Logitech Crayon za iPad

SKU
914-000034
 

Kje je na zalogi?

Podrobnosti


NAJ SE ZABAVA PRIČNE

Logitech Crayon je vsestransko in do pike natančno digitalno pisalo za iPad, ki omogoča, da sprostiš svojo kreativnost. Označuj PDF-je, delaj pisane zaznamke ali skiciraj svojo naslednjo mojstrovino — Logitech Crayon deluje z aplikacijami, ki podpirajo Apple Pencil. Z več sto Apple Pencil aplikacijami se lahko začneš učiti, sodelovati in ustvarjati takoj.

RAVNOVESJE DELA IN ZABAVE

Logitech Crayon prinaša nove dinamične načine interakcije z iPadom. Ne glede na to, če želiš pisati zaznamke v Notability, risati v Tayasui Sketches ali se prvič naučiti pisati z Writing Wizard, Logitech naredi nešteta opravila lažja in bolj zabavna.

PUSTI SVOJ PEČAT

Logitech Crayon doda novo dimenzijo interakciji z iPadom. Breztrudno označuj PDF-je, urejaj tabele v Excelu, svojim dokumentom pa lahko z enostavnim gibom zapestja dodaš celo ročne ilustracije. Na voljo je na stotine aplikacij, ki podpirajo Apple Pencil, njihova številčnost pa se povečuje z vsakim dnem.

NAJ BO TVOJE DELO DOVRŠENO

Ne zadovolji se s povprečnim. Logitech Crayon ti omogoča, da v aplikacijah kot so Pages, Keynote, Adobe Lightroom CC in ostalimi produktivnostnimi aplikacijami, ustvariš čudovite in nepozabne dokumente z unikatnim in osebnim pridihom.

IZRAŽAJ SVOJO KREATIVNOST

Se spomniš, kako lahko se je bilo izražati v otroških letih? Sedaj se lahko ponovno. Z Logitech Crayon lahko kateremu koli projektu ali opravilu enostavno dodaš svojo kreativno iskro, ne glede na to, če si še vedno mlad ali le mlad po srcu.

UPORABLJA APPLE PENCIL TEHNOLOGIJO

Logitech Crayon je narejen z uporabo Apple Pencil tehnologije in tako zagotavlja najboljšo izkušnjo digitalnih pisal, ki so na voljo danes. Ustvarjen je bil specifično za iPad in ti s tem omogoča dostop do mnogih Apple Pencil aplikacij. Edina meja je tvoja domišljija.

DO PIKE NATANČEN. BREZ ZAMIKA.

Znaš uporabljati svinčnik? Potem znaš uporabljati Logitech Crayon. Brez zaznavnega časovnega zamika in natančnosto vse do posamezne pike. Preprost piši in riši brez strahu pred izgubo detajlov.

ZAVRAČANJE DLANI

Naj tvoja dlan počiva. iPad podpira zaznavanje in zavračanje dlani in tako omogoča naravno pozicijo rok med ustvarjanjem z Logitech Crayon.

PERFEKTNA LINIJA. VSAKIČ.

Potrebuješ debelejšo linijo? Preprosto nagni. Logitech Crayon ima pametno konico, ki dinamično spreminja debelino linije glede na naklon pisala.* Kot pravi svinčnik.

PRIŽGI IN PIŠI

Preprosto pritisni gumb za vklop in začni risati na iPadu. Tako preprosto. Logitech Crayon se poveže z iPadom v trenutku in brez kompleksnega parjenja.

BATERIJA, KI DRŽ.

Logitech Crayon nudi do 7,5 ur pisanja z enim samim polnjenjem in se samodejno ugasne po 30 minutah brez uporabe, da varčuje z dragoceno baterijo. Tudi, če nimaš več veliko baterije, si lahko brez skrbi. 2 minuti napajanja zagotovita 30 minut pisanja.* Ne podpira zaznavanja pritiska

Več informacij

Proizvajalec
Logitech
Teža
0.1000
EAN/UPC koda
5099206082076
Barva
Oranžna
Velikost
Ne
Povezava
Bluetooth
Barva
Orange
Združljivost iPad
iPad Pro 12,9" (4. - 5. gen), iPad Pro 12,9" (3. gen), iPad Pro 11" (2. - 3. gen), iPad Pro 11" (1. gen), iPad Air 4, iPad Air 3, iPad mini 6, iPad mini 5, iPad (9th gen), iPad (8th gen), iPad (7. gen), iPad (6. gen - 2018)

Product declaration