8

Zoom. Slack. Excel.
In še veliko
več.

Vse aplikacije, ki jih potrebujete za delo, odlično delujejo na Macu – od Microsoft 365 in Google Workspace do SAP in Dropbox.5 Po zaslugah čipa Apple M1 lahko priljubljene aplikacije za iPhone in iPad za delo sedaj uporabljate tudi na Macu.

Oglejte si naše programske rešitve

Razlog #9

Varnost je vgrajena.

Po zaslugi vgrajenih funkcij, kot so varen zagon, preverjen s strojno opremo, sprotno šifriranje, Touch ID in Gatekeeper, je Mac najbolj varen osebni računalnik na svetu.

Razlog #10

Mac ❤ iPhone.

Mac se obnaša enako kot Applove naprave, ki jih vaši zaposleni že poznajo in imajo radi – in vsi med seboj brezhibno sodelujejo. Kopirajte in prilepite besedilo med različnimi Applovimi napravami. Razširite zaslon. Sprejemajte klice kjerkoli.

Razlog #11

Užitek je delati z njim.

Ponudite svoji ekipi naprave, ki jih imajo radi, in jim dovolite, da se s polno paro lotijo dela.

Poskrbimo lahko za nastavitev, prenos podatkov in še več

Veselo na delo.

Če želite izvedeti več o Macu, se pogovorite s strokovnjakom.

Kontaktirajte nas