Ovitki & zaščita

Elegantna zaščita za tvoje naprave.

iSTYLE MacBook ovitek

Open Sign

Premium zaščita

Zaščiti svoj računalnik z ovitkom iSTYLE. Zahvaljujoč uporabljenim materialom je ovitek lahek in trpežen - zaradi zunanje plasti je odporen na udarce, mehka notranja obloga pa tvoj stroj ščiti pred praskami.

Izberi svojo velikost

Close Sign

iSTYLE MacBook torba

Open sign

Zaščita in priročnost

Če potrebuješ več prostora, izberi našo tanko oblikovano torbo za MacBook prenosnike. Zunanja ojačana plast in notranja mehka plast zagotavljata odlično zaščito proti udarcem in praskam. Zahvaljujoč dvojnemu žepu se udobno prilega tvojemu MacBooku in vsej dodatni opremi.

Izberi svojo velikost

Close Sign

Kabli & polnilci

Ne glede na to, ali napravo polniš doma ali na poti, lahko vedno računaš na dodatno opremo iSTYLE.


Odkrij našo linijo prenosnih baterij:

iSTYLE P10 Powerbank

Open Sign

iSTYLE Wireless Powerbank

iSTYLE brezžična polnilna baterija je 10000 mAh prenosna baterija, ki omogoča tudi brezžično Qi polnjenje, hkrati pa ponuja Lightning priključek za polnjenje, da ne potrebujete dodatnih kablov.

Kapaciteta: 10.000 mAh
USB-A izhodna moč: 5V/2A (10 W)

Več o tem

Close Sign

iSTYLE Wireless PD Powerbank

Open Sign

iSTYLE Wireless PD Powerbank

Zahvaljujoč zadostni zmogljivosti 10.000 mAh lahko pametni telefon napolniš do 3-krat, z vgrajeno polnilno tuljavo Qi pa preprosto položiš pametni telefon na baterijo in začneš polniti.

Kapaciteta: 10.000 mAh
Brezžična izhodna moč: 5V/1,5A (7,5 W)
USB-A izhodna moč: 5V/2A (10 W)
USB-C PD izhodna moč: 5V/3A, 9V/2A, 12V/1,5A (18 W max.)

Več o tem

Close Sign

Nasveti za brezžično polnjenje

Tvoj iPhone 8 ali novejši ima vgrajeno brezžično polnjenje, ki omogoča enostavno in intuitivno polnjenje.

Brezžično polnjenje uporablja magnetno indukcijo za polnjenje tvojega iPhona. Ne postavljaj ničesar med tvoj iPhone in polnilnik. Magnetni nosilci, magnetni etuiji ali drugi predmeti med tvojim iPhonom in polnilnikom lahko zmanjšajo zmogljivost ali poškodujejo magnetne trakove ter čipe RFID, kot so tisti, ki jih najdemo na nekaterih kreditnih karticah, varnostnih značkah, potnih listih in obeskih za ključe.

Tvoj iPhone 8 ali novejši ima vgrajeno brezžično polnjenje, ki omogoča enostavno in intuitivno polnjenje.

iPhone podpira tudi hitro brezžično polnjenje, vendar te lahko uporaba napačne dodatne opreme upočasni. Za pravilno delovanje hitrega polnjenja morata tako adapter kot kabel absorbirati potrebno moč. Če priključite brezžični polnilec z močjo 10 W na adapter, ki podpira le 5 W moči, se bo iPhone polnil le s 5 W, zato hitrega polnjenja ne moreš izkoristiti.

Odkrijte možnosti brezžičnega polnjenja

Close Sign

Manj časa za polnjenje,
več časa zate.

Porabi do 16 ur na teden manj za polnjenje s pomočjo 20-vatnega USB-C adapterja iSTYLE in izkoristi pridobljeni čas za stvari, v katerih uživaš. Z našim adapterjem lahko s pomočjo 30-minutnega hitrega pomnjenja napolniš svoj iPhone do 50%.

Kabli & vmesniki

Za najkrajšo in najhitrejšo pot med dvema priključkoma.

Hitri vodič po naših vmesnikih

USB-C je standard USB, ki hkrati podpira napajanje, prenos podatkov in video izhod.

Če imaš Maca s priključkom USB-C, lahko uporabiš kabel USB-C na Lightning in vmesnike USB-C, da ga povežeš z drugimi napravami in zasloni. V iSTYLU ponujamo naslednje tipe vmesnikov USB-C:


Vmesnik iSTYLE USB-C Multimedia za povezavo z zaslonom HDMI, dvema standardnima napravama USB, kablom Ethernet, napajalnikom USB-C in karticami SD ter microSD. Več o tem

Vmesnik iSTYLE USB-C, za povezavo z zaslonom HDMI, dvema standardnima napravama USB in napajalnikom USB-C. Več o tem

Vmesnik iSTYLE USB-C Pro, za povezavo z zaslonom HDMI ali Thunderbolt 3, dvema standardnima napravama USB, kablom Ethernet, napajalnikom USB-C in karticami SD ter microSD. Več o tem

Close Sign
PRIPOROČAMO
iSTYLE USB Type-C HUB 4K
Vmesnik USB-C HUB 4K iz aluminija združuje več razširitvenih priključkov v eno elegantno, kompaktno napravo. Z majhnim, a vsestranskim vmesnikom lahko svoj USB-C Mac prenosnik razširiš s priključki USB-C Power Delivery, 4K HDMI in 2 vrati USB-A 3.0.
Več o tem
alt desc alt desc

Išči po napravah

Samo izberite svoj izdelek in pokazali vam bomo vso potrebno dodatno opremo.