ELGATO EVE AQUA Smart Water Controller

SKU
10EAI8101

Na žalost izbrani izdelek trenutno ni na zalogi. Z oddajo vašega elektronskega naslova in s klikom na gumb Interes vas bomo obvestili takoj, ko bo izdelek na voljo.

 
Preveri možnosti
obročnega plačila
Več o tem >

Zaloga

Brezplačna dostava za naročila nad 50 €
Več o tem >

Podrobnosti

Zgodnja jutra so morda pravi čas za zalivanje, ne pa tudi za vstajanje iz postelje. Če ste na počitnicah, se prav tako težko fizično pojavite doma in zalijete svojo zelenico. Si želite imeti zalivanje, ki avtomatsko opravi delo točno takrat, ko je treba, namesto vas? Spoznajte ELGATO Eve Aqua Controller, s katerim vam ni treba nadlegovati sosedov in sorodnikov, da vam v času vaše odsotnosti zalivajo travo, zjutraj pa lahko dlje spite, le urnik je potrebno nastaviti, pa Eve Aqua postori vse namesto vas. Upravljate ga lahko z dotikom, glasom (svoja naročila predate Siri) ali s pomočjo iPhona, iPada in Apple Watch. Naložite si lahko tudi Eve app, ki vam izračuna porabo vode, ki jo potrebuje vaš vrt. Vzdržujte torej brezhibno zelenico in sijoč vrt s pomočjo Eve Aqua.

Več informacij

Proizvajalec
EVE
EAN/UPC koda
4260195391628
Barva
Črna
Povezljivost
Bluetooth
Združljivost iOS
iOS 11 ali novejši
Združljivost iPhone
iPhone Xʀ, iPhone Xs Max, iPhone Xs, iPhone X, iPhone 8 Plus, iPhone 8, iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 5s or later, iPhone 5/5s/SE, iPhone 5s/SE
Združljivost iPad
iPad Pro 12.9" (2. - 3. gen), iPad Pro 12,9, iPad Pro 10.5", iPad Pro 9,7, iPad Air 2, iPad Air, iPad mini 4, iPad mini 3, iPad (5. gen - 2017)

Product declaration