Prenašaj, predvajaj, polni.
Dodatki za tvoj Mac prenosnik.
Super dodatki za super naprave.
iOS dodatki in zaščita.
Kjer koli in kadar koli.
Brezskrbno napolni svoj iPhone.
Pogosta vprašanja
Kako deluje iSTYLE samodejni brezžični avtopolnilec?
Zahvaljujoč infrardečemu senzorju in senzorju bližine se samodejno odpre in zapre. Svojo napravo približaj polnilcu, ta pa jo bo samodejo objel. Ko jo želiš odstraniti, pritisniti na gumb za sprostitev v spodnjem desnem kotu in polnilec jo bo sprostil.
Moram dokupiti kabel za samodejni brezžični avtopolnilec ločeno?
Ne, potreben kabel je že priložen v škatli. Lahko pa dokupiš USB/USB-C polnilec za cigaretni vtikač! Najdeš ga tukaj.
Lahko polnim svoj MacBook na poti?
Da, to lahko storiš z iSTYLE 45W PD avtopolnilcem za cigaretni vtikač. Zahvaljujoč njegovi izhodni moči 45 W in USB-C priključku, lahko napolniš katero koli svojo napravo.
Za kaj lahko uporabim zunanjo brezžično baterijo?
Uporabljaš svojo napravo neprestano? Veliko potuješ? Si pohodnik? Ali pa zaradi takšnih ali drugačnih razlogov nimaš dostopa do stenske vtičnice? V takšnih primerih je zunanja brezžična baterija nepogrešljiv dodatek tvojim napravam.
Opozorilo: naprave, ki imajo nameščeno zaščito iz kovinskih materialov lahko preprečijo brezžično polnjenje.
Katere naprave lahko uporabljam z zunanjo brezžično baterijo?
iPhone 8, iPhone X, iPhone Xr, iPhone Xs in iPhone Xs Max imajo integrirano tehnologijo za brezžično polnjenje. Z njo je polnjenje hitro in enostavno. Hrbtna stran iPhona iz stekla deluje s Qi certificiranimi polnilci, ki služijo kot dodatek v avtomobilih, barih, hotelih, letaličih, v in pohištvu. Baterijo lahko prav tako uporabiš z nanjnovejšim modelom brezžičnih slušalk Apple AirPod z brezžičnim polnilnim etuijom.
Za kaj je uporaben brezžičen polnilec?
Brezžičen polnile je priročna rešitev za nadležne kable. Svojo napravo preprosto odloži nanj in polnjenje se prične. Qi standard s 7,5 in 10 W hitrim polnjenjem zagotavlja, da bo tvoja naprava napolnjena hitro in zanesljivo.
Za kaj lahko uporabljam USB-C Hub?
Zagotovo ste že naleteli na problem, ko ste hoteli na svoj USB-C priključek priklopiti več naprav, a to ni bilo mogoče zaradi manjka prostora ali združljivosti. Zahvaljujoč Thunderbolt 3 priključku (USB-C), lahko preko USB-C Huba na svoj MacBook, MacBook Air Retina ali MacBook Pro priključiš širok nabor naprav preko različnih priključkov.
Opozorilo: Hub z dvojnim USB-C priključkom lahko uporabliš le z MacBook Pro Touch Bar modeli.
X